Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 206
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
Мерси,утре ще мина да го видя,съвсем,съвсем естествен и деликатен блясък искам.По никое Лили май няма къшъните на Миша,нали?Във Варна само в две лилита има Миша и то много ограничено и без мостри,взех си бб крема,който ми хареса ,но искам и къшън.И ако някой има и двете,моля да каже номер с номер съвпада ли?23 ми е бб крема,същия номер къшън ли да взема?
Понеже ползвам ВВ на Миша и се запалих по къшъна, питах в темата за ФДТ и ми отговориха, че къшънът е малко по-светъл и ако ползвам 23 на ВВ, трябва да взема 25 на къшъна. В Лили ги няма, само онлайн ги намирам, но не съм пазарувала досега от корейските сайтове, а в българските цената е безбожна спрямо корейските.
Като чета в темата за азиатската козметика, поръчките ги чакат по 2-3м от Корея. Аз лично го нямам това търпение.
Точно това чета и аз и събирам кураж и търпение да поръчам. 😆 Междувременно се сдобих и с тен и съвсем не ми се рискува с поръчка на сляпо, защото нямам идея как ще стои.

# 376
Къде могат да се намерят тези чорапи на Парасофтин?

# 377
Загледах, че спиралите на Мейбълин са на промоция този месец. Не можах да реша коя да взема. Редувала съм няколко, обаче преди време. Вие от коя сте най - доволни?

# 378
  • Пловдив
Загледах, че спиралите на Мейбълин са на промоция този месец. Не можах да реша коя да взема. Редувала съм няколко, обаче преди време. Вие от коя сте най - доволни?

Lash Sensational - купувала съм я много пъти. Удължава, разделя, извива, подчертава. Последната, която взех обаче, не е добра. Не знам развалили ли са я или аз съм случила на повредена спирала този път.

# 379
И аз купувах скоро, при мен няма разлика. Много съм доволна от тази спирала и отдавна я ползвам, но тук имаше и доста негативни мнения мисля.

# 380
Аз тествах 3 нейни версии. Оригинала и две лимитирани.
Нито една не ми хареса. Да, създава обем, не се рони и издържа целия ден, но после колко време и мигли си отиват със свалянето ѝ, не е истина.

# 381
  • Пловдив
Аз тествах 3 нейни версии. Оригинала и две лимитирани.
Нито една не ми хареса. Да, създава обем, не се рони и издържа целия ден, но после колко време и мигли си отиват със свалянето ѝ, не е истина.

Доста момичета писаха, че трудно почистват тази спирала, но честно казано, аз такъв проблем не съм имала. Нищо по-различно от почистването на другите спирали при мен.

# 382
С всяка мицерална вода я свалям. При мен почти само тя извива миглите. Аз търся разделяне, повдигане, извиване, по-малко обема ме интересува. Отдолу с бустера на evelin и ефекта е добър.

# 383
Къде могат да се намерят тези чорапи на Парасофтин?
От Ремедиум съм ги купувала, мисля че и в други аптеки ще са налични.

# 384
А рекламираният къшън на Нивея някой пробвал ли е? За суха кожа става ли?

# 385

Lash Sensational - купувала съм я много пъти. Удължава, разделя, извива, подчертава. Последната, която взех обаче, не е добра. Не знам развалили ли са я или аз съм случила на повредена спирала този път.

Тъкмо за нея се чудех. По спомени преди време, беше ми харесала. Гледам, че бързо се изчерпват в нашето Лили. Накрая май ще взема каквото е останало.

# 386
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз да си кажа за пил оф маската (черната) на Агива. Снощи за втори я ползвах, днес лицето ми е потресаващо зле. На брадата имам немалко подкожни пъпки, на бузата имам 2 (там не ми бяха излизали), близо до носа имам червенина. Май - май приключих с нея.

# 387
И мен нещо много ме съмнява черната маска на Агива. Два пъти се престраших да я ползвам на цялото лице и след това не си харесвам състоянието на кожата. За да не я изхвърля, ще я ползвам само върху носа, не че дърпа нещо там, но все пак. И кому е нужно толкова силен изкуствен аромат на рози?! След като и розовата вода на Агива не ми допадна, дразнеше ми кожата, решавам, че Агива не е моята марка.

# 388
  • София
Относно Lash Sensational спиралата имаше някакъв трик за сваляне от миглите, само с намокрени пръсти се стискат миглите, дори не се търка. И спиралата се разпада. Аз съм го чела преди години пак тука във форума, когато тая спирала излезе за пръв път.
Тогава бяха същите оплаквания - че прави миглите супер, но после няма сваляне. Аз я имах след това, и по описания начин я свалях - малко размекване с вода и след това нататък с почистването. Доста лесно.
Но нали някой спомена, че е с променен състав, не съм я купувала скоро и не знам как е сега, дали пак може така да се сваля.

# 389
  • София
Аз съм доволна от Лаш Сенсейшънъл. Преди 2 седмици купих втора опаковка, с нова визия, картинката прилича на нещо като роза и надписите не са на английски. Не забелязвам промяна във формулата. Издържа цял ден без да се рони. Свалям я само с хладка вода докато си мия лицето. Малко разтърквам с пръсти и след 5-6 секунди започват да падат черни "иглички" в мивката.

Общи условия

Активация на акаунт