Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

  Как трябва да започне новата учебна година? (анкета за учители)

Опции:

  • София
  • Мнения: 17 584

Моля да гласуват САМО преподаватели от основните и средни училища.

Да, осъзнавам, че всеки има мнение, но в случая искам да разбера именно и само какво е мнението на преподавателите в основния и среден курс - не в университетите, не на помощния персонал, на родителите или хората с отношение към въпроса.

Важно е също така да не се дават повече от 1 отговори.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 13:07 от Фран

# 1
  • Мнения: 10 843
Гласувах присъствено (първата опция), но смятам, че ако има достатъчно родители, предпочели ДО може да се направят онлайн класове, които да бъдат поети от учители, които желаят да се занимават с онлайн преподаване или имат недостиг в норматива. Не мисля, че е вариант един и същ учител да води и присъствено и ДО. Учителят също е човек, а денонощието има 24 часа. А и няма как едновременно да е ДО и присъствено.
Ако се налага (има изискване) за ЛПС съм оборудвана с шлем, ученичката ми също. Предпочитам ги като по-удобно ЛПС пред маската.

# 2
  • Мнения: 6
Според мен може урока да се излъчва онлайн за децата, които не искат да ходят в класната стая.
Да се снабдят красните стаи с единични чинове. Всеки човек трябва да има лично пространство. Като бях ученик винаги съм искал да седя на отделен чин, а не да деля един с друг човек.
Да се снабдят тоалетните със сапун и тоалетна хартия.
С тези маски децата могат да си навлекат много други здравословни проблеми, като акне, бактериална пневмония, затруднено дишане и тн.
Важното е учителите да не са строги и да не заплашват учениците, че ще пишат автоматично двойка на тези които не са се явили на тест на точно определена дата. Така ако някое дете се разболее няма да отиде на училище и няма как да зарази други.

Общи условия

Активация на акаунт