Отговори
# 165
  • Denmark
Lovely wife, пийвай нещо профилактично - чай, лимони с мед, нещо витаминозно и не го мисли, че ще се разболееш! Дано малкият се оправи бързо!

Честити бебчета на всички мами! Blush Heart Бързо възстановяване и хубави емоции с малките слънца! Heart

Само аз ли съм след термин? Thinking Ще имам сериозни разговори с моя господин като се появи. Sweat Smile Направо не издържам на всичките съвети по цял ден - ходи, клякай, челна стойка прави, бляк.
Снощи заспах в 22 и се събудих в 1 и 30 да пишкам и до 5 часа си седях в хола с контракции на около 10 минути. После съм задрямала до 7 и нещо й се събудих пак от контракция, но с поносима болка.. И така още си се чакаме вече трети ден след термин..

# 166
Честити бебета, бъдете здрави и щастливи!
И моя малкия от 10 дена се точи с някаква настинка, падна му гласа, лека хрема. Давам му хомеопатия, чай и вит.Ц
Сега отиде с баба му и дядо му на Балкан, дано му се отрази добре там климата, че тук с Тея климатици и това топло, студено...

Аз да питам нещо - магнезия ми го спряха преди 10 дни, обаче имах останали витамини за бременни Supple Naman, които реших да си допия. Тази сутрин се събудих с дълбока мисъл, че и те вътре съдържат магнезий. Дали да не ги спра, пък ще си ги изпия като родя Simple Smile вие пиете ли още витамини?

# 167
Честити бебчета живи и здрави да са 😍

# 168
Честито ново попълнение! С пожелание за здраве и много щастливи моменти! А на мама, бързо възстановяване 😊

Честити бебета, бъдете здрави и щастливи!
И моя малкия от 10 дена се точи с някаква настинка, падна му гласа, лека хрема. Давам му хомеопатия, чай и вит.Ц
Сега отиде с баба му и дядо му на Балкан, дано му се отрази добре там климата, че тук с Тея климатици и това топло, студено...

Аз да питам нещо - магнезия ми го спряха преди 10 дни, обаче имах останали витамини за бременни Supple Naman, които реших да си допия. Тази сутрин се събудих с дълбока мисъл, че и те вътре съдържат магнезий. Дали да не ги спра, пък ще си ги изпия като родя Simple Smile вие пиете ли още витамини?

Аз съм в края на 38ма седмица, но продължавам с магнезий, витамини, желязо и тн. Трябваше да ги спирам края на Юли, но АГ каза че бебка вървяла малка и да ги пия до деня преди секциото. Вчера бях на преглед отново, наддала е, но все пак продължавам с тях още броени дни.

# 169
Честити бебчета Радослав и Преслав!!! Нека бъдат много здрави,борбени и големи късметлии в живота 😍😍😍.

Аз пък се скъсвам да ходя от онзи ден и вчера за пръв път ми се подуха краката .. толкова ходене направо не можех да стъпвам на ходилата си.. и след това за пръв път имах толкова контракции за един ден .. безболезнени ама пак е нещо 😁. Сякаш бяха около 10,15 през 5 минутки ама като легнах да спя и отминаха ....... Поне започнах от някъде 😁

# 170
Честити бебенца ☀️
Аз също нямам контракции и нищо, бебето си  е активно. Много ми е жал, понеже я усещам че и е тясно.
Вчера бях на фотосесия 2 часа 😁, после пазаруване, готвене, чистене и  така се изморих, че направо нямах търпение за сън и спах 12 часа 😁
От дейността вчера имах само болки в кръста. Някак си съм настроена ,че ще се случи другата седмица, но ще видим с бебето дали сме на една вълна😁
ММ и той само чисти, на фризьор ходи 🙄
А аз всеки ден къпане като за последно, обезкосмяване, ако има изостанало нещо😁

# 171
Вече останаха 9 дни до термин.Мерех си кръвното редовно до сега беше супер 110-115/70-75.Вчера си го премерих опп 130 /80,явно се притесних вдигнах го 140,150/100зная че е опасно накрая и Тръгнах за Бъргас,обадих се на моя доктор беше в окръжна  минах видя ме и го премери 150/90 каза,че не мпже да ме пусне вкъщи и ме приеха в патологична бременност.Тук беше станало 160/100.Дадоха ми два допегита,след 15 мин.стана 140/90.През ноща имах банка магнезии и от снощи съм 110/75,всичко стана от паника.Сега трябва да лежа 5дни за наблюдение ,няма да ми дават казаха нищо ,само ще мерят кръвно и тонове.Исках да раждам в друга болница-часна,защото тук не слагат епидурална при нормално раждане,но.....каквото такова

# 172
Момичета заведох малката в спешното имала леко зачервено гърло. Казаха да и давам изопринозин и тантум верде. Та в този ред на мисли аз мога ли да си пръскам и аз от този спрей?

# 173
Изопринозин на бебе?

# 174
А не, за каката, тя е на 2г и 3 месеца. Аз все още не съм родила

# 175
cecinka92 в листовката пише при употреба по предназначение е възможно използването на това лекарство при бременност и кърмене.
Наскоро имах същия проблем и съм го ползвала на своя глава без да се допитвам АГ + лукчета.Но ти си прецени.

# 176
Честито на всички новодошли на този свят бебенца, да са здрави и успешни 🎈💐🧸
Имам въпрос към вече родилите мами- колко килограма качихте през бременността и съответно - свалихте след като родихте. Аз вече съм +17 в 37гс и цялата съм подута ( не знам дали е от килограмите или е от задържане на вода и течности) и се чувствам доста едра. Та, ако може да споделите много ще се радвам, знам че всеки организъм е различен и съм чела, че само с раждането са около 5-8кг и ми е интересно дали е така.
Благодаря Ви и приятно гушкане на малчуганите 🎈

# 177
Аз съм ползвала тантум верде през бременността.
И нашата кандидат кака е с температура. Избиват й зъбки. По цяла нощ ме държи будна, подготвя ме за безсънните нощи.
През първата бременност качих 15кг, в болницата оставих 10кг, с кърменето пак качих. Сега пак съм +15кг, но два месеца нищо не съм качвала.

# 178
Аз съм ползвала тантум верде през бременността.
И нашата кандидат кака е с температура. Избиват й зъбки. По цяла нощ ме държи будна, подготвя ме за безсънните нощи.
През първата бременност качих 15кг, в болницата оставих 10кг, с кърменето пак качих. Сега пак съм +15кг, но два месеца нищо не съм качвала.
Ехааа -10кг звучи доста добре 😊

# 179
Аз съм +12 сега седмица 38+6. Двата предни пъти оставих -10 в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт