Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 67

• 41 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Не мисля,че е нещо от бр-та.Повече на въздух, слънце, редовни разходки, хубава музика❤

# 541
Здравейте мами, преди два дни разбрах, че ми е пробил зъб(мъдрец) , та от тогава имам диария и дискомфорт в корема, къркорене и е ужасно. Случвало ли ви се е, и дали въобще е от зъб

# 542
  • Седмото небе
Здравейте мами.
Вече съм в 7ми месец и последните няколко дни почнах да се чувствам с доста занижено настроение и някак нямам много мотивация за нищо.. дори не ми се среща с приятели и не ми се излиза по магазините (а на мен това е едно от хобитата ми😆)
До сряда си бях в супер настроение и от тогава настроението и мотивацията изведнъж изчезна
Според вас това нормално ли е или ме е обхванала някоя депресия?
Благодаря ви предварително
Аз съм в подобно минорно настроение последните дни, в началото на 6 месец. Донякъде го приемам за нормално... То тия хормони ни подлудяват... На моменти апатия към всичко, честа нервност и раздразнителност също ме тресат, тревожни мисли пък колкото искаш. Отделно кръвното ми играе номера. Гледам ако мога да почивам и да си поспивам повече, като съм свободна се разхождам сама на спокойствие, за да не се дразним взаимно с някой. Изобщо не съм добра компания напоследък. Но мисля, че е временно и се надявам скоро всичко да отмине.

@ Моника
Малко вероятно е да е от мъдреца, но не е лошо зъболекар да те погледне. Междувременно не чакай, а поне през аптека мини и и си вземи нещо затягащо. Обърни им внимание, че си бременна, за да ти дадат нещо подходящо. Вземи си и пробиотик, съобрази също така и храненето с този проблем. Дехидратация в този период, а и всъщност по всяко време през бремеността не е желателна и даже може да бъде опасна. Взимай мерки и скоро всичко ще бъде наред Wink

# 543
Да го предам и аз за нормално значи..
И аз последните дни съм станала непоносима..
Всички ме дразнят с никой не ми се говори когато остана сама вкъщи и излизам на разходки с кучето пък се чувствам адски самотно.. просто тези хормони бушува като луди.. имам чевството че се върнах в първия триместър

# 544
Взех си още днес пробиотик и повече не ме е болял корем Simple Smile

# 545
Здравейте момичета!
Имам въпрос,бях при акушер генеколога ми в 33 г.с съм каза че бебето  все още е седалищно. Има ли майки при който бебенцата са се обръщали и след този срок? Има ли време да се обърне за да се роди нормално?
Благодаря ви 😊

# 546
Добър вечер,има ли бъдещи мамчета от Бургас?
Въпросът ми е при кой кардиолог ходихте?

# 547
Здравейте момичета!
Имам въпрос,бях при акушер генеколога ми в 33 г.с съм каза че бебето  все още е седалищно. Има ли майки при който бебенцата са се обръщали и след този срок? Има ли време да се обърне за да се роди нормално?
Благодаря ви 😊
има шанс,но малък
Може да погледнеш упражнения за това, които спомагат да се обърне.

# 548
Момичета бременна съм в 14г.с обаче малкия донесе вирус от училище и сега ме боли гърлото, кажете някоя ефикасна рецепта притеснявам се да не стане нещо с бебето благодаря ви

# 549
Момичета бременна съм в 14г.с обаче малкия донесе вирус от училище и сега ме боли гърлото, кажете някоя ефикасна рецепта притеснявам се да не стане нещо с бебето благодаря ви
Здравей, аз бях болна миналата седмица. Гърло, сополи и един ден температура. Пих Биозин мама, който ще продължа да си го пия, Витамин Ц, ии изпих 2 парацетамола защото бях с 38.4 температура. Парацетамола можеш през 6 часа да го пиеш. Ии другото е чайчета с мед и почивка... Скорошно оздравяване 🙂

# 550
За гърлото гаргара със сол или сода и задължително мед (най-добре домашен). Може да си вземеш нещо хомеопатично също за гърлото (хомеожен, тонзилотрен). Препоръчвам ти да започнеш биозин мама, като може да направиш курс 3 месеца, много добре действа при бременност и за хемоглобина. Ако вдигнеш температура парацетамол. Задължително бъди спокойна и си почивай. Пий фрешове всяка сутрин. Ще мине, успех! Flowers Four Leaf Clover

# 551
Да го предам и аз за нормално значи..
И аз последните дни съм станала непоносима..
Всички ме дразнят с никой не ми се говори когато остана сама вкъщи и излизам на разходки с кучето пък се чувствам адски самотно.. просто тези хормони бушува като луди.. имам чевството че се върнах в първия триместър
                                                     И аз съм така,да не говорим,че 5 дни се будя в 4 сутринта и край да заспя.... по цял ден ми е ужасно,сърцебиене,световъртеж, ту съм нервна,плача,имам главоболие,излизам,но ефект няма... а мислите ми оше по зле станаха😪😪😪😪😪😪😪😥😥😥😥😥😥😰😨😨😨😨адски ми писва вече

# 552
Момичета, някоя да е имала мокро по бельото след поставяне на Гиназол? Бременна съм в 24 седмица и в събота вечерта сложих флакона. На другата сутрин към обяд изтече малко от крема, но и бельото се намокри доста. Както и да е отдадох го на “почистване” от вътре от крема. Но и вчера и днес от време на време ми се подмокря бельото, колкото 2лв монета или по-малко. Като проверя с пръста, навътре все още има много от крема. Промивка не смея да направя, и умишлено не слагам превръзка защото така няма да знам колко тече, а по бельото го виждам.
Ако хипотетично предположим, че съм се наранила с флакона докато слагам крема, което не мисля, че е така, но все пак да предположим, според мен би имало леко зацапване от шийката, но не е възможно да съм спукала мехура, няма как. Та сега съм в чуденка, някой друг да му се е случвало?

# 553
Здравейте, момичета.
Имало ли е други освен мен с болки ниско долу главно в ляво, пробождащи, по леки по силни, на моменти ги има на моменти ги няма (9-10г.с), просто като някаква странна тежест. Днес бях при следящия ме, вагинален ехограф, бебето движи има пулс и маха с ръчички, гледа шийката на матката и там всичко е наред. Каза да продължавам с ношпа 2по 2 сутрин и вечер, но все пак се притеснявам...

# 554
На мен също ми се наложи да слагам Гиназол еднократно,но съм забравила колко време след това изтича.Гъсто ли е или воднисто?

Общи условия

Активация на акаунт