Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 79 435
  • 633
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли да ми препоръчате книга от типа на "Исус е влюбен в мен" от Давид Зафир 😊

# 631
  • София
Здравейте, в търсене съм на книга/и, обобщаващи най-важните събития за държавите в Европа, и не само. Намерих такива отделни издания "Кратка история на Гърция", примерно, но не виждам оценки и не ми се иска да купувам на сляпо.

# 632
  • Свети Влас
„Кратка история на Европа“ от Саймън Дженкинс – Тази книга предлага сбит, но увлекателен разказ за развитието на европейския континент през вековете. Авторът се фокусира върху ключови събития и личности, които са оформили Европа такава, каквато я познаваме днес.

„Световната история накратко: 200 ключови събития, променили света“ от Тат Уд и Дороти Ейл – Тази книга представя 200 значими събития, които са оказали влияние върху световната история. Тя е подходяща за тези, които искат да получат глобална перспектива.

# 633
Здравейте, в търсене съм на книга/и, обобщаващи най-важните събития за държавите в Европа, и не само. Намерих такива отделни издания "Кратка история на Гърция", примерно, но не виждам оценки и не ми се иска да купувам на сляпо.
Аз бих препоръчала Пленници на географията (има и продължение май още две книги). Фокусът е върху география, но обяснява и важни политически, икономически и исторически фактори. Ако помня правилно, включва 10 световно-важни държави.

Общи условия

Активация на акаунт