Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жена скорпион и мъж стрелец

 • 1 597
 • 12
 •   1
Отговори
 • Мнения: 21
Здравейте,извинявам се, ако такава тема до този момент съществува, но реших все пак да се поинтересувам относно опита ви за съвместимост между жената скорпион и мъж стрелец. Тъй като съм чувала, че от значение е асцендентът, аз съм женски скорпион с асцендент везни Simple Smile Ще се радвам да споделяте опит за подобни връзки - било то личен, или на някой близък. Innocent

# 1
 • Мнения: 2 923
Искаш съвет - съвета е не.

# 2
# 3
 • Мнения: 9 230
Скорпион и стрелец е много, много трудна комбинация. И това е така, защото двата знака са пълна противоположност един на друг. Скорпионите сте много раними и чувствителни. Поради тази причина сте отмъстителни. Доста сте потайни, премълчавате нещата, държите ги в себе си и чакате удобен случай да си го върнете. Стрелците /особено пък мъжете/ са точно обратното - те не млъкват, каквото им е на сърцето това им е и на устата, във всеки един момент ти казват истината в очите без изобщо, ама изобщо да им пука дали ще те засегнат или не. Нямат никаква цедка на устата и са оперирани от чувство за такт, а това само ще те кара да страдаш. Мъжът стрелец е способен да обиди всеки един представител на зодиака, без значение колко "дебелокож" е той, а чувствителните знаци, като рак и скорпион могат да се смачкат чисто психически от подобна връзка.
Да не говорим, че скорпионите сте гареслии и когато сте сърдити, можете да се сърдите и да не говорите буквално със седмици. Стрелецът, обаче това няма как да го остави и се започва едно ходене, дундосване и постоянно иницииране на разговори, докато нещата не се изчистят. Да не говорим, че тези разговори могат да продължат с дни, тъй като те не обичат недомлъвките и не обичат да оставят нещата недоизказани. Темата трябва да се разчепка до най-дребните детайли, за да могат те да са спокойни, без да се интересуват човека отсреща дали иска да говори с дни за даден проблем /колкото и незначителен да е/ или не.

# 4
 • Мнения: 1 388
Аз съм скорпион, а той е стрелец. За сега е добре, но все пак сме скорошни. 😂 Но аз съм с асцедент и още 4 планети в стрелец, луна в лъв, а той е с асцедент близнаци и луна в рак.

# 5
 • Мнения: 2 923
Михаела, постой малко във връзката и това, което Касиопея е написала ще ти се изясни Simple Smile

Оля, ти ако си със стелиум в стрелец си си половин Стерелец, но при Скорпион с Луна в Лъв ще ти е трудно. Мъжете Стрелци не обичат да слагат жената на пиедестал. Те са по ловуването, не по любуването на трофея, а твоят вътрешен Лъв ще търси да е на първо място.

# 6
 • Мнения: 1 388
Но неговата луна е в рак и си е семеен тип. Аз обаче не съм. 😂 Имаме и други съвпадения - Венера, Уран, Хирон. Което ме подсети да цъкна една синастрия. 😂

# 7
 • Мнения: 4 883
Изобщо не съм прочела коментарите. От много личен опит Ви казвам, че тази връзка зодия Скорпион със зодия Стрелец е почти невъзможна. Може да има и изключения. Имах такава връзка и беше голяма мъка за мене. Аз съм зодия Скорпион. Хората от зодия Стрелец за свободолюбиви, егоистични, нарцистични. Казват истината в очите ти без да им пука, че нараняват чувствата на отсрещния човек. Те мислят, че само те са прави и друга истина няма. Сега прочетох коментара на Lady Cassiopeia Duval. Напълно съм съгласна с нея коментар и няма да се повтарям. Точно същият беше моят бивш приятел Стрелец. Не ме оставяше на мира. Не исках да говоря по болезнена за мене тема, а той все започваше и продължаваше да говори по същата тема. Не му пукаше, че ме нараняваше много. Без капка съвест ме обиждаше с думи. Никога не ми се извини за лошите думи, които беше ми казвал. За него той беше прав. Написали са, че Стрелцит обичат да ловуват. Вярно си е. Моят бивш приятел постоянно се оглеждаше за други жени. Обичаше да пътува много. Така изкарах с него 6 години, защото това беше онази изпепеляваща любов. Оттогава той причини една огромна рана в сърцето ми и душата ми. Не мога да имам доверие на никого повече.

# 8
 • Мнения: 2 923
Цъкни, цъкни.

Единственият начин желанието за притежание на жена Скорпион да се удовлетвори с мъж Стрелец е ..ако жената Скорпион си го роди и отгледа този Стрелец и дори тогава като си избира университет Стрелчето водещо ще е: на другия край на света от мама Wink

# 9
 • Мнения: 1 388
Аааа, тепърва няма да раждам. 😂 Пък и не съм притежателна. И без това по-добро от мен няма да намери. Това лъвът го каза. 😂

# 10
 • Мнения: 145
mihaelaaa0101 и аз съм Скорпи с асцендент Везни Relaxed Не мога да дам мнение за Стрелеца, дори не познавам такива.
Аз съм във връзка (от няколко месеца и в брак) с един Рак и се чувствам чудесно! Relieved Така че, да постой във връзката и ако не е твоят човек, може да се насочиш към водните зодии. Успех!

# 11
 • Мнения: 6 794
Здравейте,извинявам се, ако такава тема до този момент съществува, но реших все пак да се поинтересувам относно опита ви за съвместимост между жената скорпион и мъж стрелец.

Аз бях скептична, но засега съм много доволна. Дори съм изненадана.
Не се затормозявай, изживей си каквото има за изживяване, и каквото сабя покаже. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12
 • Мнения: 163
Да споделя и моя опит с мъж стрелец.
Аз също съм скорпион и всичко изброено горе е напълно вярно. Този мъж беше детската ми любов. Бяхме заедно 1 година, разделихме се със скандал. След 5 години ме потърси пак, аз не го исках, но той не се отказа доста време. Накрая реших да му дам шанс.
И така станахме гаджета, всичко вървеше супер до момента, в който не се скараме за нещо. Той ме обиждаше, казваше ми най-гадните неща само и само да ме нарани супер много. След това не се извиняваше, а само казваше че не ги е мислил и просто в момент на яд ги говори нарочно за да ме нарани. Точно така, признаваше си го всеки път. Защо съм търпяла - може би защото това беше Той. Наистина много го обичах.
И така 5 години връзка, изведнъж нещо му се случи и каза, че не е ок с мен от доста време. Не ми го е показвал и аз с нищо не разбрах, че има проблем. Няма да ви изреждам думите, които ми каза, защото бяха покъртителни. Можеше да използва всяка една друга дума за да се разделим, но не. Това остави трайна обида в мен, омразата ме трови всекидневно, защото не мога за забравя думите му. Искам да простя на себе си, за да мога да си продължа нормално живота, но не мога да простя на него.
Съжалявам, че не си тръгнах първа от тази връзка, защото много пъти съм го искала. Сега със сигурност нямаше да се чувствам така.
Разбира се, това е само пример между отношенията на скорпионка и мъж стрелец. Може да има изключения.

Общи условия

Активация на акаунт