Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 200
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Подкрепям тази маска на Балея - много съм доволна. Миналия месец ми я препоръчаха в ДМ за дъщеря ми (на 16г), че от плажовете това лято кожата на лицето имаше нужда от по основно почистване. Само след 2-3 ползвания светна, изчисти се лицето, изравни се тена... каза, че леко я загрявала маската, но приятно. И аз реших да я пробвам - хидратира добре, кожата е мека и гладка, чиста. Не очаквах много ефект, но уви. Вчера купих втора упаковка. Grinning

# 421
Да кажа две думи и аз за Доори, макар че скоро коментирахме. Баща ми и приятеля ми имаха леко петно, знак за започващо оплешивяване. Ами да ви кажа, ползват шампоана от серията златен елексир около година и петаната видимо намаляха, да не кажа че ги няма.
Аз сега си взех тази серия, че беше на прилична промоция, две седмици я използвам и съм изключително доволна

# 422
А повече за тия руските 911? Гледам в Ремедиум имат огромен брой продукти, на ниски цени...

# 423
Пробвах крем, околоочен, точно от Ремедиум го взех. Амиии... не е моят. Рядък един, евтин изглежда. Не го измазах, не мога да кажа, може пък да е имало ефект, ама не предразполага към ползване с удоволствие.

# 424
Моля да ми препоръчате измивен гел за лице, откриващ се в лили, дм от непретенциозна марка. Искам кожата ми да скърца от чистота след него. И без това я хидратирам добре после, искам поне в банята да паднат всички натрупани нечистотии и мазнини от нея. Имам пяна на ейвън не ми докарва този ефект. Имам на балея някакво розово, но ми се струва, че може и още да се почиства след него. Не ми върши работата, която искам. Гледам на хималая геловете за измиване, нещо за тях да кажете? Или на гарниер някоя серия.. 🤔

# 425
Скърцането не идва от почистване на кожата, а от пресушаване, което в дългосрочен план води до омазняване на кожата. Пиша това мнение не като критика, а като уточнение за четящите после. Всеки сам решава какво да прави разбира се.
Препоръчвам какъвто и да е гел с SLS в състава. Най-евтиния измиващ гел в дрогерията ще свърши работата, или сапун... Simple Smile

Това, което препоръча няколко страници назад Азалия и после аз също пробвах ще почисти добре кожата, без тя да скърца.
Ако някой го интересува защо :

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 09:55 от Tual

# 426
Mountain,
по-добре направи двойно почистване с олио, така със сигурност всичко ще падне и няма да нарушиш бариерата на кожата си.
Аз последно време ползвам едно на Avon, но мисля че имаше на Нивеа в дрогерията.
От както правя този метод има значителна промяна в кожата ми.

# 427
Как го правиш точно и с кое олио на Ейвън

# 428
Олиото им е само едно Oil to Milk cleanser.
https://www.avon.uk.com/product/13833/nutra-effects-nourishing-o … -to-milk-cleanser
Сипвам количество от продукта в сухи ръце, разтривам между дланите и после започвам да масажирам върху сухо лице, после намокрям ръце, масажирам още малко и измивам, след това си ползвам стандартен гел за лице, без да се притеснявам, че имам останал грим или нещо друго.

# 429
Mountain,
по-добре направи двойно почистване с олио, така със сигурност всичко ще падне и няма да нарушиш бариерата на кожата си.
Аз последно време ползвам едно на Avon, но мисля че имаше на Нивеа в дрогерията.
От както правя този метод има значителна промяна в кожата ми.
Тези олиа да не са от новите в помпичка на нивея, с грозде и кокос май? Ако са тези, то кокоса нали е комедоногенен..би ме притеснил да го ползвам.

# 430
Ами вземи с грозде тогава Simple Smile
Така или иначе след олиото чистиш с гел, няма много време да ти навреди олиото.

# 431
Днес ще отида да си взема от червения и черния (за косопад) Доори, че ми свършиха шампоаните.

# 432
Палмърс има блед аромат на какаово масло, който не се задържа дълго, но все пак има аромат, не е без хич. Не е мазен, попива за една минута, но е гъст, да.
Ако си вземеш, обаче, балсамът на Биодерма за суха и атопична кожа, който впрочем е много богат за суха кожа (ползвам опаковка в тубичка), той няма мирис никак.
Балсамът на Биодерма е много хубав. Винаги си държа налична една голяма опаковка. Също е и много икономичен. Имат и един супер подхранващ крем за лице и тяло, който също е много хубав. Има го в вариант с аромат или без, но аромата е много нежен и ненатрапчив.

# 433
Ами вземи с грозде тогава Simple Smile
Така или иначе след олиото чистиш с гел, няма много време да ти навреди олиото.
Права си, няма да има време за една минута търкане да попие и навреди надявам се.

# 434
Взех и аз преди време това олио за почистване на лице (грим) на Ниева. Нямах много време като го избирах, но един ден се сетих да погледна състава и като видях коя е първата съставка, олиото полетя към коша.
Не бих разчитала на това, че след олиото миеш и с друг гел, че да слагам минерално олио на кожата си..
На nuxe има такова олио без тази съставка, но цената му е значително по-висока.

Общи условия

Активация на акаунт