Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 236
  • 665
  •   1
Отговори
# 255
Моят по цял ден е с боди с къс ръкав.
Мятам му по една тъничка пеленка, когато се пробвам да го преместя в леглото или гнездото му да спи. Но той след 2 мин е ревнал и отново е върху мен.
Изпотява се, излизат му пъпки по личицето, но не иска и не иска да се отлепя от мен.

# 256
А аз да попитам как обличате бебчетата през деня?

По боди с къс ръкав и голи крачета, понякога с чорапи, понякога без. Вкъщи сме на климатик, който е на коридора и от него охлаждаме стаите. Като цяло държим хладно. Лежи завит с бархетна или тензухена пелена.

# 257
На колко дена са ви бебешорите? Мойта е на 11 и аз се чудех дали да я разсъбличам вече, че още я държа с дългите ръкави, при все че е жега у нас..не мога да преценя дали се е адаптирала вече?

# 258
Моят го разсъблякох още на втория третия ден след като се прибрахме от болницата.

# 259
На 7 дни. Веднага като се прибрахме го пуснах по късо боди

# 260
Аз само първите дни я обличах с дълги ръкави и гаши, но вече си седи само по боди с къс ръкав и чорапчета. Вкъщи е адска жега, 28 градуса. Пускам климатика в другата стая. Навън почнахме да я изкарваме сутрин и следобед в училището до вкъщи. Навън е облечена с дълги дрехи, но тази вечер я съблякох по къс ръкав, че не се дишаше. На 16 дни е моето момиченце

# 261
Blabada, и при моето бебе венците са такива.
Относно обличането го държа с боди с къс ръкав и ританки.

# 262
Моята е на 18 дена. Първата седмица беше с дълъг ръкав, после минахме на къс. Сега понякога е само по боди и чорапки, но вечер спи с ританки. Климатикът ни работи по цял ден, но го държим на 26 градуса. Задължително и намятам тънка пеленка.
Не знам кога мога и по голи крачета да я изкарвам навън (с рокли, къси ромпърчета...), още не смея.

# 263
У дома сме с климатици, обичаме да е студено, гледам на нея как ѝ е комфортно, понякога е с къс ръкав, понякога с дълъг, ританки или къси панталонки и чорапки, защото се отвива. Ползва, тънки пелени или меко тънко одеалце, много зависи. Навън ако е по топлото е по боди потник, но с панталонки, ако е хладно и чорапки или ританки....Ако се налага я разсъбличам или обличам.

# 264
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Моето е на 15 дни и чак днес му сложих боди с къс ръкав, панталонки и боси крачета. До вчера ме беше страх Stuck Out Tongue Winking Eye и слагах ромпъри с дълъг ръкав, затова питах и вас Grinning

# 265
Не съм депресирана , но ми е супер гадно ,когато знам ,че имам мляко,а моя го тъпче с изкуствено.
И моя бебок заспива на гърда постоянно .. тръгна ли да го оставям в леглото и се събужда ... просто иска да усеща мама.
Взех си на медела електрическа помпа обаче тя не заема цялата гърда ,а само в основата и почти нищо не се получава,ако почна да разтривам отгоре надолу ръчно и започва да излиза.. сума ти и пари се дадоха за тази помпа ,а имам чувството ,че нищо не прави.

madjarova да не би да има жълтеница и за това да е жълт и да заспива. Знам ,че децата с жълтеница заспиват постоянно..

Кожата ни се бели, но го мажа постоянно с масло от невен и лайка или кокосово,редувам ги.

Паола, аз имах същия проблем с пимпата на медела, после разбрах, че тя се продава с накрайни с/м размер , които при мен обхващаха само зърното и нищо не се получаваше. Отделно се продават накрайници л и хл размер, след като купих хл при мен цедено стана без проблем. Може да пробваш с друг размер накрайник.
За съжаление аз нямам мн кърма, отдавам го на стреса от раждането ( още не мога да забравя този ужас ) ,  депресията, липсата на апетит и грешното засукване на бебето. Ползвам и силиконови зърна, но просто не знам как да му набутам тая голяма цица в малката уста, пробвахме 100000 пъти, не ми е приятно, но седя ( опитвам се поне по 3 пъти на ден да и давам да суче, после дохранвам с малкото изцедено кърма и АМ ). Имаме колики и се дере и пищи за всичко, с мъка сменям памперси и я къпя. Днес плака от 8 сутринта до 2 на обяд, не знам как не се измори, после в колата само така де успокоява като се вози. Чувствам се безсилна да помогна на детето си, когато го боли, не мога да го накърмя, не мога да го успокоя....

# 266
Здравейте,моята бебка също е със страшни колики,вечер след банята пищи,едвам се оправяме с баща й,аз давам Еспумизан Л,още откакто сме се прибрали,био гая също от тогава,едни приятели ми дадоха някакви гръцки капки Но Пар,и купих Колииф от зор и вчера редувах нещо... голям зор така се запече,че и сутринта пищя много време,днес дадох колииф,да видя от кои се запича за да ги спра,иначе ги има от последната нощ в болницата и си е все така вечер.Пие вода и и харесва,искам да опитам и аз с чай,но ме е страх после да не иска вода,ако не хареса чая.Аз нещо бавно свалям килограми имам още 7-8 и корема още си го има,не голям но стърчи и много ме дразни,дрехите които купих докато бях бременна са ми големи,тениските най-вече,а моите си не ми стоят добре..при вас как е бързо ли се възстановявате?

# 267
Свалила съм 11 кг, корема си е както в 5-ти месец и обмислям да взема колан за след раждане. До изходното ми тегло остават още 9 кг, но не ме тревожат.
На кой ден изкарахте бебоците на разходка?

# 268
Аз като се прибрах от болницата и на следващия ден се претеглих си бях килограмите, които бях като забременях. Корема ми е почти напълно прибран.
На нас утре ни е 11 ден и мисля да почна да го изкарвам от утре на терасата за по няколко минути.

# 269
Виждам, че обсъждате помпите.
Моя приятелка ми даде помпа barbabebe.
Интересувам се всички ли помпи работят на един и същи принцип или има значение.
Бих си закупила и нова, по-скъпа ако знам ,че има смисъл.
Може ли за съвет от по-компетенти?

Общи условия

Активация на акаунт