Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 298
  • 768
  •   2
Отговори
# 255
Някой случайно да го е пробвал?

# 256
Biotrade Pure Skin Ексфоалиращ тоник - ок.19лв, много икономичен.

# 257
Ензимният пилинг с папаин на Балея:

# 258
Този на Балеа май вече не се предлага?

# 259
Да, този на Балеа не го срещам отдавна. Аз съм доволна от този. Под 10лв е, под формата на гел, ексфолира чудесно и не дразни кожата. Леко затопля. Знам го от групата, имаше го в Лили, но нещо не го намирам в сайта им.

# 260
Има го и в магазини Зоя

# 261

raja_nikol От два месеца използвам преуош метода, защото през лятото косата ми е много суха. За измиване и маска с отмиване, както и финиш използвам продуктите на Doori. Косата ми не изглежда особено свежо, когато използвам други продукти и съм открила, че най-добре й действат другите продукти, когато се нанасят преди измиване.

На мокра коса нали? И колко време? Как не съм се сетила досега, толкова отворени маски имам из къщи....

# 262
Бюджетен ензимен пилинг има на Здраве Акне стоп, но не съм го пробвала. На Балеа отдавна не съм го виждала и аз.

# 263
Аз го правя на суха коса. В момента се прибрах от плаж и си сложих двете маски на Garnier hair food + няколко вида олиа. Мисля да стоя поне 2 часа. След това измивам с шампоан, слагам маска, изплаквам, топлинна защита и оформям със сешоар.

raja_nikol От два месеца използвам преуош метода, защото през лятото косата ми е много суха. За измиване и маска с отмиване, както и финиш използвам продуктите на Doori. Косата ми не изглежда особено свежо, когато използвам други продукти и съм открила, че най-добре й действат другите продукти, когато се нанасят преди измиване.

На мокра коса нали? И колко време? Как не съм се сетила досега, толкова отворени маски имам из къщи....

# 264
И аз на суха коса от храните, но май е по-добре да е поне малко влажна. Ей така с ръце да се понамокри малко.
Днес си купих това нещо на Pantene, някой ползвал ли го е? Харесвам продукти без отмиване.
https://shop.lillydrogerie.bg/uk-mirak-l-100ml

# 265
За обем ли е? Ще чакам отзиви, харесвам продуктите на Пантен

# 266
Не е за обем, за сгъставане пише. Предполагам, не сгъстяване посредством придаване на обем.

# 267
Звучи ми по - реално от никнене на нова коса за тия пари 🤔

# 268
Ми като го пробвам, ще кажа обем ли прави. От едно ползване няма да ми поникне коса, та ако все пак никнене са имали предвид, ще почакам преди да разкажа. Grinning

# 269
Като гледам състава биотин и полезните екстракти са към края. Но пък алкохола и кофеина са в началото, така че ще се разбудят спящите косъмчета със сигурност Grinning
Ще чакам да споделиш мнение след по-дълга употреба.

Общи условия

Активация на акаунт