Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 237
  • 665
  •   1
Отговори
# 270
Днес ни изписват.
Малкият е послушен и не плаче за сега.
Мисля да взема на Мама натура Коликинд. На кака му давам Дентокинд за зъби и съм доволна.
Още се чудя как ще го обличам. Тук им слагат боди (дебеличко е) и ги повиват без ръцете. Изглежда ми прекалено. Има и обрив, който май е точно от претопляне.  На детската визитация не са го коментирали.

# 271
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Като се върнахме от болницата бях минус 10 кг, остават ми още 5кг за сваляне. Корема се стопи много бързо, няма и спомен от него.
Бебчо го разхождам още от първите дни, все пак навън не е студено, на въздух ми се струва по-добре, отколкото вътре на затворено. Сутрин поне 1 час сме навън с количката и с баткото - това ми е най-любимото време от деня, защото явно у нас се подтискам, а навън ми е мнооого хубаво.

# 272
  • Denmark
Ние на 3тия ден имахме ходене до болницата, а на 4тия се разходихме, но на мен не ми беше добре и чак вчера пак излязохме (15ти ден). При нас захладня и ме е страх да не го простудя. Confused
И аз имам още 5 кг за сваляне, но не бързам, а коремът ми е почти като преди, макар и доста рано още. Трябва да дадем време на тялото да се възстанови, няма как да стане за седмица. Но се чувствам прекрасно в кожата си в сравнение с последните седмици бременна... Беше ужасно Sweat Smile

# 273
Аз съм минус 9 кг, имам още 6. Корема ми се прибира много бързо засега. Всеки ден излизаме на терасата от първия ден, а в момента се приготвяме за първата голяма разходка с количката Simple Smile на 9 дни е

# 274
Аз имах помпа Кангаро,но я продадох в олх,имаше доста функции,но уви не ми свърши работа... аз взех колан,но много ме боли корема с него,забравих да ви кажа откриха ми хеликобактер,затова имам проблеми,и пия два видя антибиотик,два вида про биотик и още няколко други лекарства..

# 275
Привет момичета,
Имам нови въпросчета😑
Като храня беба с АМ тя награбва биберона и след около 5 секунди почва да си държи млякото в устата, почва да се дави, плюе се... слагам и лигавници и какво ли не, че е нещо жестоко...
Яде си доста малко, само през нощта си взима цялата дажба.
Няма да и тикам ядене на сила, ясно е, но това с биберона и давенето, дали не е проблем с бибероните🤔
Това са ми шишетата https://www.hippoland.net/chicco-n0247-golyam-komplekt-za-novoro … 0-natural-feeling

# 276
Вашите бебчета как се държат по време на разходка, ако се събудят? Нашата Северина събуди ли се - става страшно 😬 Мога да я разхождам само ако предварително съм я приспала вкъщи и ако продължава да спи в количката. Но ако нещо я разбуди става наистина страшно, надава вой и нищо не я успокоява докато не се приберем вкъщи... Ужасно е и днес ми се доплака. Едва бяхме излязли и тя се събуди от виковете на разни минувачи, тогава настана истински екшън. Не помогна нищо, а беше и нахранена и суха, дори на ръце не спираше да плаче неистово, затова хукнахме обратно към вкъщи на бърза ръка. А така ми се искаше да се поразходим, то и аз имам нужда 😭 Всички други бебета мълчаха в количките си, дори най-мъничките бяха тихи дори да бяха будни, само моето зверче плачеше така страшно и пронизително, прибрахме се вкъщи и се успокои... Не може така, просто не може 😐 Дали има шанс нещата да се оправят някога, много съм разстроена и не знам какво да правя...

# 277
И моят плачеше много и аз също го извеждах само, когато съм го приспала.
Сега май е започнал да се заглежда. Сутринта са се разхождали с баща му и е бил буден през цялото време, но не е ревал.
Успях и в креватчето му да го сложа за няколко минути без да реве.
Нощес си спахме чудесно. Вярно, че беше до мен на спалнята, но щом съм го кърмила без да събуди баща си с рев, значи има голямо подобрение.

# 278
Ох, много реве моето, когато е будно Sad всичко пробвам да го успокоя , няма и няма...аз такъв рев не съм виждала и чувала Sad все едно е вечно гладен. Но не става само да го тъпча с храна , направо не е здравословно за него. Много ми е тегаво Sad

# 279
При нас, слава Богу, като сме навън не реве, а само спи. Но тези дни не знам какво и' е станало, голямо мрънкане и рев. Имам чувството, че като я нахраня с това АМ нещо и става. Почва едно ритане, бутане, рев...ако не успее да заспи след хранене следва яко мрънкане и трябва да е само на ръце до следващото хранене. Като е на кърма, не е така, доста по-спокойна.

Някой знае ли как мога да разбера дали това АМ не и' понася? Знам че ако повръща е сигнал, но рядко се случва.

# 280
Моята навън мрънка ако не може да се изака,или е гладна,случи ми се в понеделник тъкмо по пътя за вкъщи голям рев..а за храната аз смених от Хип Комбиотик на Комфорт,нашата педиатърка каза,че ако повръща колкото един мъжки юмрук,трябва да се смени,ако е по-малко може би така си оригва,когато някога не може.Според мен кърмата й харесва повече.🙃

# 281
Намяме проблем с разходките или пътуването с кола. Даже вчера и на пазар ходих с малката.
Снощи беше много неспокойна и я взех  а спалнята, докато чета книга. Обаче съм заспала и се събуждам след 2 часа, тя се долепила до гърдите ми и те милите текли и пускали мляко...хахахаха. Аз мокра, бебето мокро ,леглото мокро.....

# 282
  • Denmark
Тъкмо щях да питам къде спят вашите бебоци, защото нашето само до мама и тати вечер успява да заспи. През деня също на спалнята спи най-дълго и спокойно. Изобщо не знам защо купих легло, гнездо, лифт.... 😄 Ще се учим скоро, но още не мога да го оставя тъжен и за секунда, плача и аз като той плаче... Cry
Поздрави от Дания. Simple Smile

На връщане от разходката плачеше, понеже беше гладен, но валеше и не можах да го накърмя преди да се приберем. Confused

# 283
А как става това с кърменето навън, аз още не съм се престрашила... И честно казано, ако не съм облечена с нещо с тънки презрамки не виждам как ще стане 🤔

# 284
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Леле, колко красива снимка от Дания! Heart Eyes

Моето спи вечер с мен на спалнята, а таткото и баткото в другата стая. Приспивам го с кърмене , легнала до него. През деня заспива и в хола върху едно бебешко матраче. Днес навън в количката над 1 час не можа да заспи....Странно. Като цяло приспиването хич не е лесно,напоследък и след кърменето се събужда и се мъчи..... И докато не заспи в дълбока фаза на съня, ту заспива,ту реве, ужасно е...

Момичета,намаляват ли ви лохиите, моите почти приключиха,а е само 16-ти ден. Онзи ден бях на контролен преглед и АГ ме видя на ехографа за точно 1 сек. и каза, че всичко е наред.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 17:11 от ♥ LoVeLy Wife ♥

Общи условия

Активация на акаунт