Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява тапата и какви са признаците за нейното падане?
Какви са методите за предизвикване на контракции преди раждането?
Какви са някои методи за стимулиране на кърменето и какви са опитът на майките в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява тапата и какви са признаците за нейното падане?
-
Какви са методите за предизвикване на контракции преди раждането?
-
Какви са някои методи за стимулиране на кърменето и какви са опитът на майките в този контекст?
-
Какви са някои от методите за грижа за новородено, включително почистване на пъпчето и къпане?
-
Какви са преживяванията на майките по отношение на кърменето и какви са техните предпочитания, включително някои от позициите за кърмене, които използват?
Настройте се положително, както казва една акушерка в училището за бременни.
до самото раждане не мога да кажа, че съм имала лека контракция. Всички бяха спиращи дъха. Определено бях с положителна насока и нямах търпение, но реалността ме изненада определено. Беше много трудно раждане (поне в моите представи), доста напъвах, отчайвах се след всяка контракция. Очите ми още са подути, защото плаках от болката
Моят приятел роди с мен. Буквално напъваше заедно с мен, стоейки до басейна, а аз вкопчила ръце в него и крещейки като за последно (много викане беше цял ден
) Така си бяхме от началото до края. Ако не беше той, нямаше да успея и половината път да мина....
Бебчо хапва за 4ти път за 12 часа и вече зърната ме болят адски
Най-вече съм разочарована от себе си, но крайния резултат си заслужава всички болки. ❤️
Според мен си се справила наистина чудесно! Издържала си всичко без упойка, а това според мен е голям подвиг за всяка жена! Нека бъде здрав и щастлив малкия и от сега нататък да ви носи само поводи за гордост!!!
честито, роди се най-чаканото бебе

/, но с времето се забравя. Този път си искам епидуралната упойка

Сигурна съм, че вчера всяка една от нас се е чудила какво се случва с теб
Тя горката се шокира. Вика ми че трябва да съм положителна, а аз и обяснявам, че това е положително
Дано раждането ме изненада и мине по-добре от това което очаквам