СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 499
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Точно каквото е писано ще стане. При последният ми мисед бях на утрогестан + инжекции за задържане. Нито зацапването се повлия, нито ембрионите се задържаха. Просто природата си знае работата.

Иначе няма какво по-лошо да стане. Единствено ще забавиш по-бързото изчистване на организма. Или ще си запазиш бременността. Никой не може да ти гарантира кое от двете ще стане, но избора си е твой.

# 436
Понякога и Утрогестан не помага.
При мен и ЧХГ се удвояваше нормално и утрогестан слагах от първи ден на закъснението и пак последва спонтанен аборт.

# 437
Здравейте,

В петък чхг беше 45, сега е 89.5. Това извънматочна бременност ли означава? Как се диагностицира? Би трябвало да съм в 5 г.с., овулацията не знам кога е настъпила, но със сигурност след 27.11 (тогава бях на АГ и нямаше доминантен фоликул).

# 438
Хора, какво ви става с тази извънматочна бременност? Това изобщо не е толкова често срещано.

# 439
Стига с тази извънматочна. Не означава нищо подобно.

# 440
Здравейте, бих искала да ви попитам дали е нормялно това закъснение 20дни.
Случая е такъв:на 07.10 видях двете черти, пуснах ЧХГ, вървеше добре но на 20 започнах да кървя, бях на утрогестан, дуфастон и ношпа, приемах ги около 5-6дни, но не успяхме да задържим бременността.Бях и на системи 2-3 дни(обезболяващи). До 29 имах обилко кръвотечение с големи съсиреци, нищога до сега не бях виждала такива.
Сред това посетих Аг, всичко се беше изчистило.
Въпросът ми е дали е въможно на това закъснение да оказва влияние приема на утрогестана, дуфастона и системите който ми пускаха.
ПП: аз съм с нередовен мц

# 441
Sunshine, след аборт е нормално цикълът да се забави повече.

Момичета, аз си признах, че след скорошен аборт треперя над тази бременност. За извънматочната може би е защото АГ-тата редовно споменават тази опция преди първи преглед.
Правилно ли смятам, ако всичко е ок, следващият вторник чхг трябва да е 1000?

# 442
Момичет, мисля, че вече ще получа удар!!! Сложих снощи утрогестана и днес викам отивам пак на ЧГХ,знам че не са минали 48 часа, но все пак да имам поне 3 стойности. Нали лабораториите затварят след 23.12. И сега излезе резултата, стори ми се много бързо само да добавя и пише 96.1. Направо съм в шок....Да ходя ли днес и в друга лаборатория да пусна? И утре пак? Точно преди Коледа не ми се мисли на кой лекар да ходя....

# 443
Отивай. И на 28ми пак. На 29ти пак. На 30ти пак. На 31 и на 1ви също да не забравиш да минеш.
И? Докога?

От кое ще получиш удар не мога да разбера, нали затова го пиеш този утрогестан, че да задържиш бременността. Какво си се ошашкала за едно ЧХГ под 100. Ти отсега, ако ще почваш с истериите просто не те виждам с прегледите по ЖК, БХС, фетални морфологии и ехокардиографии с колко ксанакса в шепата ще си.

Сядай си на дупето, взимай си утрогестана, изкарай си празниците и след тях си запиши час за лекар.

# 444
Mira, в същата лаборатория ли пуска ЧХГ?

# 445
Rocket Да, в същата лаборатория. Чудя се да ходя ли днес и в друга да видим.

Антигона Напълно съм съгласна, аз съм голяма паника и при мисълта да ми се наложи да лежа по болници по Коледа в коронавирус криза направо побелявам. Ще го пия то се в видяло, пък каквото е писано. Просто ако нещата не вървят предпочитам сега да свърши, отколкото да ходя после да ме ровят.

# 446
Жено, стига с тези болници! Почивай колкото можеш, не се натоварвай физически( и психически) и си пий предписаните хапчета.

Утрогестана смъква кръвното, ако го приемаш през устата, затова пробвай вагинално, така се и усвоява по-добре.

# 447
Жено, стига с тези болници! Почивай колкото можеш, не се натоварвай физически( и психически) и си пий предписаните хапчета.

Утрогестана смъква кръвното, ако го приемаш през устата, затова пробвай вагинално, така се и усвоява по-добре.

Антигона, опитвам се да не се стресирам, но нека бъдем реалисти след 8 дни закъснение, овулация на 29.11 с ЧГХ 96 22 дни по-късно , не мога да очаквам, че изведнъж ще си навакса до 5-та седмица. Ако това стане ще съм някакво медицинско чудо сигурно.
Все пак утре съм на преглед при специалист, той настоя да пусна и утре ЧГХ и ще решим какво да правим , но и според него е много ниско и вероятно ембриона не ОК и природата си знае работата.

# 448
Mira, шом докторът ти е казал, пускаш ЧХГ и утре.
Ти сигурна ли си кога е била овулацията?
В първият пост си писала, че очакваш цикъл ОКОЛО 15.12. Възможно ли е, ако цикълът е нередовен, и овулацията да е късна?

# 449
Mira, шом докторът ти е казал, пускаш ЧХГ и утре.
Ти сигурна ли си кога е била овулацията?
В първият пост си писала, че очакваш цикъл ОКОЛО 15.12. Възможно ли е, ако цикълът е нередовен, и овулацията да е късна?

Rocket следих я с тест лентичка и пика беше на 27.11 и 28.11 и само тогава сме правили опити. Както и да го въртя и да съм забременяла 3 дни по късно все до 15.12 трябва да дойде, защото втората ми фаза е винаги 14 дни. Засичам я вече година. На 10-ти имах зацапване, което предполагам е имплантация/вероятно/. Положителен тест имах още на 15.12 със Sure check. Мисля си, че ако тогава ЧГХ е било 25, не е нормално 7 дни по-късно 36.8.

Общи условия

Активация на акаунт