Колко често мъжът Ви говори с майка си и как я нарича?

• 8 827
  • 220
  •   1
Отговори
# 75
Твоето споделяне и на него може да му се вижда рапортуване.
Преди време родителите ни са почивали по друг начин - пълнят колата с провизии, посуда и т.н и на бунгала. Сега не е така. ММ също обяснява понякога подробности от почивките ни и така свеки прави разликите между преди и сега. Като ходим на хотел е едно, на къща за гости друго. Той й разказва и тя придобива представа. От страни изглежда като даване на пълен отчет, ама не е.

# 76
Amandel,
Какво става, ако мъжът ти отговори набързо и затвори телефона или въобще не дигне?
Ако не вдигне, разбира се тя продължава да звъни още няколко пъти. След час пак, след два пак. И така докато вдигне. Кратки разговори не я удовлетворяват, тя трябва да си вземе дневната доза.
Ако все пак ММ затвори, тя звъни на мен и ме пита какво му има на синът и, нещо не бил в настроение.
Аз говоря макс пет минути и казвам, че имам работа и ще затварям, а тя ми вика ами дай на детето тогава да си поговорим Grinning
И така до безкрай. Няма оправия.

# 77
Ева, щом теб те дразни, значи не е нормално за теб. Което си е проблем. Как плануваш да го разрешиш? Ако нещо такова ти бърка в очите сега, след години ще се избиете.

# 78
Моят мъж я нарича" майче". Какъв извод трябва да си направя от това обръщение? Аз лично едва я изтрайвам и се обръщам към нея с леля Х...  Като цяло комуникират рядко и само когато наистина има да се каже нещо. Това чесане на езици по телефона и е много досадно, който и да го прави.

# 79
Ева, не се чувствай длъжна, да отговаряш на всичко... Има потребители, които просто няма смисъл да четеш Joy А, че слагат и диагнози, само "им прави чест"...

Всеки си го дразни нещо, тва си е твое право...
Но на 30...... и нагоре години, да даваш отчет, кога влизаш и излизаш, ядеш ли, спиш ли.... До кога?!? Тия жени, няма ли с какво да се занимават?!?
Друг е въпроса, че мамин сладък, вместо да си споделя с жената, вдига алото и се обяснява на мама..... И не просто да каже, че е ок или да се похвали, а да разисква по час кво е и що.... JoyJoyJoy

# 80
Що да не разисква? Ако не му е приятно, той сам няма да го прави, голям човек е.

# 81
  • София
Опитът за контрол върху комуникацията с родителя е крайно нездрав според мен.
Със свекърва ми сме много различни и не сме близки, но и през ум не ми минава да се опитвам да ограничавам общуването им. Все пак говорим за възрастни индивиди, а не за подчинени взаимоотношения.

# 82
Моят мъж я нарича" майче". Какъв извод трябва да си направя от това обръщение? Аз лично едва я изтрайвам и се обръщам към нея с леля Х...  Като цяло комуникират рядко и само когато наистина има да се каже нещо. Това чесане на езици по телефона и е много досадно, който и да го прави.

Ако не мине на лелче, не е мъж и не те обича, да знайш!

# 83
Значи да ви имам проблемите.
Мъжът ми бил комуникирал с майка си, разказвал и бил. И аз да се дразня от това. Че тя е майка бе, една е, винаги ще е една, какви хора сте, честно.

# 84
Amandel*, благодаря за изчерпателното описание  - все едно аз съм го писала Wink Да, много хора няма да го разберат, но е факт, че е изключително дразнещо и досадно! Всеки ден отчет на мама - безобразно дълги и безполезни разговори. Особено, когато се стигне до клюкарене на съседи и роднини. Това ми идва в повече и се изнасям от стаята, ако по някаква причина не съм го направила до тогава.
Аз съм за поддържане на здравословни отношения, които не са натоварване и за двете страни.

# 85
Отсега си личи кои са майки на момчета и кои ще подреждат на снахата гардероба. Joy

Това в кръга на шегата.

# 86
Дъщеря имам, и отсега мисля как някой мъж може да й брои разговорите с мен и да слухти дали не е изтървала информация какво е яла.

# 87
Моя син ми се обажда всяка вечер,нищо че жена му и детето му цял ден са били у нас и ще му кажат,ако има нещо съществено.Блоковете ни са един срещу друг.

# 88
На мен ми е голям "трън" ако някой ми каже,кое е редно или нередно в общуването, било с родителите ми,било с детето ми или приятелите ми.
По същия начин и действам.

Ако видя патологии(не,че ми се е случвало) ,но то тогава вероятно ще коментирам,пък след това ще си вземам решения.
В случая не виждам обаче това.

# 89
Добре че са се появили инстанции, които да определят границата на здравословно общуване между даден човек и родителя му и когато излезе извън нормите, да нанасят коректив.
Отново - ако тя НЕ СЕ МЕСИ във вашите отношения, вие нямате НИКАКВО право да се месите в техните. Вашата връзка не е с по-голяма тежест от тази с родител. Родителят е от живот до живот.

Общи условия

Активация на акаунт