Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Аз останах с впечатлението, че Йози отиде в този хотел защото му казаха, че човекът свързан с открадването на папката е там. Мисля, че името беше Толга. И като влезе вътре каза на хостесата, че сам ще си го намери. Попадането на организирания от Сердар рожден ден на Езги беше случайно.
Профи ,така е! Hands Plus1

ето откъса с превод....
мо 9 - Сердар ожёт Озгюрю (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246494%2Ffce264bbe … l_wall_-132999259

# 466
Започнаха заради майките, майките разбраха, искаха да се разделят, разделиха се, всички са доволни. Донякъде сега по-добре - ако ще започват нещо ще започнат заради себе си, на чисто. То така или иначе нямаше как да се получи сега.

# 467
  • София
Тез рожденни дни бе, все на тях стават фаловете...
Да, Йози попада случайно там, така пишеше в краткия преразказ на серията, който ни пуснаха тази седмица. И всъщност освен Сердар и Левент май никой друг не го видя, че е там и видя слагането на колието...
Аз нищо не разбрах от тази серия, че я гледах по диагонал докато си доработвам, затова го карам на догадки и предположения.

# 468
Знам, че трябва да има такива сцени, че да върви сериала, но се дразня как не седнаха да поговорят какво, що... Или Йози да се беше развикал, да беше поискал сметка от нея... А той айде чао, ала бала...

Хайде малко целувчици, да разсеем малко черните облаци Grinning

Лека нощ от мен Hug

# 469
Хайде да си доразбием сърцата. Broken Heart Връщам се мокра. Цял Туитър е потънал в сълзи.

# 470
Фрагманаа

https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/izle

https://youtu.be/W8PylWIiSno

Благодаря за компанията и тази вечер! HugHugHug

# 471
  • София
Превод на разговора им накрая.

https://vk.com/video-132999259_456246495

# 472
Последно за тази вечер....Wink

превод на фрагмана с руски субт.

❥ Первый фраг к 10-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246496%2F7a1718039 … l_wall_-132999259

и репликите отделно
▪Первый фраг к 10-ой серии «Мистер Ошибка».

СЕВИМ: — Минуточку, Вы хотите назвать нас змеями?
НЕВИН: — Да, дорогуша, я хочу назвать Вас змеёй. Более того, эта дамочка - настоящее воплощение змеи.
СЕВИМ: — Дай Бог, с работой моего сына всё будет хорошо.
ФИТНАТ: — Нет-нет, всё будет отлично. Заведение же битком набито. Не сглазить бы.
КУЗЕН ОЗГЮРА: — Скажите «доброе утро» своему новому начальнику! До скорой встречи.
ЭЗГИ: — Оставьте в покое меня и мою семью!
ФИТНАТ: — Мы с успехом завершили ещё одно дело. Мы умницы.
ЭЗГИ: — Ты не доверял мне. А что может получиться там, где нет доверия? Любовь что ли?! Ты был прав, между нами не было ничего.

Лека нощ!

# 473
Ах вие грешни дами..Какви ги вършите тук по нощите Nerd Kissing Heart

Пристигам с това нещо.. горещо и мокро Joy Heart

Мнооого ми липсвахте!

# 474
  • София
Ах вие грешни дами..Какви ги вършите тук по нощите Nerd Kissing Heart

Пристигам с това нещо.. горещо и мокро Joy Heart

Мнооого ми липсвахте!

grozdence, добре дошла, джанъм. Хайде завръщай се, че и ти много ни липсваш в ефира.

# 475
Ехх, защо изчетох коментарите...Надявах се да има един щастлив епизод да се обичат и връзката да се разгръща, ама нанай, както се казва... С целувката на края на миналата серия бях спокойна, а сега цяла седмица ще ги мисля, еххх

# 476
Ооо през цялото време ви наблюдавах.. с бялото на окото ...
ММ вече е спомен, преди малко го изпратих : )) Той си тръгна.. Джано идва Heart Eyes Joy
Много съм назад с материала.. ще наваксам много бързо.. с желание и хъс Joy
Отново ще се посмеем (както винаги, и както САМО ние си умеем..) нашето слънце е номер едно! По- красив и по- секси от всякога Sunglasses
Няма да изпадаме в еротичен делириум (прочетох предупреждението).. Grinning само ще му се радваме от сърце и душа, какво да правим друго.. завалийките ние Joy Очи пълни..ръце празни, но душата гори!! Heart

Специалната благодарност тази вечер отива при Фарук бей!
Как се плащат глоби?!.. Joy

Не съм гледала епизода, но от този три секунден гиф, получих, остро състояние на обърканост, и промяна в поведението... (по- добре да си мълча, че може да изтърся някоя глупост)
Сега лягам, че съм много уморена, тези дни ще разтягаме локуми..

Лека нощ!
Тези тримата да ви се явят на сън.. грешни дами сте вие..грешниии Joy

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 01:48 от grozdence.

# 477
Грозде ,хайде идвай при мечтателките.
Мъжо няма да те наблюдава .
Фарук Тургут чудно как му се плащат глоби ,щото все по близки и грешни са Езги Джан ,то целуфани ,басейни ,погледи. Ама искаме и още по така ако е смел .

Момичета какъв беше подаръка ,любопитно ми е някоя от нас позна ли ?
Не гледам онлайн и затова питам.
Успях да прочета че драма на края и сега разделени.

# 478
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми, никой не разбра, защото не се стигна до връчването и отварянето му.

Грозде, добре си се завърнала! Hug

Хич не ми харесва фрага за новия епизод, хич. Мамчетата стават все по-дразнещи и си плачат да ги гледа човек директно с мишката. Искаше ми се още откраднати целувки да гледаме, а не тъжни и разделени Йози и Езги.

# 479

Грозде, добре си ни дошла! Hug
Така се развълнувах и ме връхлетя музата рано, рано в събота сутринта, все едно Джан Яман ми е почукал на вратата Joy Наваксвай с материала и идвай да обсъждаме, по-морално и благочестиво, разбир се Joy

Общи условия

Активация на акаунт