Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 320
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
# 136
По темата с Нукс - наскоро си купих балсама в бурканче и ми харесва. Първоначално седи леко като захарни кристалчета, но до няколко секунди се топи върху устните от топлината им. Прекрасно ми хидратира и напомпва устните, но с уговорката, че го купувам за първи път.

Аз също много, много харесвам Бамби спиралата, както и Парадайз пак на Лореал. Само това си купувам от дрогерията.

# 137

Да похваля този праймър на Есенс.Чудесно ми матира и свива порите.Нямам нужда и от пудра след това, и  не "лъсвам" дори и в жегите.

# 138
И тук да попитам за термозащитен спрей от ДМ, да ми препоръчате

# 139
Термозащита за коса ли?
Аз от марката на DM Balea съм използвала само този крем за коса:

Не е спрей, но според мен върши много добра работа.

Спрей мога да препоръчам ето този, който също можеш да намериш в DM, както и в Lilly. Има невероятен аромат, но е една идея по-скъп:

И тук да попитам за термозащитен спрей от ДМ, да ми препоръчате

# 140
Аз се прибрах с тези. Червилата на Ревлон са страхотни (набелязала съм си още няколко цвята), и заветният Миша. Май за този месец приключвам с червилата, че са ми вдигнали мерника.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 141
Аз пък и тук да питам за отзиви за тия неща

Термозащита в розово шише на Балеа не е лоша,на Сайъс също,но аз харесвам най-много на Тресеме черната с лилаво.Много заглажда косата

# 142
На Бътър хайлайтърите са много хубави. Грабвай.

# 143
И на Revolution е много хубав. Аз купих от Лили обдче този, който избрах се оказа прекалено жълт за моята кожа, иначе е доста пигментиран.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 22:12 от Вилислава Николова 621077

# 144
# 145
Конкретно този хайлайтър на Революшън не съм го ползвала, но пък съм на втора тяхна палитра и съм много доволна. Първата беше с хайлайтърите на Софи, а другата е Ultra cool glow. Simple Smile

# 146
Пандора ,Преслава и Вилислава,благодаря момичета!Ще грабя тигава.Озарителя на Революшън който съм снимала има вид на безцветен,искам само лек блясък Вилислава,кой цвят е твоя?
Палитра и аз имам на Революшън,но с това дете и тия жеги.. .зимъска ще я вадя Grinning

# 147
Пандора ,Преслава и Вилислава,благодаря момичета!Ще грабя тигава.Озарителя на Революшън който съм снимала има вид на безцветен,искам само лек блясък Вилислава,кой цвят е твоя?
Палитра и аз имам на Революшън,но с това дете и тия жеги.. .зимъска ще я вадя Grinning

Dare to divulge май е името на цвета. Хем ми розовее, хем ми жълтенее и малката го направи на нищо.😂 Този, който си избрала и аз трябва да го пробвам. По принцип съм супер бяла и само такива ми стоят добре, другите ми стоят като петна по лицето.

# 148
Ах, забравих да попитам. Взех си и 2 пийл оф маски на Марион. Понеже много бързах, че бях паркирала като лаик, не успях да разгледам всичко. Дали са добри ? От кои пийл офф сте най-доволни ?

# 149
Благодаря за снимката,ще мина през Лили да го взема този показания от мен,аз също съм доста бяла и руса,но сега имам тен,ма ще е за кратко.Като го пробвам ще дам отзиви.
Днес взех антицелулитния на Балеа в зелена тубичка,много приятно леко охлажда.Имам и на Евелин с лют пипер,но ми пари ужасно,стоя права под климатика и умирам,то гори.Зимата ще го мажа преди разходка .
Пиил оф за стотен път хваля на Агива розовата,за пори и черни точки е чудна.Имат и черна,но в момента съм зарината,ще я взема по натам .
Ще пробвам и айс тии маската на Балеа еднократната ,която се държи в хладилник.На охлаждаща вълна съм,взех и още два охладждащи спрея ,ако видите в морската на Варна майка с тримесечно,която се червисва по алеите и се пръска с охлаждащи спрейове,аз съм .

Общи условия

Активация на акаунт