Отговори
# 255
Момичета, какъв термометър сте взели?
Аз още не съм купила, а трябва и събирам отзиви Simple Smile Благодаря!
Имам обикновен ( спиртен, който замества живачния) и два електронни- пак най-обикновени. И без това най-точно са старите, макар и бавни. С баткото нямах нужда да купувам безконтактни и др. от малък го свикнах с бавния и няма проблем.

# 256
Момичета, какъв термометър сте взели?
Аз още не съм купила, а трябва и събирам отзиви Simple Smile Благодаря!

За телесна температура или за стая?
За телесна имам два електронни - единият е Томи Типи, другия съм го купувала от аптека. Но за мен спиртните (живачните) си остават най-точни. За бебе електронния е по-удобно, но ако ми покаже температура, след това задължително меря и със спиртен.

# 257
Два електронни - един на Томи Типи и един от медицински магазин бях поръчвала преди доста години (показва стотни). Един безконтактен взех от Лидл на промоция, но не знам доколко е надежден. И ми подариха биберон с термометър. Като цяло, най-много вярвам на елетронния от медицинския магазин, все пак съм го ползвала доста време. Другите подлежат на проверка.

Да ви питам, вие какви джобни ще си вземете за болницата? Малко се притеснявам да нося много пари с мен.

# 258
Здравейте да се похваля днес се роди синът ни Ник, 3600гр 50см 08:51ч. Секцио Heart

# 259
Здравейте да се похваля днес се роди синът ни Ник, 3600гр 50см 08:51ч. Секцио Heart

Честито, Алекс! Живо и здраво детенце, а на теб много бързо възстановяване 😊

# 260
Честито и от мен! Да е жив, здрав, щастлив!
Относно термометрите вкъщи имаме живачен от старите(ще ме е страх да го използвам за бебето), електонен най-обикновен от аптеката и безконтактен.
За парите и аз се чудя, а и картата не знам къде ще си държа, а ще ми трябва - нали трябва да се плати екип и т.н. след това..

# 261

Да е жив и здрав Ник! Силен и много щастлив! Бързо възстановяване и прекрасни моменти с малкия мъж Heart

Момичета, благодаря ви за мненията! Чувала съм , че тези безконтактните не са много точни и затова се чудех, но пък са удобни с бебе Thinking

А за парите...на мен лично не ми трябваха, но раждах в частна болница. Въпреки това мъжът ми като идваше да оставя неща за мен, оставяше нещо и на персонала Simple Smile А плащането за престоя беше в деня на изписването и плати ММ.

# 262
Аз си взех тези:

Имам и живачен, разбира се, на него му имам най-голямо доверие.
За пари в болницата ще взема някакви къси 20-30лв просто да имам в портмонето, но не мисля, че ще ми трябват. В деня на приемане мъжа ми ще идва и ще излизаме в кафето, ще ми донесе храна, въпреки че в болницата носят, но манджи не ми се ядат. След това няма да мога да се движа кой знае колко, за да успея чак сама да слизам навън и да си взима нещо, а и нали 2 дни след секцио не се яде..
Плащането става в деня на изписване, тогава мъжът ми ще донесе парите, абсурд да седят в мен.

# 263
  • Denmark
Аз ще помоля за единична стая. И аз съм много съобразителна, пък и през последния медец от бременността станах асоциална No Mouth , та предпочитам да съм сама след раждането.
Иначе след като ви писах и си взех душ, падна тапата. Сега си поспивам, но се будя от по-болезнена контракция. Няма развитие. Доста си наболяват обаче.
Дано всички имаме лека нощ, дори раждащите мами, ако има такива! Innocent

Успех и чакаме да се похвалиш! Blush

# 264
Аз ще съм в държавна болница и няма да вземам пари с мен.
Първият път не ми трябваха, майка ми тикна стотинки за телевизора, но изобщо не ми се е гледало ТВ.
Храната беше добре, ММ ми носеше ако нещо искам. Не дават да се излиза. 3 дни минаха бързо.

# 265
Не съм се замисляла за парите , но аз си носих и пари и карта с мен. не съм имала притеснения. При нас се плащаше , когато си тръгваш

# 266

Честита радост! Да ви е жив и здрав малкия юнак! На мама бързо възстановяване 💙

# 267
Благодаря на всички нямам търпение да си го видя пак бебока Heart дадоха ми поне да го нацелувам и той се успокои веднага спря да плаче визуално се успокои а те го държаха само личицето ми дадоха да си целувкам Heart уникално чувство сега съм в реанимация но утре ще си го видя Heart късмет на всички бъдещи мами бързо и безпроблемно раждане, на родилите мами бързо възстановяване и да помагате че първо бебче и ще съм като индианец хахахах

# 268
Алекс честито бебче Ник 💙 Нека ви дарява с щастие всеки ден.
Аз не съм се замисляла за парите Rolling Eyes Ще си хвърля едни къси и аз в чантата за болница. Докторката ми каза, че таткото може да идва и да ми носи всичко което смятам, че ми трябва. Стига да не го мързи Joy

# 269
Да споделя при мен как са нещата. Днес ми е датата на термина, но все още нямам никакви индикации...освен стягането на корема. Акушерката ми каза, че до четвъртък ако нищо не се е случило, ще трябва да ме приемат в болницата, за да следят бебчето, но за сега няма да се предизвиква раждане. Наистина си е изнервящо и притеснително това чакане, особено когато вече термина минава, но да се надяваме, че накрая всичко ще си дойде на мястото.

Имам въпрос, относно бащинството. По принцип нали 2 седмици се дават, или колкото разреши работодателя?

Общи условия

Активация на акаунт