Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 198
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Мисля, че този интимен гел е нов.. някой има ли го да сподели отзиви? От другият с невен и лайка получих ужасен сърбеж..

# 451
Е как ще получа сърбеж от продукт на една марка и ще се интересувам от друг техен. Точно никога! Вземи си нещо друго, не експериментирай. Вероятно само цветът и ароматът са различни.

# 452
Изобщо не бих си правила експерименти с интимния гел, а още повече в твоя случай.
Мисля, че няма по-добър интимен гел от този:

# 453
  • Сливен
Не е по темата,но бих препоръчала Гинексид интимна пяна,има го само в аптеките около 17лв

# 454
Аз от лактацид получих ужасно течение ,пробвах и лилавия на тяхната марка същата работа ...неочаквано на дм интимния Jessa ми е супер...

# 455
Maui moisture има в ДМ Делта планет мол и в този на Паметника също ги бях забелязала преди време.

# 456
Точно преди няма и седмица сравних състава на оранжевия Лактацид, който използвам вече доста време и интимният на Билка с лавандула. Този на Лактацид е с по-кофти състав от Билка.

# 457
Сърбежа го получих преди няколко години.. оттогава използвам само Лактацид оранжевия, след това го замених с розовия, но е на привършване а й понякога усещам лек сърбеж от него, а уж е за чувствителна кожа и без парфюм.. и се чудех на този Билка с лавандула, ноо май няма да рискувам и ще си взема отново Лактацид оранжевия.. 🤔
Благодаря Ви момичета за препоръките и мненията!

# 458
  • Варна
В магазина на 8-ми Приморски има добро зареждане на Maui moisture.

# 459
Сърбежа го получих преди няколко години.. оттогава използвам само Лактацид оранжевия, след това го замених с розовия, но е на привършване а й понякога усещам лек сърбеж от него, а уж е за чувствителна кожа и без парфюм.. и се чудех на този Билка с лавандула, ноо май няма да рискувам и ще си взема отново Лактацид оранжевия.. 🤔
Благодаря Ви момичета за препоръките и мненията!
Опитай на нивея, или на билка с краставица.

# 460
Много съм доволна от интимния гел на Phytocode. В София го има в аптека Galen или от сайта им:
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-tqlo-seriq-l … na-higiena-detail
Няма аромат, няма цвят, консистенция тип гел-желе. Супер е. Всичко останало, което съм използвала е било просто прехвалено. Особено Лактацид, най-ужасното нещо за мен.

# 461
  • Deutschland
Вчера търсих новите палитри на Катрис и Есенс, няма ги в дрогериите. Успях обаче да си намеря една палитра на Революшън про, която съчетава любимите ми цветове. Сигурно е от стара колекция, защото беше забутана сред едни намалени неща. Ето я:

# 462
Балсамът "Златен елексир" на Doori мисля, че е изчезнал. Няма го нито в Ремедиум, нито в Лили, нито в сайта им. Говоря за 200мл.

P.s. Има го, но е сменена опаковката и не съм го видяла. Така се изплаших .. 😀😀 чакам да дойде 15-то число и поръчам.

Ако не знаете, на всяко 15-то число от месеца сайта на моята козметика (moiatakozmetika.com) имат 15% на всички неща. 😊

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 12:00 от Анонимен

# 463
  • Пловдив
Този месец има бокс кутия на Микса в Лили. Дали ще я има във физическите им магазини?

И отзиви за шампоана за косопад на Дори?

# 464
https://www.dodis.bg/essence-techno-matovo-chervilo-8-chasa-stay … OOhZR3MonrgF0ore4
момичета, тези червила някой пробвал ли е , много ли изсъхват, има ли ги някъде в ДМ или Лили да ги видя на живо ? :*

Общи условия

Активация на акаунт