Отговори
# 315
  • София
__milena__, честита да ти е малката Ади! Tada Нека бъде здраво, добро и щастливо дете! Balloon

ebk_kbe, да, точно при нея съм. И мен започва да ме вика всеки ден, само че от четвъртък. Като ѝ казах, че не знам що е то контракция, тя каза нещо от сорта да съм спокойна. Аз ѝ казах, че понеже всички имат подготвителни контракции, а аз нямам нищо и тя каза, че и тя не е имала подготвителни. Също като теб се притеснявам много от предизвикване и ме е страх да не се стигне до този развой на събитията. За съжаление, при нея винаги е супер натоварено и няма време да ѝ обясня за страховете си, за да видя какво ще ми каже. Thinking

# 316
  • Denmark
Ако утре на прегледа ми кажат, че нямам разкритие, ще се разрева там, заклевам се...
Иначе аз след секс имам най-силни контракции, че и болят даже. Нито стълбите, нито храните ми помагат в тази насока.

Миленка, честито и на теб! Flowers Cherry Blossom Радвам се, че всичко е минало добре! Blush

# 317
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито, Милена! Жива и здрава да ви е Ади, много да ви радва! Flowers Hibiscus Balloon

# 318
  • Sofia
Честити нови бебчета! HeartBlue Heart
Нека бъдат здрави!
Извинявайте, че толкова рядко чета вече, но с бебчо сме почти като скачени съдове. Днес направихме първата разходка Blush. Почват и бебешките неволи...
Пожелавам на всички, които чакат, скоро да се появят дечицата. Hug

# 319
Марая, да нямаш късна овулация за това да не се разжда детето?

# 320
Честито Милена, жива и здрава да е малката Ади и много да ви радва!
Момичета не се притеснявайте с второто ми дете и аз нямах никакви симптоми и я преносих. АГ ми даде 1 хапченце изпих го в 4 сутринта в 8 бях в болницата имаше леки контракции при спукване на водите, което нищо не усещаш се по засилват контракциите бам една система за по бързо разкритие  и на обед бях готова. Просто знаеш че в този ден ще се случат нещата.И с първото преносих лежах в болницата 1 седмица но там от само себе си се случи.С намеса или без желая на всички да се отърваме по лекичко и да си гушкме и ние малките мишленца❤️

# 321
Милена, честита да е Ади! Нека расте здрава и щастлива!
Марая, все като вляза се надявам да прочета, че вече си родила, ама на..
Момичета, аз официално ще съм с планово секцио на 19ти.

# 322
Честити нови бебоци❤
Марая, стискам палци ,скоро да се похвалиш.
Днес след като АГ каза да не се надявам, 3 приятелки родиха 😂😂😂 и трите с термин около моя + 1;2 дни разлика, но са им двори бебоци.
Наскоро с ММ гледахме Приятели, където Рейчъл преноси и ММ се шегуваше,че това съм аз. Все още не съм преносила де , но все за нея се сещам 😂
Днес цял ден се чуствам като дойка, доста обилен секрет имам от гърдите🤔

# 323
Честити ни нови бебета и мами! Да сте здрави и много щастливи 💗💙💗💙
Аз ли имам чувството, че повечето момиченца изпреварват термина си, а момченцата се услушват или са планово секцио?
Мен на прегледите за разкритие доста ме бърка надълбоко и ми е крайно дискомфортно, но се опитвам да дишам дълбоко. И зползват един розов дезинфектант, от който ме щипе и пари още поне час след това.
Има ли някоя от вас с индуцирано първо раждане? Чудя се дали да не си го поискам и дали е рисковано🤔

# 324
  • Denmark
Марая, да нямаш късна овулация за това да не се разжда детето?
Възможно е, но тук за жалост такива "сложни" сценарии не се разглеждат. Иначе цикълът ми беше малко нередовен и аз с това си го обяснявам.

