Отговори
# 225
Оле момичета аз се чудя как на някои места лекарите оставят преносване... В болницата, която ще раждам ако до термин не си родила на следващия ден те приемат чакат 2 дни и ако не е започнало раждане предизвикват. Моя лекар ми каза че колкото повече стои бебето толкова по-опасно става както за майката така и за бебето. Моя термин е на 18 август и едвам издържам вече.. Кожата на корема толкова много ме опъва че боли доста, особено ако трябва да се наведа (това най-много ме мъчи 😄) Пожелавам на всички мами, които още чакат едно безпроблемно и леко раждане и здрави бебчета! 💜

# 226
Дари, на 14ти, но от началото на предния месец с АГто коментирахме, че бебето върви голямо, че с тези размери и матката ми може да родя в началото на 9я месец. Не бързам, нека си чака ако иска на 14ти да се роди, но тези болезнени контракции всеки ден малко ме натоварват, особено като са на толкова кратки интервали. Даже се шегувах с ММ, че това е все едно да ти се киха, но да не кихаш дни наред....
Rozmari,  за преносването гледат и дали матката застарява, има ли калцификати, околопл. води дали намаляват, колко е голямо бебето и др. неща. А и то постоянно излизат нови изследвания, кой знае може да са доказали нещо ново за преносването.

# 227
А за разходките как смятате на кой ден сте излезли? На кой ден смятано от изписването или от раждането? Аз си мисля, че бързичко ще почнем да излизаме поне за кратко както е хубаво времето.

# 228
Живот и здраве мисля да излезем още на следващия ден след изписването.
Между другото има и -30% в сайта на Бебо,ако някой не си е напазрувал достатъчно. 😄

# 229
И аз нямам пукнат симптом, но имам време и до термин -24.08.
От скука почнах да капам приятелки всяка да каже кога мисли,че ще родя😂
С ММ имаме усещане за другата седмица, като и аз все сънувам, че раждам.
Да ви се оплача, снощи пак безсъние до 5ч и реших да се разровя за името, което избрахме и попадам на тема тук, че било арабско... и няма заспиване 😁

# 230
И аз нямам пукнат симптом, но имам време и до термин -24.08.
От скука почнах да капам приятелки всяка да каже кога мисли,че ще родя😂
С ММ имаме усещане за другата седмица, като и аз все сънувам, че раждам.
Да ви се оплача, снощи пак безсъние до 5ч и реших да се разровя за името, което избрахме и попадам на тема тук, че било арабско... и няма заспиване 😁

Хаха, всеки с лудостите си.
На бременните не трябва да ни дават по 45 дни болничен преди раждане, че съвсем изтрещяваме от скука.
Аз пък много се дразня някой около мен като залага кога ще родя. Изобщо много ми е напрегнато вече и всички ме дразнят Simple Smile

# 231
Родилите майчета да ви питам  след колко време излязохте на разходка, в това топлото време сякаш няма да се устиска много, особенно ако има и други дечица в семейството и няма баби за помощ....
Вчера ни изписаха и преди малко пратих таткото и каката да разходят бебката за половин час Simple Smile Аз пропускам докато не ми махнат шефовете,че и у дома едва ходя.

# 232
Хахаха и аз започнах да приемам залози за дата 😄

# 233
Почвам да прилагам акупресура на определени точки за предизвикване на раждане 😁. Какво ли не пробвах. Утре ще ходя във фитнеса да изкачвам стълби на тренажора и да подскачам на топка .. изобщо ама изобщо не ми се иска да ме индуцират с окситоцин ......

# 234
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Оле момичета аз се чудя как на някои места лекарите оставят преносване... В болницата, която ще раждам ако до термин не си родила на следващия ден те приемат чакат 2 дни и ако не е започнало раждане предизвикват. Моя лекар ми каза че колкото повече стои бебето толкова по-опасно става както за майката така и за бебето. Моя термин е на 18 август и едвам издържам вече.. Кожата на корема толкова много ме опъва че боли доста, особено ако трябва да се наведа (това най-много ме мъчи 😄) Пожелавам на всички мами, които още чакат едно безпроблемно и леко раждане и здрави бебчета! 💜
Може ли да споделиш коя е болницата?

Паола, май никакви методи не помагат, ако бебето не е решило , че ще тръгне само. Аз май взех да се отчайвам, явно не ми е писано да изпитам естествения процес на започващото раждане. Мрън.

# 235
Момичета..от два часа имам контракции, които са през 5-6 минути. За пръв път са дискомфортни (чак болезнени не мога да кажа, понеже очакванията ми са други). Менструални болки и болки в кръста. Чудя се дали са по-болезнени подготвителни или са си родилните. Терминът ми е след 5 дена. Уж съм спокойна и си гледам телевизия, но ако са родилните, бих скочила в банята, бих се разхождала..Болезнени са, но не се усилват от два часа, та...Съвети? Cold Sweat

# 236
ellocin може и да наближава раждането, ти се подготви може и да се засили могат и да спрът. Ако не ви е далеко болницата може да поизчакаш сякаш още ако се засилят.

# 237
Ellocin, на 5-6 минути......по-добре си погледни багажа, вземи си душ. Тапа панда ли , води? Както казва Svetlana, ако болницата е близо може да изчакаш. Може да отидеш и да те прегледат за разкритие и да видял дали всичко е наред. Simple Smile

# 238
  • Denmark
Паола, нали в сряда ще ни правят онова бърникане. Ще тръгнат, не се притеснявай 😄 може и на една дата да са даже 😄 (НЕ че ми се чака до сряда 😑)

И мен ме дразнят тези залози 😑

ellocin, ти си вземи душче и се приготви, пък ако е решило бебето, че му се излиза, ще разбереш 😊

# 239
Момичета, как мислите, дали е хубаво да има още една жена в стаята след раждането или е по-добре на спокойствие сама? Вие какво избрахте?

Да ви кажа, моята бебка полудява от кисело мляко. Чак ме е яд, че цяла бременност не ядох, особено когато се притеснявах, че не я усещам. Само не знам харесва ли й или я дразни. Нито от сладко, нито от нещо друго се врътка така.

Общи условия

Активация на акаунт