Честно казано не разбирам хора, които твърдят че обичат повече животни от хора. Не разбирам как дори кучета, които са изяли човек биват съжалени (защото нали хората са виновни) и осиновени, но изяденият човек не!? Проблемните деца трудно биват осиновени, но агресивните кучета веднага някой тръгва да ги превъзпитава и създава организация. Да, всичко е проблем на обществото и по един или друг начин в основата е човека ...отговорен ... но не трябва ли да се обичаме един друг, за да проработи?
Аз пък обичам всички деца по света повече от животните , дори не мога да ги сравня и ми е странно някой да го прави. И възрастните хора ги съжалявам и обичам повече от всеки охлюв, насекомо или куче.
А от време на време ми се иска да работя в делфинариума във Варна. Море и животни ❤ с един куршум два заека.
6ти дом нали беше зъл дом , защо това да дава любов към животни или пък да е силна луната....
милена, вегетарианка ли си?
Вчера видях едно охлювче на колата и просто го махнах от нея и оставих на земята. Да, но се сетих, че оставям охлюва в паркинг - където няма да отцелее дълго. И ми стана жал - взех го с мен в колата, изкарах го навън и го пуснах на тревичка
, а само ще срещам още такива в нужда
?!
и Плутон ще са в наталния му 7 дом. Манджа с грозде.....