Благодаря на всички за положителните мисли!! Hug Sweat Smile

# 325
Аз ли имам чувството, че повечето момиченца изпреварват термина си, а момченцата се услушват или са планово секцио?
Мен на прегледите за разкритие доста ме бърка надълбоко и ми е крайно дискомфортно, но се опитвам да дишам дълбоко. И зползват един розов дезинфектант, от който ме щипе и пари още поне час след това.
Има ли някоя от вас с индуцирано първо раждане? Чудя се дали да не си го поискам и дали е рисковано🤔
Моето се опитаха да го индуцират, не се получи. Според мен ако бебчо сам не е решил да излиза окситоцина няма да помогне.

# 326
Мен след прегледа за разкритие, което правят при планов прием за секцио не ме болеше много, след това въобще никакъв дискомфорт, беше ми за пръв път такъв преглед и след 3 часа ми изтекоха водите 😃 Не знам дали беше от прегледа, но беше доста рязко, все едно до гърлото стигна, но беше за секунди, нямах контракции, нямах разкритие при прегледа. Та ми е интересно дали това предизвика изтичане на водите след 3 часа, контракции и разкритие... И спешно секцио съответно. 😑

# 327
Лелеееее истински бебевалеж!
Честито на новоизлюпените бебенца, честито и на мамите дали най-ценното- живот! 👣🌹
Живи и здрави бъдете!

Моето лъвче май започва с коликите, но не съм много сигурна. Присвива се, мрънка... което ме навежда на мисълта,че ако има то не са много болезнени ( иначе сигурно и в другия блок щяха да научат, че съм родила)

Аааа щях да забравя да се оплача😁
Мами, много съм НЕдоволна от памперсите на памперс!😒 Протичат! Сега минах на молфикс, ще видим и те какви ще излезнат...

Е оплаках се🤣

Хубав ден желая на всички и чакам още бебенца 😍😍😍

# 328
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Минах прегледа днес, в деня на термина. Доктора ми предложи два варианта - индукция или да чакаме и всеки ден прегледи.... Като вече не се знае дали бебето не се мъчи. Избрах първия вариант, така че утре ми стискайте палци. Каза,че ми трябва само леко побутване,иначе си имам 3 см разкритие и всички останали предпоставки.

Сега да споделя моя опит - според мен преносването в повечето случаи не е точно преносване и се дължи именно на по-дългия цикъл. Не сме всички като часовници на 28 дни, различни сме. И нормално, при момиче, като мен например със средно 38-дневен цикъл , овулацията и всичко, да е по-късно. И тези 10 дни, които ме водиха "преносила" предишния път, не бяха преносване , просто не точно изчислен термин. Родих с индукция напълно здраво бебе. Сега, не казвам,че винаги е така, но при мен беше така.
За предизвиканото раждане - винаги ще има такива раждания, които са минали леко, безболезнено, и такива, които аа били в другата крайност. При мен болеше много. Но това според мен зависи от други фактори. Утре ще разкажа как е било втория път Grinning

# 329

Аз съм с предизвикано първо раждане. 3 дни след термин, по мое желание. Нямах разкритие, нямах контракции, както се казва - от нулата ме започнаха.
В 7 сутринта ми включиха окситоцин, по-късно ми пукнаха водите, в 12,30 ч бях родила. Раждането беше в държавна болница, без упойка и като цяло не съм с хубави спомени, но не го отдавам само на окситоцина, а на цялостната обстановка и отношение в болницата. Ако ще раждаш с упойка, според мен няма нищо чак толкова страшно в предизвикването. Мое мнение е, че е по-добрият вариант от секциото.

Lovely, стискаме палци и ще чакам разказ от първо лице Simple Smile Моят термин е другата седмица и ще раждам в същата болница, и ако трябва и аз да избирам, бих направила твоя избор. Късмет Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 09:32 от Дари Дункова 667471

Общи условия

Активация на акаунт