Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 213
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Използвам го от 5 дни. Не знам. 🙂
Ще пиша след месец поне за впечатления.

# 406
Ще се радвам да дадеш отзиви. Търся някакъв продукт против косопад. В момента нямам, но есенно-зимният период обикновено ми се появява и искам да съм подготвена.
Чудя се и за ампулите на Керастаз.

# 407
  • Ланкър, планините Овнерог
Ампулите на Виши+Приорин даде добър резултат при свекърва ми, като имаше ужасен косопад.

# 408
Приорин е по-скоро за сериозен косопад. Моят е лек, сезонен.

# 409
Руския 911за косопад и изобщо за каквото и да е - винаги препоръчвам!

# 410
Руския 911за косопад и изобщо за каквото и да е - винаги препоръчвам!
А къде го има?
А има ли видим ефект? Намаляване на косопада? Нови растежи?
Лилавият е по-хвален. И аз го използвам него всеки ден.
Не омазнява косата, не дразни скалпа, а има 10-15 мин ефект на горещ лед.
Ще може ли линк или снимка😊
https://moiatakozmetika.com/product/taini-ot-iztoka-vitalizirash … -krio-efekt-doori
Благодаря ти🌸 Anastasiya.glam

# 411
А, то име и номер има - 02, но като свърши колекцията - какво ще правя?! 😀😀
Явно ще трябва да купя сега няколко бройки ..😀
Може да има изостанали бройки по магазините. Например, в Плевен, в ДМ, има 3 бройки от този номер, днес ги видях.

# 412
Може да има изостанали бройки по магазините. Например, в Плевен, в ДМ, има 3 бройки от този номер, днес ги видях.
Намерих и аз и изкупих всички, които видях. 😀😀 имам сериозен запас.

# 413
Включвам се и аз на темата за Doori и косопада. Doori видях във видео на влогърката Галя Симеонова и реших да си ги взема. Вече повече от година и половина използвам само тях, но от продуктите им, които са против косопад не съм видяла косата ми да расте по-бързо. Продуктите правят косата ми мека, лъскава и здрава, но наистина не мога да кажа, че расте по-бързо. Мисля, че е възможно и да трябва да се използват дълго време, защото в състава им има предимно билки, които оказват влияние при постоянна употреба и наслагване с времето. Използвала съм серумите им, както и ампулите (3 опаковки), но не видях ефект откъм по-бърз растеж. Косопад нямам, затова не мога да коментирам, дали има резултат при такъв проблем.
В последно време се опитвам да използвам и други продукти за разнообразие, обаче Doori си остават най-доброто за мен и до сега не намирам продукти, които да ми харесат за да разнообразя.

Най-бърз растеж съм забелязала от домашните маски, в които слагам рициново, ментово масло и розова вода.

Преди няколко месеца бях попаднала на статии и видеа за оризова вода, която също беше дадена като тайна за бърз растеж на косата. Но не съм я пробвала. Ето една статия, на която попаднах по темата:
https://www.vogue.com/projects/13548460/women-of-huang-luo-china … g-hair-tradition/

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 21:08 от orchid.xx

# 414
Намерих и аз и изкупих всички, които видях. 😀😀 имам сериозен запас.
Супер! Аз така изкупих едно червило на Макс фактор, когато го спряха. Още не мога да му намеря заместник, беше перфектният нюд за мен.

# 415
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хидратиращ лосион за тяло с възможно най-малко аромат.
Загледах се в този на Палмърс, но не знам дали е подходящ.
Благодаря на Гита и Азалия Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 22:33 от yoliiiiii

# 416
  • Ланкър, планините Овнерог
Палмърс е гъст, по-скоро мазен. В Лили имат мостри, може да пробваш.

# 417
Палмърс има блед аромат на какаово масло, който не се задържа дълго, но все пак има аромат, не е без хич. Не е мазен, попива за една минута, но е гъст, да.
Ако си вземеш, обаче, балсамът на Биодерма за суха и атопична кожа, който впрочем е много богат за суха кожа (ползвам опаковка в тубичка), той няма мирис никак.

# 418
Здравейте, трябва ми брокат за очи или силно брокатени едри сенки плюс праймър, които да използвам върху опушен черен грим за официално събитие.Някой попадал ли е на нещо такова в дрогерията, нямам време да поръчвам от сайтове.А също и NYX не е вариант, тъй като при нас в дрогерията не се предлага.

# 419
Аз вчера си взех тази пилинг почистваща маска. Не знам как да я опиша, 3в1 е. Става за измиване, ексфолиране, като маска. Пише, че съдържа розова глина, салицилова киселина и цинк, които аз харесвам в топлите дни. Видимо почиства много добре кожата, като след това не се усеща опъната и пресушена. От глината тена е избистрен ( от 2 употреби виждам ) и микрочастиците почистват кожата допълнително. Ароматът за мен обаче е ужасен, нещо като стар бабешки крем, ама с цинк и глина. Не е най-приятния, но се търпи. Като почистващ продукт няма да го ползвам за всеки ден, заради ексфолиращите частици, но за цената си ефекта от него ми харесва.

Скрит текст:
От препоръките на Азалия често оставам доволна Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт