Отговори
# 180
Аз първия път качих 33 кг, в болницата свалих 7 кг. До първия рожден ден на детето бях свалила 15 кг, останалите 17 кг докато не започнах диета и спорт не мръднаха. Върнах си ги накрая, дори и 3-4 кг в повече свалих Simple Smile Сега съм в 38 г.с и съм качила 13 кг, което на фона на първите 33 не ги броя за нищо. Хаха Simple Smile

# 181
Аз качих 20, в болницата оставих 7 и сега 2 седмици след раждането съм - 11

# 182
Аз пък от както съм бременна апетитът ми драстично намаля,а сега пък и с жегите хептен. Почти 38 седмица съм,качила съм само 5 кг. Основно се храня с яйца,принцеси за закуска,плодове и зеленчуци.

# 183
Аз качих 14 кг. В болницата оставих 7 кг, а след 2 дни вкъщи смъкнах още 2кг. Обаче като почнаха да ме тъпчат заради кърменето 2та кг си ги върнах. Имам да си смъквам 6 кг, за да станат предишните ми, но манджата на бебка е по-важна сега и не го мисля толкова. Аз бях изненадана, че след като родих корема ми се прибра значително. Мислех, че ще си го понося още 😁🤩

# 184
Аз в понеделник влизам в 39та седмица, за сега съм +10кг, даже сутринта се мерих и гледам съм свалила 1 кг. Ще видим какво ще оставя в родилното 🤔

# 185
  • Köln
При първите 2 бременности качих по 15 кг, след ражданията свалих по 6 и после няколко години застой. Какви ли не диети без резултат. Сега влизам в 40 гс. и съм качила 10 кг. Килограмите ги натрупаха още първите месеци. От 7- моя не съм качила и грам.
Ще видим колко ще оставя в болницата, уж бебето върви голямо🤔

# 186
Аз съм ползвала тантум верде през бременността.
И нашата кандидат кака е с температура. Избиват й зъбки. По цяла нощ ме държи будна, подготвя ме за безсънните нощи.
През първата бременност качих 15кг, в болницата оставих 10кг, с кърменето пак качих. Сега пак съм +15кг, но два месеца нищо не съм качвала.
Ох де да беше от зъби и при нас. Тя извади всичките още преди да навърши 2 години. Но температурата и се покачва вече е 38,2, и започвам да се притеснявам.
Извинявам се че се оплаквам тук

# 187
Аз съм ползвала тантум верде през бременността.
И нашата кандидат кака е с температура. Избиват й зъбки. По цяла нощ ме държи будна, подготвя ме за безсънните нощи.
През първата бременност качих 15кг, в болницата оставих 10кг, с кърменето пак качих. Сега пак съм +15кг, но два месеца нищо не съм качвала.
Ох де да беше от зъби и при нас. Тя извади всичките още преди да навърши 2 години. Но температурата и се покачва вече е 38,2, и започвам да се притеснявам.
Извинявам се че се оплаквам тук
При нас е само температура. Няма признаци за настинка или грип. След консултация ЛЛ каза да й давам имуностимулант и веднага има подобрение. Няма още 2г, с 10зъбчета е, нищо чудно бебето да я настигне 😀

# 188
  • София
Аз качих точно 20 кг., в деня на изписването бях с 10 по-малко, което много ме изненада, защото бебка се роди само 2700 гр. Къде отидоха другите 7 не знам. Коремът ми също доооста се прибра за 1 седмица, мислях че много по-бавно ще се случат нещата. Сега съм решила да се тегля всяка седмица, за да проследя какво се случва.

# 189
Аз качих около 15 кг. Месец след раждането съм си началните килограми. Но аз имам и доста за сваляне

# 190
Качила съм 7кг до момента (в 37-ма съм), общо взето май само бебе и води. Ще видим като родя как ще е.

# 191
И за да се включа в темата за килограмите...
През бременността качих общо 5 кг. ,в 9 тия месец свалих 1 кг. и така на финала бях + 4кг.
Приятелите ми казват, че съм вещица 🤣
Бебчо се роди 3,300, а аз седмица след раждането съм минус 8 кг. Та така...старите дънки ми хлопат😁

# 192
  • Пловдив
Хаха звучи като в приказка, всяка жена това иска, ама е 1 на 1000 GrinningJoy

# 193
За всички нас, които все още си чакаме. 😂

Утре влизам в 40г.с. А се очакваше да родя преди 4 - 5 седмици. 😀

# 194
Искрено ви съчувствам, момичета. Скоро да гушкате здрави бебчета скоро

Общи условия

Активация на акаунт