Отговори
# 300
Привет,
Връщам се от тонове и си взех микробиологията.
Микробиологията ми е чиста.
За тоновете, нямам пукната контракция, АГ каза,че корема ми е много вирнат и остър и да не съм чакала скоро да родя.
Доста съм разочарована.
Каза да съм обмислила секцио🤔

Ама на теб термина ти е на 24.08, нали? Защо да обмисляш секцио?
Моят е на 21.08 и доктора все ми повтаря да не се притеснявам, че има време.
В крайна сметка нещата се случват за няколко часа.

# 301
Привет,
Връщам се от тонове и си взех микробиологията.
Микробиологията ми е чиста.
За тоновете, нямам пукната контракция, АГ каза,че корема ми е много вирнат и остър и да не съм чакала скоро да родя.
Доста съм разочарована.
Каза да съм обмислила секцио🤔

Ама на теб термина ти е на 24.08, нали? Защо да обмисляш секцио?
Моят е на 21.08 и доктора все ми повтаря да не се притеснявам, че има време.
В крайна сметка нещата се случват за няколко часа.
Да, на  24 съм, но бебето върви голямо, а аз съм 160,  60 кг и се притеснява за мен.🤔

# 302
Уф, лошо Sad
Дано не се стигне до секцио, а малкото човече реши да тръгне.
Това чакане накрая е направо ужасно.

Lovely wife, ти в Селена щеше да раждаш, нали? При кой лекар си там? Съмнително е наистина това викане рано сутринта, но ще чакаме да разкажеш Simple Smile

# 303
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Lovely wife, ти в Селена щеше да раждаш, нали? При кой лекар си там? Съмнително е наистина това викане рано сутринта, но ще чакаме да разкажеш Simple Smile
При д-р Даниел Ставрев Grinning Наистина е странно...но нищо не ми каза за багажа Grinning Може би ще прецени на момента.

# 304
Днес се роди първородната ни дъщеря-Изабел,3200гр.50см. Непланувано секцио в 39г.с.

# 305
Честито бебе , да е жива и здрава малката Изабел ,а на мама бързо възстановяване и само положителни емоции Blush

# 306
Честити бебчета, на новите мами ellocin, Madjarova92 и DanielaDobrewa! Бъдете здрави и безкрайно щастливи! Много радост и прекрасни споделени мигове ви желая!

# 307
Честита радост DanielaDobreva!!! Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване на мама.🎉
Момичета да ви питам нещо, вчера за първи път имах преглед за разкритие(и аз съм в отбора с болките от 2 седмици) но разкритие няма 1 см) Че въпроса ми е като ви гледаха слагаха ли гел или лубрикант нещо? Мене тай ма нажули вчера на сухо че се чудя дали да не си взема за другия път да му го подаря 😂

# 308
Хахаха, кажи "Не знам дали скоро имате празник, но дори и да нямате това е за вас... Ей така, да си имате". Grinning
На мен май ми сложи нещо. Пак ми беше неприятно след това, ама чак зажулено не помня.

# 309
Честито на Ellocin, Madjarova92 и DanielaDobrewa. Да са ви живи и здрави бебчетата. На вас бързо възстановяване

# 310
Честито на всички мамчета! Нека дечицата ви бъдат здрави,не спират да ви радват и много да се гордеете с тях!! 💙💕💙💕.
Аз днес тренирах на степера, ядох фурми, ядох ананас,по-късно ще ям пак.. друсах си долната част .. ох изморих се беее , дано поне едно нещо да подейства.
Онзи ден си изтисквах гърдите ама малко капчици коластра излязоха само 😁.
Ох някой ако знае някакъв друг метод за предизвикване на контракции, моля да сподели 😢. Като изключим секс май всичко друго съм пробвала... и нищо ,а малкия си стои от 34та седмица с главичката в таза .... сега може и да е влязъл по-навътре не знам ...

# 311
Честити нови бебчета, на новите мами Еllocin, Madjarova92 и DanielaDobrewa. Да са ви живи и здрави ❤

# 312
  • София
Madjarova92, DanielaDobrewa, честити ви дечица!!! Balloon Да бъдат много здрави, безгрижни и щастливи!!! Purple Heart

И аз днес бях на тонове и преглед. Тоновете не бяха добре, но само, защото бебока правеше саботаж! Явно си имаше някаква работа, защото беше в непрестанно движение... нещо сигурно майстори. Затова няма намерение да излиза, така като го гледам, човека е зает там вътре.
Моята АГ ми направи за пръв път преглед за разкритие и ... йок. Нито сантиметър. Иначе главичката му била хубаво прилепнала?!, каквото и да рече това и шийката била поомекнала. Каза ми, че ще ме чака до понеделник и после щяла да ми помогне, каквото и да рече И това. Дано изпреварим помощта й, че не ми се искат никакви неестествени интервенции да ми се случват, от сорта на ситеми и други неизвестни за мен методи за предизвикване на раждане. След прегледа и на мен ми беше некомфортно, все едно нещо е прежулено и чак сега горе-долу ми мина.

# 313
Madjarova92, DanielaDobrewa, честити ви дечица!!! Balloon Да бъдат много здрави, безгрижни и щастливи!!! Purple Heart

И аз днес бях на тонове и преглед. Тоновете не бяха добре, но само, защото бебока правеше саботаж! Явно си имаше някаква работа, защото беше в непрестанно движение... нещо сигурно майстори. Затова няма намерение да излиза, така като го гледам, човека е зает там вътре.
Моята АГ ми направи за пръв път преглед за разкритие и ... йок. Нито сантиметър. Иначе главичката му била хубаво прилепнала?!, каквото и да рече това и шийката била поомекнала. Каза ми, че ще ме чака до понеделник и после щяла да ми помогне, каквото и да рече И това. Дано изпреварим помощта й, че не ми се искат никакви неестествени интервенции да ми се случват, от сорта на ситеми и други неизвестни за мен методи за предизвикване на раждане. След прегледа и на мен ми беше некомфортно, все едно нещо е прежулено и чак сега горе-долу ми мина.

Jamily, ако не се лъжа ти беше в Щерев при Арабаджи? на мен ми каза същото, чакаме до понеделник и после сме щели да правим нещо си...от утре започва да ме вика всеки ден на тонове....моята госпожица дори не е слезнала надолу, а за контракция все още не знам какво е това чудо....мн се притеснявам от предизвикване на раждането, не съм се подготвяла психически за този вариант....дано успее да се случи сънитието от самосебе си

# 314
Здравейте! От вчера се опитвам да се включа Simple Smile
Да се похваля и аз - вчера преди обяд родих моето бебче Ади, 3300, нормално, с упойка. Бях прокървила към 4:30 сутринта, в 5:30 - отидохме в болницата. Тоновете бяха добре, имах много малко контракции, нямах разкритие. Пуснаха ми системи към 8, сложиха упойка след 4 см, но разкритието се получи много бързо впоследствие и самото раждане (напъните) трая по-малко от час. Слава Богу добре минаха нещата! Вчера и снощи беше доста ревлива, но я дохранихме с АМ и днес е по-добре.

Александра Димитрова,ellocin, Madjarova92, DanielaDobrewa, (и ако пропускам още някой), честити бебчета!
Да са ви живи, здрави, щастливи и много да ви радват! Бързо възстановяване на мамите!
Леко раждане и успех на чакащите!
Хайде пак започна да мрънка бебка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт