Отговори
# 285
Madjarova92  Ellocin да са ви много здрави и щастливи бебчетата. Моята докторка казва, че нагласата е половината раждане. Трябва да сме положителни, особено на на финала.

# 286
  • Denmark
Честито, ellocin, Madjarova92!!! Много сладки разкази, направо ме просълзихте със събуждането Hug Нека бъдат едни здрави и весели деца! Леко и бързо възстановяване на мамите! Heart

Аз се побърквам вече. Сънувах, че ми изтичат водите, събудих се и тичам към банята - тц, няма води, няма нищо Joy После едва заспах от разочарование Joy

# 287
Ellocin, Madjarova92 честито ви бебчета.Да са ви живички и здравички и много да ви радват, а на вас бързо възстановяване.💐

# 288
Марая, щом можеш още да тичаш, значи всичко е наред Wink

# 289
  • Denmark
Е, сега, "тичам" като бременна в 10тия месец все пак Joy "всичко е наред" в смисъл, че ще раждам по Коледа ли? Joy

# 290
  • София
Ellocin, Madjarova92, честити рожби момичета Tada Tada Flowers Hibiscus Да са ви здрави и много много щастливи бебоците. На вас ви пожелавам безкрайно много прекрасни мигове заедно. За възстановяването- вие вече сте се възстановили Hug

Madjarova, когато ми я показаха веднага, след като я бяха изкарали от корема ми, беше милата леки посиняла, лигава, лепкава с течност, абе не беше във вид за ревю Grin И докато ме шиеха и мина първоначалната емоция, си мислех “ абе това дете ще придобие ли нормален вид или ще си остане такова синьо-лилаво” 😁  Вечерта в реанимация ми я водят както казваш- чистичка, облечена, спретната, нищо общо с това бебе, което ми показаха първоначално, та чак се замислих “ма това моето ли е” Joy Така че благодарение на това, че са те приспали, си имала възможността да видиш Александър от хубавата му страна Smile

# 291
Честито на всички мами и техните мъничета❤
Аз от няколко дни все сънувам, че раждам.
Вчера се пренатоварих и мисля,че имах контракции.
Последно време доста неща ме болят-гръб, кръст, яйчници (леки бодежи)... а така ми пукат кокалите😁
Бебето ми е  си е активно, от време на време стърчи ръка или крак... не е в покой.
Днес съм на товоне и ще видя резултатите от микробиологията.
Яко се спичам да ви кажа, направо онзи ден като започнах да не мога да си поема въздух и паника....

# 292
Е, сега, "тичам" като бременна в 10тия месец все пак Joy "всичко е наред" в смисъл, че ще раждам по Коледа ли? Joy
Не притръпна ли Wink
Детето ми нямаше никакъв вид като се роди. Точно такъв - омазан, с всякакви неща по него. И имаше специфична миризма.
После като го измиха беше друг. 2 дни по- късно пускам снимка на мъжът ми и той: ама това нашето дете ли е? Че той много различен днес Wink

# 293
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито на мамите Алелсандра, Ellocin и Madjarova92!  Да са ви живи и здрави бебчетата, и много да папкат Animal Hatching Chick Balloon

Аз утре съм ма преглед от 8ч, не знам защо доктора ме вика този път толкова рано, в деня на термина.... Не знам дали не трябва да си взимам и багажа Joy Но едва ли ще ме приемат. Макар че вече искам. Нищо не ми тежи, мога да се разхождам с километри, но това чакане.......е трудно Bowtie

# 294
Madjarova92, Ellocin, честито! Да са ви здрави и щастливи новите попълнения в семействата! Много увлекателни разкази, много ми е интересно да чета такива❤

# 295
Моя АГ е в отпуск до 15.08. Ако не съм родила до тогава ще му звънна да се разберем плацентата ми застарявали вече и как са водите, че явно лъва ще се окаже по-инат от овена( баткото).От два дни не съм имала болезнени контракции, сега малко стяга корема. Вече няма какво да правя от "неотложния" списък. Прочетох си книгата ,превъртях си играта, предадох си статията в срок всичко е готово. ММ е в къщи в готовност. Днес сигурно ще се шматка из мола и квартала, намислих списък с няколко неща за готвене.....да видим.

# 296
Привет,
Връщам се от тонове и си взех микробиологията.
Микробиологията ми е чиста.
За тоновете, нямам пукната контракция, АГ каза,че корема ми е много вирнат и остър и да не съм чакала скоро да родя.
Доста съм разочарована.
Каза да съм обмислила секцио🤔

# 297
Честито на всички родили, живо и здраво бебчета!!
Daisy и моят корем е вирнат и остър 😟 това момче няма да излезе от мен доброволно.
Сега трябва и да го стискам, че каката е болна и не искам да я оставя.
Днес едва извървях 500м, много тежи, като мечка съм 😄.

# 298
И аз бях на запис,док каза,че има лееееекички контракции.. ама все пак да не се надявам,че ще е скоро 😄😄 Е направо нямам думи .. 😄

# 299
Аз направо се разочаровах.
Също така ММ се налага от 24.08 да е командировка, коета допълнително ме притеснява. Няма да оставам сама, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт