Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 313
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Най-после намерих заветния пилинг на Агива, и то не къде да е, ами в супермаркета, в който пазарувам често (Паркмарт Варна). Сега съм се напляскала като за последно 😀

# 271
Благодаря за препоръките за ензимен пилинг!

Ама те никак не си поплюват с цените на дрогерийните продукти! Отдавна не съм заглеждала нещо такова  и направо се изумих!

# 272
Орхид, матовите червила винаги са били 11,49 лв., дали нямаш предвид матови глосове ?

Не съм Орхид, но не, червилата на Ревлон са около 18 лв на редовна цена. Аз днес си взех този цвят любим ми е, макар и металик.

# 273
А дали може да го мацнеш на кожа, винаги ми е било интересно металическите какви са, но отбягвам да отварям тестерите дори.

# 274
Тъкмо наскоро си мислех защо Балеа нямат маска за коса в пълноразмерна опаковка и днес, минавайки през ДМ, ме изненадаха приятно. От профешънъл серията имаше само един вид - Oil Repair  и взех да я пробвам.

# 275
А дали може да го мацнеш на кожа, винаги ми е било интересно металическите какви са, но отбягвам да отварям тестерите дори.
заповядай, не е най-добрата снимка, но все пак дава някаква представа. Аз съм го ползвала, и го купувам за втори път. Не изсъхва, нищо че пише металик, на мен ми хареса текстурата, не изсушава, не е толкова блестящо, абе харесва ми червилцето. Чаках да го стане на промоция и да си го взема.

# 276
Много благодаря Lioness77 Hug Изглежда много хубав цвета, ще ги погледна като имам път определено. Носи ми се нещо розовко, но са ми само матови, а то устни не ми останаха вече от толкова изсушаване с различни червила Sweat Smile

# 277
Tual, това не е розово, това е по- скоро керемидено,оранжавеещо, да имаш предвид. А за металическо червило си взех на Revolutin новите им червила / пак от Лили/ - страхотни са като блясък и цветове. Е там има розови - два вида и съм се наканила на светло розовото. Но ще чакам да им дойде реда за промоция , че сега са на 18 лв. Ето ти снимка на моето - то е цвят Lulabe Не изсушават устните и са комфортни за носене.

# 278
Ааа да, аз говорех, че ако има ще погледна розово. Керемидено имам от на Катрис матовите и много ме е яд, че ги спряха, защото бяха доста комфортни.
На Revolution също ги гледах и аз, но и там намалят доста често цените и бих изчакала.

За мен това е идеалното розово за моя тен, но за съжаление точно този цвят става на парцали по устните и не издържа много. Кофти партида ли е не знам, но ме е яд, защото е много комфортно като формула.

# 279
Цветът е много хубав! Кой номер е?

заповядай, не е най-добрата снимка, но все пак дава някаква представа. Аз съм го ползвала, и го купувам за втори път. Не изсъхва, нищо че пише металик, на мен ми хареса текстурата, не изсушава, не е толкова блестящо, абе харесва ми червилцето. Чаках да го стане на промоция и да си го взема.

# 280
Номерът на червилото Орхид, e 700 - HD Flare

# 281
  • Пловдив
Тъкмо наскоро си мислех защо Балеа нямат маска за коса в пълноразмерна опаковка и днес, минавайки през ДМ, ме изненадаха приятно. От профешънъл серията имаше само един вид - Oil Repair  и взех да я пробвам.

Тази маска отдавна я има мисля.
Аз много отдавна харесвам маската с овесено мляко, която се предлагаше само в малки кръгли пакетчета за еднократна употреба, ето тази:

Наскоро видях, че са я заредили в пълен размер, много се зарадвах, взех я. А цената е само 3 лв.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 17:05 от marzeliva

# 282
Да споделя покупка от преди няколко дни, защото вече два пъти го ползвам. Търсенето в Гугъл не ми работи, за да прочетете подробности за състав и каквото ви интересува, не знам в моя лаптоп ли е проблема или в Гугъл, затова снимах. Много хубав продукт, имаше още един вид, но май за проблемна кожа. Избрах този за смесена и нормална. Много е приятен! Кремообразен е, но някаква странна консистенция - като немазен крем или като крем за бръснене малко. Не мога да го обясня, но почиства чудесно кожата без да я изсушава и не опъва след измиването. Аз го ползвам като пилинг с гъбка за лице и след обтриване с кръгови движения, изплаквам с вода.
Скрит текст:

# 283

Тази маска отдавна я има мисля.
Имаше я само в еднократна опаковка.

# 284
  • Стара Загора
Взимала съм маска Oil repair (без Intensive) още като бяха в старите опаковки - нищо не прави за косата ми, още я имам неизразходена.

Общи условия

Активация на акаунт