Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
За неразбиращите руски и нетърпеливи Simple Smile (Малко бавно се зарежда в началото трябва да се изчака 2-3 мин)

9 епизод -анг. суб

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 08:13 от nikolexa

# 481

Хич не ми харесва фрага за новия епизод, хич. Мамчетата стават все по-дразнещи и си плачат да ги гледа човек директно с мишката. Искаше ми се още откраднати целувки да гледаме, а не тъжни и разделени Йози и Езги.

Джан обещава нещо друго  

А това е от един турски сайт за новия песонаж - ака братовчеда.

Толга Бирдал е новият герой, който ще направи така че Сердар да застане между Йозгюр и Езги и също така да попречи на Йозгюр да отвори новото заведение. Когато Йозгюр разследва човека, който го е попречил, той научава, че се казва Толга и че е собственик на хотел Ла Лу. Когато обаче отива в хотела, вижда Сердар да слага колието за рождения ден на Езги.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 08:18 от nikolexa

# 482
Тъкмо идвах с този туит. Да му мисли, ако ни е излъгал, ще му дърпам ушите!
Обаче английския превод кърти Joy
Моя лаишки превод е „Следващата седмица ще се събера обещавам, не може така”

Също от снощи „Всички ви обичам, лека нощ”. И ние те обичаме, Джан-ъм! Heart

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 08:27 от Ели-Мели

# 483
Добро утрооо! WinkHugTwo Hearts

Чета отговорите от късно писалите и виждам Гроздето Hug,се е появила! Wink Добре завърнала се,джанъм! Two Hearts Липсваше ни много! Hug

.BayYanlis......9 СЕРИЯ .....РУССКИЕ СУБТИТРЫ MILADIZI...
https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … t_452922949_57464

Снощи ни дадоха толкова целувки,че да ни държат до сдобряването! WinkSimple Smile То в коридорите,в асансьора,в офиса,в басейна....

Приятен релакс в почивните дни!

ПП докато пиша се появиха още нови отговори...Wink

# 484
Добро утро, благодаря за превода в ефир ( все надничах тука снощи, май скоро ще се присъединя към онлайн гледанията. Нищо не им разбирам, ама пусто любопитство. Какво става? Какво става? Няма да гледам, че да ми интересен утре, поне с руски суб. И пак надзъртам )  Благодаря, че споделяте, благодаря за кафето, за целувките и настроението.

Намерих и тук рус. суб., че горното не ми дава фулскрийн.

https://uteta.tv/movies/serialy/69800-mister-oshibka-9-serija-ru … kie-subtitry.html

П.П. Оле, ефира гори още на първите 5 мин! Как въздъхна само, като звънна телефона. Broken Heart

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 09:21 от Cherry-pie

# 485
Грозде, добре дошла. Flowers Bouquet

Ели, убиваш ме. Joy

Разсъждавах над последните сцени от вчера и ще се изкажа преди превода. Grinning
Сердар много добре разбра, че Йозгюр няма опит в любовта и го изигра успешно, но само за точките. Дано е доволен с тази победа, че с нея ще остане само. Йози може и да разбира правилата на свалките, но не и какво се случва след това, защото не е достигнал до това ниво /предполагам, защото още нямаме доказателство за предишна любов/ и сега за първи път се разколеба. Чувствата взеха връх над разума и го отровиха. Беше казвал, че Езги е като отворена книга. За съжаление този път видяното за минута го подведе и стана драмата. Отиде в ресторанта, след някоя и друга чаша веднага реши, че това е края. Напълно го разбирам. Вероятно си е помислил, че Езги не пуска Сердар, защото се съмнява в него. Все пак я видя да го ревнува. Думите на докторчето също си бяха като отровни стрели. Толкова години е бягал от любовта и сега намирам за нормално да реагира по този начин. Когато те боли рядко мислиш логично.
Езги за съжаление иска да угоди на всички. Късно тропна с крак. Зад гърба й вече беше станала интригата. Относно приемането на подаръка от Сердар си мисля, че в първия момент добър човек като нея не би отказал от уважение, а тя все още има такова към него. Но трябваше да стисне зъби и да заяви на всички какво точно иска доста по-рано, защото не приемам за нормално майка й да я заплашва, че ще я върне в Бурса. Дъщеря й е възрастен човек, а не момиченце, на което да дава наклон в живота. Изобщо цялото поведение на майките е абсурдно, но точно това държание на Невин страшно ме ядоса. Джансу не искам да я коментирам. Тя избърса дъното. Дениз е по-адекватната приятелка, но тя трябва да застане зад Езги и да покаже твърдия си характер. Не може така да си играят с живота й. Къде бяха през останалите й връзки? Пасуваха и я оставяха да се оправя сама, а сега се сетиха да я разделят с нейния избор и събират с техния. Като искат Сердар да го взимат те. Rolling Eyes Не е важно кой е правилен според тях, а според нея.
За финал ще кажа, че и двамата имат вина за станалото. Не мога да приема, че е само в единия.
Да видим какво ще стане в следващия епизод и колко още ще копаем в драмата.

