Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 187
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Тъй като сме в тема за бюджетни продукти, не смея да препоръчвам от по-скъпите.
Спомням си, че имаше дами, които използват бебешко олио за атази цел.
Може да видите стари коментари с търсачката.

# 436
Тъй като сме в тема за бюджетни продукти, не смея да препоръчвам от по-скъпите.
Спомням си, че имаше дами, които използват бебешко олио за атази цел.
Може да видите стари коментари с търсачката.
Ох, като каза за бебешко олио, така е, ползвала съм го дори да си бръсна краката, когато не съм имала с какво.. Върши ми работа и за това. Ако е мазно за тялото ми много в жегата, сипвам вода в шишенцето и пак става. Много добра идея даде с него и значително по-евтино и за много употреби.

# 437
Някой има ли гъбата за лице на Гарниер спондж ? Интересува ме хубава ли е , гледам е около 10 лв . и се чудя...

# 438
  • Плевен
За гъбата Конджак ли питаш?
Точно на Гарниер не съм ползвала, но имах няколко. Изобщо не съм впечатлена.

# 439
Да похваля новия бронзър на есенс, май е лимитирана колекция, от додис си го поръчах. Цвета е свеж натурален, не стои като кал на лицето, подтона е неутрален, тъй като не харесвам жълтеникаво-оранжеви, ефекта е озаряващ, sheer ефект ли как го водят.

# 440
Да Конджак , гледах рекламата по Тв.

# 441
  • София
Хубав хидратиращ балсам за тяло се предлага от Mixa с 10% уреа. Не е ароматен. Става и за детска кожа.

# 442
  • София
Здравейте! Да попитам ползващите маската на Доори. Кога я слагате на косата преди или след измиване? И ако може  снимка на рол-она на Balea, този който е с някъкви масла и без алуминиеви соли. Благодаря!

# 443
Здравейте! Да попитам ползващите маската на Доори. Кога я слагате на косата преди или след измиване? И ако може  снимка на рол-она на Balea, този който е с някъкви масла и без алуминиеви соли. Благодаря!
Дори имат доста маски. За коя става дума?

# 444
  • София
За тази, която Бенчита е показала на предната страница.

# 445
Някой ползва ли олиото на Доори за хидратация ? И ако някой може да съпостави с професионални олиа, ще бъда благодарна.

# 446
на доори бях взела и ползвах няколко вида шампоани плюс балсам или маска и да ви кажа след няколко употреби така ме сърбеше скалпа направо ме подлуди....беше ужасно и повече няма да ги ползвам лично аз.

# 447
Аз малко вече се чувствам като човек, на който плащат от Doori, защото само комплименти правя, а и съм ползвама почти всички техни продукти. Grinning Но! Няма такова нещо, просто много харесвам продуктите им.
Не знам за кое точно олио говорите. Ако питате за олиото, което е в розовата опаковка от серията Platinum - аз съм много доволна! Използвам вече втора опаковка от него, много е икономично. Използвам го след всяко измиване на косата, защото има топлинна защита, а аз използвам сешоар.

Използвала съм и серумът с коприна, който обаче имах само в травълпак, 2 опаковки. Много е добър! Но е и скъп, затова бих си взела, когато го намалят в Remedium.

За маските им за коса - винаги използвам след като съм измила косата с шампоан.

За измивен гел - вече втора опаковка използвам от Himalaya fresh start с аромат на боровинки. Много съм доволна, измива добре кожата ми, но не мога да кажа, че я пресушава.

Хидратиращ лосион без аромат - тези на Mixa, всички са ми любимци, не използвам друго за хидратация! Използвала съм десетки опаковки през годините и не съм намерила по-добри от тях!

*** Също ще съм благодарна ако дамите от Варна споделят, в кой ДМ във Варна се продават  продуктите на Maui moisture. Благодаря предварително! Hands Pray

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 23:04 от orchid.xx

# 448
Руския 911за косопад и изобщо за каквото и да е - винаги препоръчвам!
А къде го има?
А има ли видим ефект? Намаляване на косопада? Нови растежи?
Лилавият е по-хвален. И аз го използвам него всеки ден.
Не омазнява косата, не дразни скалпа, а има 10-15 мин ефект на горещ лед.
Ще може ли линк или снимка😊
https://moiatakozmetika.com/product/taini-ot-iztoka-vitalizirash … -krio-efekt-doori
Благодаря ти🌸 Anastasiya.glam
В Ремедиум в София ги има. Този на Иван Денкоглу е най-зареден. В интернет също. По 7-8 лв са.

# 449
Е лосионите на Микса имат аромат.
Да, не парфюмен или плодов, но на мен ми миришат на крема Нивеа в метална опаковка от едно време.

Общи условия

Активация на акаунт