Колко често мъжът Ви говори с майка си и как я нарича?

• 8 836
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
Добре де, а ти откъде знаеш кой кога какво пише на мъжа ти?

# 121
  • София
Не е страх от клюкарене, а непоносимост към клюките като цяло. Ако е разрешено, или и това е отклонение?

Разрешено е, разбира се.
Само че, ти си си го избрала този мъж такъв- с тази му особеност.
Затова, за мен, нормално е да не се натоварвам, слушайки разговора.
Отклонение, пак за мен, е да го превъзпитавам на дърти години като 5 годишен.

# 122
Абсолютно си си по темата, Мацинка... Авторката пита и за чуждите неволи, не е като да е искала да разкаже само своята...

# 123
Споделих това, което съм преживяла с идеята да си има едно наум с това даване на отчети по телефон и чатове. В моя случай, не беше така от ден 1, а телефонните взаимоотношения ескалираха през годините. Възможно е повечето от вас, да смятат, че коментарът ми не е по тази тема.  В такъв случай, приемете, че си изказах миналата болежка на грешното място.

По темата си е..

Голяма грешка правим,когато не сме откровени..
И разбиращи също..

# 124
Там е работата, че при авторката неволите са в главата ѝ, а тук се включиха няколко съфорумки, които имат истински проблеми в това отношение. Не са съпоставими нещата. То е все едно някой да пусне тема с вопъл, че милото не иска да гледа "Отчаяни съпруги", а "Междузвездни войни" и да се включи малтретирана жена и да каже - да, при мен е същата работа!

# 125
Абсолютно всеки ден се чуват. Свекърва ми се сърди иначе. Това е положението. Странно ми беше, но свикнах.
Нарича я често по име. Но това не е от не уважение.
Съветвам авторката да не се меси в отношенията между майка и син. Аз си позволявам единствено да го успокоя, когато се притеснява за нея и да му напомня, че все пак той е син, а не родител, за да решава нейни проблеми.
Темата е много деликатна и трябва да се подходи разумно, защото от това зависят и отношенията в двойката.

# 126
Голяма драма.

Да попитам, мъжете ви държат ли ви сметка, колко минути дневно сте в бг-мамма и с кого си пишете? Joy

Ма, моля ви, хора - не се опитвайте да променяте света.

Аз до колкото разбрах, това е и първа връзка на авторката. За това ѝ е странно - явно е гледала много американски сапунки, където мъжът слуша само жена си и щом жената не иска, свекървата не се появява 7 сезона.

# 127
Създавам тематата, тъй като отскоро имам приятел, в когото съм много влюбена, но ми се струва, че някои неща не са наред. Благодаря предварително!
Много влюбена, много несигурна явно, малко ревнива бомба със закъснител.
Ще запаля свещичка в църквата порасналите ми момчета да не попадат ба такива девойки с таймер в ръцете.

# 128
Ееее, къде го тоя сериал, да си направя и аз густото Joy

Имам друго предложение към авторката, а и към всички "закъсали" Joy
Следващия път, когато го чуеш, че разтъкава съседната фуста с мама по алото, слагаш бързо подобаващо бельо, ако искаш и без и се появяваш пред него... Пада телефона... Мама остава на линия...
И така всеки път...
Рецепта за щастлив живот Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
Но свекърва ми му пише в WhatsApp почти ежедневно. Дори и когато няма какво толкова да сподели, му пожелава приятен уикенд или успешна нова седмица!
Пише му по всяко време на денонщието.
А ти откъде знаеш това? Преглеждаш му телефона?
Не че съм длъжна да ти давам отчет, но не му проверявам телефона. Обикновенно ми казва кога е говорил с нея или кога и какво му е писала. Отделно се е случвало да разглеждам снимки на децата на телефона му и тя да пише. Или пък да цъкна да видя колко е часа и тя да е писала. И такива ми ти работи Wink Споко при нас драма няма Joy
Недей да търсиш под вола теле.

# 130
Явно хора без проблеми, щом си търсят измислени. Всеки е различен и всяко семейство има различни отношения помежду си. Аз лично никога не бих звъннала на майка ми да си бъбрим, но минавам през "нас" на 2-3 дена. Милото се обажда на неговата всяка вечер за по няколко минути. Споделя си, не е отчет. 😂

# 131
Добре де, а ти откъде знаеш кой кога какво пише на мъжа ти?

Третото око винаги гледа.

# 132
Не че съм длъжна да ти давам отчет, но не му проверявам телефона. Обикновенно ми казва кога е говорил с нея или кога и какво му е писала.
А, значи той ти дава отчет. Иначе, ти самата достатъчно се отчете на целия форум колко пъти мъжът ти комуникира с майка си, така че на мен персонално няма нужда.

# 133
Авторке,когато ти имаш деца няма ли да искаш да ги чуваш?Мъжа ми се чува с майка си два три пъти седмично,ако има нещо конкретно и по-често.Тя живее сама и ходи да й прави разни дребни ремонти,ако е закъсала с пари й помага и т.н.Въореки че се нямам със свека,никога не възразявам,тя му е майка,той и е син Нормално е да се чуват ,а аз с моята майка се чувам на ден по пет пъти,много сме близки.И той никога не е имал против.Какво те интересува,нека си говорят.Ако мъжа ти те обича и уважава,ако се разбирате,не търси под вола теле.
О ,социални мрежи нямаме,тя няма смартфон,та не си пишат.
Ако някой ми цъка телефона да види колко е часа,ще си помисля ,че търси нещо.

# 134
Не че съм длъжна да ти давам отчет, но не му проверявам телефона. Обикновенно ми казва кога е говорил с нея или кога и какво му е писала.
А, значи той ти дава отчет. Иначе, ти самата достатъчно се отчете на целия форум колко пъти мъжът ти комуникира с майка си, така че на мен персонално няма нужда.
Авторката зададе въпрос - отговорих ѝ. Ти ми зададе въпрос, който изобщо не ти влиза в работата и няма общо с темата, но ти отговорих и на теб. Отчет, разговор, споделяне - както искаш го разбирай.

Общи условия

Активация на акаунт