# 486
HeartSunglassesДобро утро момичета!:blush:
Добре дошла на Гроздето отново, след дълго чакане ефектно се появи точно навреме, така тъжна бях след серията, ти като слънце /пълнолуние/се появи и ни усмихна с поста си. Ще имаме нужда от шеги и коментари докато се оправят сладурите. Права е Езги, че без доверие не може да има нищо, и Йози го разбирам, Сердар е така противен, че всеки ще ядоса, видя точно каквото не трябва и побърза да скъса всички вързки с Езги. А те не са никак малко - няма да има вече тераса, асансьор, офис, басейн. На другото ниво - непрекъснато бяха заедно и се търсеха, и си помагаха, и се нуждаеха един от друг. Такава празнота ще усетят, че не знам как ще я преодолеят.
Чудно ми е сега как ще ги съберат? Дали ще бъдат някога пак комишии, колеги или ще е нещо ново и съвсем различно от тук нататък? Вече ще се молим каквото и да е - да е без мамите. За цял сериал ни стигнаха с появата си. Както се казва - ще чакаме петъците, за да видим.
Йози сега с тоя нов шеф какъв ще е в ресторанта? Някой разбра ли? И там да видим какво ще излезе.
Хубави почивни дни ви пожелавам и много положителни емоции!

# 487
След като свършиха простотията двете змии ще си заминат за Годжек, но ще изчакат и Езги да замине за Бурса с майка си. Спокойни от добре свършената работа, май повече няма да ги видим. Новия шеф е братовчеда от Америка, смятам че Йози ще остави заведението на него да го замества, и той ще отпраши за Бурса. А там какво ще стане никой не знае.
Ако историята продължи в Бурса, много от геройте излизат от играта. Сонер вече излезе. Сега ще излязат и Сердар и Йешим. Имам чувството че братовчеда ще е на страната на Йозгюр.  Ще чакаме следващия фрагман, може нещата да станат по-ясни.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 12:26 от YanitaP

# 488
Излезе и рейтинга...паднал е,особено в АВ групата,която е важна за рекламите...

Total / 2 / 4.69
Ab / 3 / 3.86
Abc1 / 2 / 4.32

TOTAL — 4.69% ⬇ (-0.76)
AB — 3.86% ⬇ (-1.16)
+ABC1 — 4.32% ⬇ (-0.22)

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 10:29 от Zlatina3

# 489
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Значиии ... след тия два кадъра направо вече си представях как Йози се връща, грабва и изнася като сламка и Хайдар. Joy Joy

Злати, мерси за рейтинга. Е не мога да го разбера драгия турски зрител. Очаквах крякането на майките да е привлякло комшиите, че те много обичат набъркването на родата в семейните отношения.

# 490
Крякането не е достатъчно за драгия турски зрител. Трябва да се отрекат от Йози в Държавен вестник Grinning Пък и тоя разврат, дето се лее от сериите... Joy

# 491
Значи всички тези мъки покрай майките са напразни. Да ви кажа до средата съм, и ако нещо ми е направило впечатление, то е, че Йозито майка си нито я слуша, хем я и сече, и като капак си им и каза, че имат връзка. Докато мацката защо така се държи... Интересно ми е, тя като нямаше жилище и работа майка й защо не дотича веднага в Истанбул да й наеме и помогне, не тогава я остави, а сега, като си е уредила живота,да й натяква. Пък тя я слуша, защото приятели, приятели, ама и нейната не е сигурна. Била е вече в ситуация без гадже, без работа, без къща, и ако и вкъщи не може да се върне, какво ще прави.

# 492
Мисля, че е време майките и компания да приключат с изявите си за повече от 10 минути на епизод. Действието трябва да се съсредоточи върху Езги и Йозгюр, комедия, интриги и драми с хора на тяхната възраст. Grinning Също така щом турците харесват Дениз и Озан трябва и тях да засилят. Вчера имаха само 6 минути двамата сами. Джансу и Левент са добре като присъствие, но той е звездата в тази двойка. Нямам проблем да го гледам и без нея. Joy

Тъжно Йози. Cry

# 493

Демет Оздемир в сентябрьском выпуске журнала Marie Claire

ах , какви очиии .
И аз не ги разбирам тез турци , явно трябва повече рев и терор за да има рейт Rolling Eyes  но и така е добре , важното е да не пада до 2 процента.

# 494
Дениз и Озан все повече се сближават. Даже виждам, че на Дениз бая и се иска Озан да я целуне Joy Там като я блъснаха на тротоара, после пред дома ѝ. 100 пъти повтори „Аз влизам”, ми добре де! Влизай! Какво чакаш Joy Озан бей е романтик, внимателен и ненатрапчив, няма да я награби пред входа, колото и да ѝ се искаше Grinning Пък и какво ще кажат съседите?? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт