Отговори
# 240
Да ти кажа честно, първия път си платих самостоятелна стая и беше ок от гледна точка на това, че ми идваха посетители без да се притеснявам.
Сега като няма свиждания и не пускат никой, си мисля че няма да е лошо да има някой около теб 3 дена. Пък дано си паснете.

# 241
Момичета, как мислите, дали е хубаво да има още една жена в стаята след раждането или е по-добре на спокойствие сама? Вие какво избрахте?

Аз съм твърдо ЗА да има друг човек в стаята. предния път не случих на компания ама този.. Екстра ми беше девойката с мен. Имахме много общи теми. Абе, по-леко мина времето, като си бях с нея. Успокоявахме се взаимно. Даже се будихме една друга као не си чувахме бебетата Simple Smile

# 242
Паола, нали в сряда ще ни правят онова бърникане. Ще тръгнат, не се притеснявай 😄 може и на една дата да са даже 😄 (НЕ че ми се чака до сряда 😑)

И мен ме дразнят тези залози 😑

ellocin, ти си вземи душче и се приготви, пък ако е решило бебето, че му се излиза, ще разбереш 😊

Абее ще ни го правят обаче не е 100 процента сигурно ,че ще подейства 😁. Четох ,че при доста не е подействало 😔. Ти поне имаш контракции.. имаш нещо ти ... аз направо нищо 😁, така че при мен отчаянието е по-голямо!

# 243
Аз лично предпочитам сама. Не защото мога да не си падна със съседката по легло, а защото ще се притеснявам да говоря по телефона, да отида до тоалетната, да не ми вдига шум бебето, ей такива тъпи неща, но аз съм доста съобразителна и не мога да се пречупя. За това искам сама, да не преча на никой. А и без това ме спират по улицата да ми дават акъл вече, не искам и в болницата да попадна на някоя всезнайка Joy

# 244
  • София
И аз съм такава. Все гледам да не преча и да се съобразявам, но в болницата предпочитам май да не съм сама. Пък дано случа на съквартирантка Relaxed

# 245
Ellocin какво става?
При предното ми раждане първия ден бях сама е вярвайте изкукуригах хаха. Но пък после дойде една жена.... просто се молех по бързо да ни изспишат. Хубаво е да си имаш компания попринцип, но е на късмет каква ще е Joy

# 246
Оле момичета аз се чудя как на някои места лекарите оставят преносване... В болницата, която ще раждам ако до термин не си родила на следващия ден те приемат чакат 2 дни и ако не е започнало раждане предизвикват. Моя лекар ми каза че колкото повече стои бебето толкова по-опасно става както за майката така и за бебето. Моя термин е на 18 август и едвам издържам вече.. Кожата на корема толкова много ме опъва че боли доста, особено ако трябва да се наведа (това най-много ме мъчи 😄) Пожелавам на всички мами, които още чакат едно безпроблемно и леко раждане и здрави бебчета! 💜
Може ли да споделиш коя е болницата?

Паола, май никакви методи не помагат, ако бебето не е решило , че ще тръгне само. Аз май взех да се отчайвам, явно не ми е писано да изпитам естествения процес на започващото раждане. Мрън.
Болницата е Пълмед в Пловдив.

# 247
  • Denmark
Паола, нали в сряда ще ни правят онова бърникане. Ще тръгнат, не се притеснявай 😄 може и на една дата да са даже 😄 (НЕ че ми се чака до сряда 😑)

И мен ме дразнят тези залози 😑

ellocin, ти си вземи душче и се приготви, пък ако е решило бебето, че му се излиза, ще разбереш 😊

Абее ще ни го правят обаче не е 100 процента сигурно ,че ще подейства 😁. Четох ,че при доста не е подействало 😔. Ти поне имаш контракции.. имаш нещо ти ... аз направо нищо 😁, така че при мен отчаянието е по-голямо!
Няма да се отчайваш, не знаеш кога и как ще започне. Не е по-хубаво да имаш болки пък да не се случва същественото също. 😄

# 248
Аз ще помоля за единична стая. И аз съм много съобразителна, пък и през последния медец от бременността станах асоциална No Mouth , та предпочитам да съм сама след раждането.
Иначе след като ви писах и си взех душ, падна тапата. Сега си поспивам, но се будя от по-болезнена контракция. Няма развитие. Доста си наболяват обаче.
Дано всички имаме лека нощ, дори раждащите мами, ако има такива! Innocent

# 249
Добро утро!На някой случвало ли му се е да му паднат тоновете до 100-100,даже единя път за секунди показа 88.Пуснаха ми втори запис в който пак паднаха до 110.Остават ми 7дни до термин,но за първи път се случва.До сега под 120 не са били.Мерят ми ги и сутрин и вечер,но се притесних

# 250
  • София
Аз бях категорична, че не искам да съм сама в стая, защото не знаех как ще се оправям с детето, пък и се надявах да се падна вече с раждала мама и да даде някой и друг съвет. В последствие по стечение на обстоятелствата така се случи, че не настаниха никого при мен и до края останах самичка. Ами не беше толкова страшно, колкото си го представях и освен това си гледах телевизия на спокойствие и не се съобразявах с никой. Grinning

# 251
Зависи от "съквартирантката". Имах две за по един ден. Първата искаше цяла вечер да сме на светната лампа, за да вижда бебето и да не проветряваме стаята, че щяло да ѝ настине бебето...... Следващата беше родила( второ) ,но я беше страх да го вземе и да кърми, беше много стресирана и постоянно ме питаше нещо за кърмене, помпи, цедене. Но се преживява, не съм искала самостоятелна стая, нито екип....каквото такова. Исках само да сме живи и здрави и да ни изпишат на 3я ден.

# 252
Добро утро!На някой случвало ли му се е да му паднат тоновете до 100-100,даже единя път за секунди показа 88.Пуснаха ми втори запис в който пак паднаха до 110.Остават ми 7дни до термин,но за първи път се случва.До сега под 120 не са били.Мерят ми ги и сутрин и вечер,но се притесних
Да не би бебето да е заспало🤔
При мен така се случи миналата седмица, като след лошите тонове казаха, че май бебето ми спи и ме изпратиха пак за ям и да пийна кола. Разходих се, ядох, пих кола и се върнах след 2 часа и всичко беше наред.

# 253
И аз мисля да не съм сама в стаята, наложи ми се преди няколко месеца да остана за няколко дни в болница и добре, че беше жената в стаята, че да има с кого да си кажа 2 думи.
Ако беше по-различна ситуацията и имаше свиждания може би щях да избера самостоятелна, но при тези обстоятелства..

# 254
Момичета, какъв термометър сте взели?
Аз още не съм купила, а трябва и събирам отзиви Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт