Отговори
# 405
Честито на новите мами Heart скоро всички да се присъединим
За слънцезащита мисля, че е рано. По скоро стриктно пазене от слънцето си трябва.
Аз съм +6-7 кг нооооо толкова вода задържах тая седмица. Нещо страшно. Всички ми викат че не е много, но аз не съм се виждала така подута Joy не се правя, наистина като си натисна глезена и 30сек му трябва да си оправи цвета Joy
Да дам отчет, днес бях на преглед, доктора каза, че до няколко дни ще стане, даже той излиза отпуска за една седмица и вика, че няма смисъл да запазвам час вече, защото докато се върне и ще съм родила. ММ като чу и яко се спече, все едно не го е очаквал Joy миличкия

# 406
Горкия човечец, нямаше време да се подготви Wink
Айде , чакаме те всички и теб!

# 407
  • София
Gergana Petkova 651812, честито бебче! Champagne Пожелавам ти да бъде здраво и да ви радва много! Relaxed

Днес бях отново на преглед и пак преживях онова нещо с бърникането, след което започнаха едни такива спазми като менструални ниско долу между пъпа и свивките на краката по ширина на корема. Това ли са контракциите, момичета? Понеже имах същото нещо и сутринта и казах на моята АГ и тя каза, че това са контракции, но те не са ли и по целия корем? Моят дискомфорт беше само в долната част. Около 2-3 часа ги имаше и сега спряха. Точно си помислих отново ето това е вече и пак нищо.
Иначе имам 2 см разкритие и тя прозвуча уверена, че ще родя днес-утре-другиден. По-лошото, което ми каза е, че ако не стане така в събота ще предизвика раждането, защото бебока вече е 3500гр., т.е. голям е за моите размери. ThinkingUnamused

# 408
И аз мисля, че за слънцезащитни продукти е рано, трябва много да се пазят от слънце.
От времете на време беба като мърда, усещам прерязване ниско долу...  микс между прерязване и залютяване.
Иначе аз на 18.08 съм на преглед, според АГ няма да използвам този час, амааа да видим 😂

# 409
Gergana Petkova 651812, честито бебче! Champagne Пожелавам ти да бъде здраво и да ви радва много! Relaxed

Днес бях отново на преглед и пак преживях онова нещо с бърникането, след което започнаха едни такива спазми като менструални ниско долу между пъпа и свивките на краката по ширина на корема. Това ли са контракциите, момичета? Понеже имах същото нещо и сутринта и казах на моята АГ и тя каза, че това са контракции, но те не са ли и по целия корем? Моят дискомфорт беше само в долната част. Около 2-3 часа ги имаше и сега спряха. Точно си помислих отново ето това е вече и пак нищо.
Иначе имам 2 см разкритие и тя прозвуча уверена, че ще родя днес-утре-другиден. По-лошото, което ми каза е, че ако не стане така в събота ще предизвика раждането, защото бебока вече е 3500гр., т.е. голям е за моите размери. ThinkingUnamused

Jamily и аз имах същите усещания като теб вчера и отминаха за няколко часа....днес на тоновете се оказа , че имам контракции на 2-3 минути, ама аз нищо не усещах....и на мен ми каза , че до 2-3 дни трябва да родя с тая паднала тапа и че ще предизвика, ако не стане защото е 3600 бебето...направо виждам как ще се запознаем в събота и ще си охкаме заедно с тея системи Wink

# 410
  • София
Хахха, ще си пазим страх! Сценариите ни са едни и същи. Аз днес счетох за нужно да ѝ кажа, че мен много ме е страх, което май беше супер излишно. Тя каза "Спокойно бе, ще те обезболя". Аз с тия болчици охках и пуфках одеве, а не си представям истинските. Persevere

# 411
Хахха, ще си пазим страх! Сценариите ни са едни и същи. Аз днес счетох за нужно да ѝ кажа, че мен много ме е страх, което май беше супер излишно. Тя каза "Спокойно бе, ще те обезболя". Аз с тия болчици охках и пуфках одеве, а не си представям истинските. Persevere

и мен ме пребърка днес пак, но не беше толкова отвратително колкото вчера, и на мен само ми повтаря " ще се справиш, няма страшно, доволна съм от теб" , ама аз кво си разигравам в главата само аз си знам....

# 412
  • София
Даа и на мен ми каза, че е супер доволна от мен с такава голяма усмивка все едно аха-аха и бебето ще излезе. Иначе и моят преглед днес не беше толкова гаден. Нямаше го онова неприятно усещане след това. И моите сценарии са страшни ...

# 413
Момичета, аз утре влизам 38 седмица и нямам търпение. Толкова се радвам на всички, на които вече са им свършили мъките 😊 А какво ли става с Maraya? Дано тя да е следващата похвалила се, че на нея най-съчувствам 😅

# 414
В 39+1 седм. съм вече и не знам какво точно трябва да е контракцията.. От дни имам менструални болки но само това нито втвърдяване на корема нито нищо таа това ли е...? 😄 Аз както нямах търпение вечее да раждам, моя лекар тази седмица е в отпуск и ще съм на преглед чак в Понеделник та дано устискам още 3 дни, кофти е с тези отпуски на лекарите още повече че съм в частна болница и ще си плащам а в такъв случай уж лекаря избран от теб е задължен да е там...към вече родилите мами каква ваничка използвате и е удобна тъй като като покупка само тояа остана и съм поръчала сгъваема тъй като бяната ни е доста малка, според вас удобни ли са? 🙂

# 415
Честито на новите бебенца и мамчета!💓💓💓

А как ви завиждам на тези с болките, тапите и разкритието... Днес бях на преглед и бебчо все си стои високо, шийката непроменена, без разкритие и без контракции- с една дума, няма никаква динамика. Питах за индукция, но при моите показатели в момента шансът за успеваемост клони към нула. АГ каза, че според нея бебето не слиза надолу, понеже е голямо. В понеделник пак ще имам преглед и ще решим какво ще правим.
Всеки ден се надявам да започне нещо, но все нищо не се случва. Знам, че нещата могат да се променят за часове, но все повече се притеснявам като няма развитие.

# 416
  • София
Iva_nna и аз им завиждам на тези, при които нещата се случват по естествен път, защото при мен е малко насилствено и пак не е сигурно какво става. Unamused

# 417
Iva_nna и аз им завиждам на тези, при които нещата се случват по естествен път, защото при мен е малко насилствено и пак не е сигурно какво става. Unamused
АГ каза да правя много разходки, ама от тях получавам болки навсякъде другаде, но не и в корема, та едва ходя 😁

# 418
Честото на всички мамчета Heart
Аз идвам с няколко въпроса.
Предния път като казах на моето АГ че корема ми се е смъкнал вече той ми каза че при втора бременност корема падал чак след като ми изтекът водите. А реално той все повече и повече пада, вече няма и на къде повече. Та това вярно ли е?
И днес след поредния преглед той неуспя да измери главата на бебето защото е суупер надолу. И аз му казах значи вече е навлязла в таза? И отговора му беше пак същия че с втора бременност това ставало точно преди раждане. Каза че най вероятно е заради свличането на влагалището което имам.
И пак ми повтаря че всеки момент сигурно ще родя. А аз днес влязох в 37г.с.
И та последния ми въпрос е възможно ли е тапата да не е розова а да си е бяла.?

# 419
  • София
Аз не съм много веща, но според мен не може да има такава строга закономерност. Мисля, че при всеки е различно и всичко е индивидуално. Мен изведнъж започна да ме боли всичко между краката особено ако съм се застояла малко повече и се раздвижа след това. Така разбрах, че бебето е слязло надолу. Отделно 1-2 човека ми казаха, че корема ми е по-ниско вече, защото на мен ми е трудно да го забележа.
За тапата - доколкото знам, защото аз още не съм я виждала, може да бъде и прозрачна, без кръвенисти нишки.

Общи условия

Активация на акаунт