Астрология - 18 тема

• 37 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Сатурн в 5 дом.

Като дете била ли си ограничавана и живяла ли си под режим, при който всичко се прави в определен час?

Чак в някакви крайности не.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 23:45 от a.l.e.n.a

# 286
Здравейте! Имам въпрос  относно картата,която съм качила -дали има индикации за проблеми със здравето, какви са те (транзити,аспекти и пр.) и какво показват?
Всяко мнение ще ми е интересно- зная,че не мога да очаквам професионален анализ  във форум Simple Smile
Благодаря предварително!
Хубава вечер!

# 287
  • SF
Плутон и Уран на мъжа попадат в 7 дом на жената, където са нейните Венера и Луна. Плутон прави съвпад с Венера на 0°43‘ (точен аспект), Уран прави съвпад с Луната - 1°08‘ (точен аспект). Часът на раждане на мъжа не се знае, освен че е рано сутринта (което той нарича 3-4ч, но реално може и да е и 5-6-7ч). Ако е роден в диапазона 2:55-5:07ч - излиза, че Венерата на жената попада в неговия 7 ми дом. А между 01:39-4:01ч - и Луната й ще попадне в неговия 7ми дом....иииии неговите Уран Scream и Плутон ще са в наталния му 7 дом. Манджа с грозде.....
......

За синастрия часовете на раждане са много важни, за да не се налага да гадаем какво "излиза". Също е важно от какви домове идват тези планети, които влизат в домовете на другия.
Ако "сбъркаме" часа на раждане с 4 минути, куспидата на дома се премества с 1 градус.

# 288
  • Тра-ла-ла
За синастрия часовете на раждане са много важни, за да не се налага да гадаем какво "излиза". Също е важно от какви домове идват тези планети, които влизат в домовете на другия.
Ако "сбъркаме" часа на раждане с 4 минути, куспидата на дома се премества с 1 градус.
Знам. Писала съм и преди в темата, че няма как да се изнамери часа на раждане. В акта пише едно, майката на мъжа е казала друго, което той не помни точно. А тя не е жива. С такъв голям диапазон на възможни часове на раждане ще е много трудоемка и скъпа ректификацията. На него едва ли ще му се занимава, нито го интересува особено. За това се опитвам да подредя пъзела с наличната ми информация.

# 289
В тема Астрология 17 имаше въпрос за Даши и тяхно тълкуване. Направете си  карта в Аstrosage и там ще прочетете накратко, за различните периоди. И  един линк на руски, за  периоди по Вимшотари даша.
https://www.astrosage.com/
http://vohuman.ru/jyotish/dashi.html

# 290
Здравейте, търся тези книги в ел.вариант, дали някой ги има и може да ми ги изпрати?
"Астрология за начинаещи" - Уилям Хюит
"Изкуството на астрологическата интерпретация" - Трейси Маркс
"Най-добрият начин да научим астрологията" 1,2 и 3-ти том  - Марион Марч и Джоан Макевърс

# 291
Ако нещо е писано да се случи възможно ли е пандемията или човек сам да го провали /пропусне? Или въпреки обстоятелствата ще се случи, дори да изглежда невъзможно ?

# 292
Ако е писано да срещнем важен за нас човек,  интересни хора, то интернет ни свързва. Има начин, възможност.

# 293
Ако нещо е писано да се случи възможно ли е пандемията или човек сам да го провали /пропусне? Или въпреки обстоятелствата ще се случи, дори да изглежда невъзможно ?
Възможно е да има провал - затова гледаме транзитната ситуация в даден момент и как тя се отнася към личните  ни карти - натална, прогресивна, възвръщане на лични планети /Слънце,Луна,Меркурий,Венера,Марс/ и т.н.
Освен това "писаното" трябва да е потвърдено поне в три лични карти, за да сме сигурни,че ще се случи.

# 294
Аха и астролозите гледат ли ги тези поне три лични карти или май май не. И после като ги питаш казват "Ами объркала съм се", все едно е сложила повече сол в манджата, а не се е "намесила" в живота ти.

# 295
Не мога да кажа за "астролозите" Simple Smile . Би трябвало да ги гледат.

# 296
Не мога да кажа за "астролозите" Simple Smile . Би трябвало да ги гледат.
А вие гледате ли ги? Нали сте астролог.  Simple Smile

# 297
Искате да издам "фирмена тайна" Grinning . Аз съм планетен анализатор - има тънка разлика.

# 298
Никой не може да Ви каже какво друг гледа при астрологичен анализ на някакъв въпрос. Да не му е светил, че да е говорител на астролозите под общ знаменател ? 100-ва  гаранция няма. Астрологичният анализ, интерпретация или прогноза, представляват само тенденция, възможности за развитие, потенциал, който предполага някаква конюнктура. Астрологията не е ясновидство. Посредством нейните способи не се прогнозират конкретни събития, а характерни условия за определен период от време, на фона на които могат да се случат събития с някаква специфика.

# 299
  • При децата ми
Скрит текст:
Възможно е да има провал - затова гледаме транзитната ситуация в даден момент и как тя се отнася към личните  ни карти - натална, прогресивна, възвръщане на лични планети /Слънце,Луна,Меркурий,Венера,Марс/ и т.н.
Освен това "писаното" трябва да е потвърдено поне в три лични карти, за да сме сигурни,че ще се случи.

Титания, за кои три лични карти иде реч? Моята, на другия човек /евентуално/ и мунданната ли?

Общи условия

Активация на акаунт