На море в Гърция 2020 - VI

• 59 038
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да попитам за пазара утре на Неа Мармарис, къде точно се провежда?
Дали има за нещо ориентир?

Пътя на входа от Парадайс.
Иначе навсякъде по света пазар се търси като се тръгне срещу хората с торбичките Simple Smile
Благодаря!
Плажа Парадайс, нали?

# 166
На коя звъняхте? Със сигурност Рамус издава сертификати в събота и неделя, поне централата в Дружба.
Тъкмо щях да се редактирам. Те са единствената лицензирана, която работи и в събота и неделя. Благодаря ви.
Престанете с това "лицензирана". Коя лаборатория извършваща ПСР тестове според вас не е лицензирана?
Айде да не ми се караш, а?

Списък с лицензираните български лаборатории, чийто тестове за COVID-19 ще бъдат признавани от гръцката страна, може да откриете в прикачената към съобщението Заповед No РД-01-336/12.06.2020 г. на Министерството на здравеопазването или да свалите оттук: СПИСЪК С ЛИЦЕНЗИРАНИ ЛАБОРАТОРИИ.
https://mfa.bg/bg/situationcenter/25986?fbclid=IwAR3JkIB2HHhcAFu … VD1r9bZLhK3hb1SIY

# 167
Този списък с лаборатории само обърка хората. В Гърция идея си нямат за неговото съществуване.

# 168
Този списък с лаборатории само обърка хората. В Гърция идея си нямат за неговото съществуване.
Hellenn, вярвам, че е така, но от вчера знам за случай, при който гърците са извадили списък на място и са търсили името на лабораторията. Кое им се е сторило подозрително, не е ясно.
Всеки си има глава на раменете, да преценява. Аз, лично, не бих рискувала да дам 300 лв. за тестове в лаборатория, която е извън този списък. Но...хората сме различни. Close

# 169
Разбирам, значи вече знаят за списъка Simple Smile. В такъв случай, правилно сет се насочила към Рамус, поне с резултатите от тази лаборатория всички са минали.

# 170
интересно, че някои големи лаборатории ги няма /например кандиларов/. явно не са бутнали където трябва.
втора градска? мале, мале....трагедия.

# 171
  • София
На коя звъняхте? Със сигурност Рамус издава сертификати в събота и неделя, поне централата в Дружба.
Тъкмо щях да се редактирам. Те са единствената лицензирана, която работи и в събота и неделя. Благодаря ви.
Престанете с това "лицензирана". Коя лаборатория извършваща ПСР тестове според вас не е лицензирана?
Айде да не ми се караш, а?

Списък с лицензираните български лаборатории, чийто тестове за COVID-19 ще бъдат признавани от гръцката страна, може да откриете в прикачената към съобщението Заповед No РД-01-336/12.06.2020 г. на Министерството на здравеопазването или да свалите оттук: СПИСЪК С ЛИЦЕНЗИРАНИ ЛАБОРАТОРИИ.
https://mfa.bg/bg/situationcenter/25986?fbclid=IwAR3JkIB2HHhcAFu … VD1r9bZLhK3hb1SIY

Айде да прочетеш 5 поста нагоре и да видиш, какво е обяснено за тия лаборатории.... И тоя списък си го знае само нашето министерство. Гърците не са чували за тоя списък. Айде да прочетеш ТЕ какво изискват и тогава да се зъбиш. Едно и също се пита и коментира

интересно, че някои големи лаборатории ги няма /например кандиларов/. явно не са бутнали където трябва.
втора градска? мале, мале....трагедия.
Точно така.  А това , че не е в  списъка не значи не е лицензирана ..... Що народ мина границата с пул тестове от Писанец, Кандиларов и т.н. И че даже и инфо от троловете излезе, че не се минавало граница с пул тестове .....

# 172
Dioni,
права си, ама може ли, ако обичаш, не с този тон? Тук не сме на село на чаршията, нито на конгрес на ГЕРБ.

Ето какво е разписано в разпоредбите на българското МВнР относно минаването на гръцката граница:

"Тестовете за коронавирус ще бъдат признавани, ако са направени в национални референтни лаборатории, национални здравни лаборатории или частни лаборатории, които са акредитирани от съответните национални органи по акредитация (не непременно специално за COVID-19)."

(подчертаването на важното е мое, но иначе текстът е копиран в точност сайта на МВнР)

Друг факт е, че половин България мина границата с пул тестовете на Писанец-Пловдив (единствените май, които все още правят пул-тестове), които не са в споделяния списък.

# 173
  • София
Тона ми е продиктуван от изречението "Айде ......" затова и аз така отговорих. А и вече всички разбрахме, че на границата гледат да има печат, да е на английски и да е отрицателен, нито касови бележки, нито фактури нито този въпросен списък се търси и проверява. Писахме го поне 10000000 пъти само в тази тема / предишната също беше основно за това/, както и да е. Отивам да си гледам снимките от морето и да си надявам за още едно тази година, ако не затегнат още режима

# 174
Те не четат два поста над своя, ти искаш предишната тема...

# 175
  • София
Така е, не се съобразих. Ето една снимка за успокоение на страстите. Оооомммм

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 12:47 от dioni

# 176
Лефкада?

# 177
Здравейте Група!
Да попитам за пазара утре на Неа Мармарис, къде точно се провежда?
Дали има за нещо ориентир?
Аз този пазар не можах да го намеря, преди обяд ходихме, минахме с колата до плажа, обикохме край плажа и по друга улица излязохме от Неас Мармарис, пазар не видях, вероятно сме го пропуснали или вече не се провежда, не знам.

# 178
  • София
Пазара започва от пристанището покрай брега към Парадайс или към къмпинга.
Макар че не видях нищо райско на този плаж.
Но важното е, че намерихме пазара и си взехме разни вкусотии. 😃

# 179
Ето тук пише, че е на друго място, на пристанището. Има и карта.
https://nikana.gr/en/tourist-guide/sithonia/shopping/2437/market … day-neos-marmaras

Общи условия

Активация на акаунт