Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 206
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Последният балсам, с който изкарах цяла зима е на Алтея органикс.

# 121
Благодаря Пандора, ще го поръчам да пробвам, макар да имам още един неотворен на Nuxe, а лосионите им за тяло имате ли впечатления, за Perlier питам?

Ползвала съм един техен лосион-розовия  /за Perlier/ иде реч, доволна съм общо взето, не е супер хидратиращ, размазва се лесно, аромата му е хубав, но е слаб като цяло на кожата/ предвид това,че обичам по-силни аромати/. Няма да го повторя, но да кажем едно суфле на Нивея /с черешовия цвят/ оставя кожата ми много по- хидратирана и мека за целия ден.

# 122
Цитат на: Tual
Аз така се разочаровах от балсама в бурканче на Nuxe с мед Cry
Ползвам го с години и вършеше чудесна работа, сега просто стои мазен на устните и не попива. Знам, че не е за тази тема, но  ако някой може да сподели да му се е случвало същото?

Преди време си купих този балсам за над 30лв и останах супер разочарована. Консистенцията му беше по-зле от на вазелин, изобщо не попиваше от устните, стоеше като филм върху тях 🤨.

Дали от некачествено съхранение или пък кофти партида...., това ме настрои срещу марката като цяло 😏

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 10:21 от bubanka

# 123
Аз имам впечатления само от многофункционалните олиа на Nuxe. Харесвам ги и ги използвам доста.
Благодаря ви за препоръките, ще пробвам някои от балсамите.

# 124
Оз бях много доволна от балсама на Нюкс, жалко, че са променили формулата.

# 125
Моля, препоръчайте ми добър крем за ръце без минерално олио в състава му.
Много нетипично за мен, но ръцете ми станаха страшно сухи и груби. С кожичките нямам проблем.
Сега съм с биотен Sos, но е на финала и търся нов.

# 126
Препоръчвам Bioten x-press absorb. Много съм доволна от него.

# 127
Имам го, но го дадох на ММ. Колкото бързо абсорбира в кожата, толкова и бързо му минава ефекта. 😀

# 128
  • Бургас
Оз бях много доволна от балсама на Нюкс, жалко, че са променили формулата.
Ако това е вярно наистина е жалко, аз много харесвам Нюкс.Голям фен съм на кремовете им за лице, сработват се перфе с кожата ми, изпълват я и я даряват с мекота и мощна хидратация.Сега съм хвърлила око на най- новият им.Джастичке, тенкс за темата.Kiss

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:50 от Bright Crystal

# 129
Имам го, но го дадох на ММ. Колкото бързо абсорбира в кожата, толкова и бързо му минава ефекта. 😀
На моите ръце върши чудесна работа, дори и зимата, когато кожата ми е загрубяла. Но може би те трябва нещо от SOS сериите, например кремът на Нютроджина, който на мен ми идва тежичък. Не знам как му е съставът обаче.

# 130
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз обожавам лосиона за тяло на Нюкс, розовия за 24 часовата хидратация. Кожата ми е екстра, не лепне, мирише чудно и дълготрайно.

# 131
Обмислям пак поръчка от makeup, така че момичета предложете ми спирали за мигли, искам обем, дължина и мигли тип гъсто ветрило. От марките лореал, буржоа. Цените там на лореал са много дибри. Може да ми препоръчате и нещо за коса, което пак от там да взема. Като маски, серуми, шампоани. Тънка и нежна коса, дълга. Благодаря.

# 132
За мен Bambi eye на Лореал е фаворит. Измести дори Lash sensational на Мейбълин, но препоръката ми е с уговорката, че аз ползвам само спирали със силиконова четка, защото единствено с такава докарвам мигли тип ветрило. На Буржоа най-любимата ми е Twist up the volume (ultra black)

# 133
Обмислям пак поръчка от makeup, така че момичета предложете ми спирали за мигли, искам обем, дължина и мигли тип гъсто ветрило.
https://makeup.bg/product/479598/

# 134
За мен Bambi eye на Лореал е фаворит. Измести дори Lash sensational на Мейбълин, но препоръката ми е с уговорката, че аз ползвам само спирали със силиконова четка, защото единствено с такава докарвам мигли тип ветрило. На Буржоа най-любимата ми е Twist up the volume (ultra black)
Бамби купих като излезе. Такова разочарование няма за мен! Щипане, парене, размазване на туш.. Ужас!!! Пълен ужас. Съсипах един комплект контактни лещи заради тази "спирала".. Миглите ми стояха остри като иглички с нея и залепнали. Ясно ми е, че всичко е индивидуално и е на проба - грешка. Благодаря за мнението ти все пак.

Общи условия

Активация на акаунт