Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 301
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
И аз да се запиша при вас Relaxed
Първи опити за нас този месец Simple Smile
Категорично отрицателен тест лентичка днес Sad е, аз съм си нетърпелива и днес е едва 23ти ден от началото на менструацията, но съм доста сигурна, че този месец овулацията ми беше на 12 или 13 ден. Иначе по принцип цикъла ми е много редовен и се върти около 28-30 дни с овулация на 15 или 16ти ден.
Ще изчакам още няколко дена и ще си стискам палци като повторя теста да е положителен.

# 466
Момичета да ви черпя за годишнината ни (2ра), която беше вчера:

Взимайте смело, виртуалните торти не се лепят и съдържат каквото си искаме Wink

Малечка, добре дошла и дано не се задържаш много. На тези килограми се забременява (имаме такива случаи), но 50 дни цикъл е особено и е хубаво да се види. За килограмите, ако не прекаляваш с храната, може да е нещо хормонално, ИР или нещо на щитовидната, също е хубаво да се види. От опит знам, че здравословното отслабване (до 1кг на седмица) си действа добре и на организма и на психиката. Без крайни диети обаче като се правят опити за бебе.
Но въпреки това ще кажа, че не пречи да си пробвате до НГ, ако не бързате.
ХъниБии добре дошла и на теб същото пожелание.

Чери, съжалявам за случилото се, но съм спокойна като гледам как реагираш, сега само напред Simple Smile

Имам и въпрос - спецовете по БТ моля да кажат как се тълкува

# 467
  • София
Добро утро, момичета Nature Sunny
След дълго канене, днес най-сетне пуснах ТСХ и е 2.26. ФТ3 е 5.04 (при реф стойности 2.88 - 4.88), а ФТ4 - 11.42 (при реф стойности 12 - 22). Притесних се, тъй като знам, че ТСХ трябва да е под 2 преди забременяване, и защото ФТ4 е ниско. Някоя от вас запозната ли е? Ще посетя ендокринолог, но докато дойде часът има да си почакам.
Всъщност сега виждам, че ФТ3 пък е високо. Пфф

# 468
Честито Одриииии, много семейно щастие пожелавам! Дай графика да я видим Simple Smile Лесно е, 1- 2 месеца следене и вече доста неща ти стават ясни! Аз съм много, много,много за мерене на БТ!

# 469
Много благодаря за посрещането и отговорите, момичета! Спермограма не сме правили, както и други изследвания, аз единствено си следя ТСХ, защото си знам за проблема и от време на време пускам гликиран хемоглобин и Хома индекс, нещата са в норма там. Ще започна да меря БТ и да правя тестове да я видим тази ову кога въобще е, че е напълно възможно да не сме я улучили нито веднъж до сега.
Хубав ден! 😊

# 470
Одри, честито! Желая ви много любов и щастие ❤
Malechka- добре дошла, както и другите момичета са те посъветвали, добре е да направиш обстойни изследвания. Успех 🍀
Strawberry cream- от срещата ми с Русев успях да разбера, че всъщност FT4 е доста важно, дефакто TSH отразява по някакъв начин нивата на FT4, но понякога тази връзка се чупи и не е правилна поради някакви причини. При теб например TSH е сравнително добре, но FT4 е доста ниско. За FT3 не мога да коментирам, не помня за него какво ми каза доцентът 🤔 можеш да питаш и Денис в темите за хормоните.
Чери - не смеех да питам как си, радвам се, че си се изчистила сама, горе главата, сигурна съм, че ще се случат нещата, както трябва съвсе скоро 🍀

На мен днес ми излязоха тромбофилиите, имам си няколко мутации. Освен това имам изключително висок д-димер, рекорден направо 6.69 🤯 Пия Натаспин от миналата седмица и чакам днес да се чуя с доцента за тромбофилиите да видим какво правим. НК клетки също излязоха леко завишени миналата седмица и направихме едно вливане Интралипид. Вече съм в 5 седмица и 5 дни и се моля да не съм закъсняла с тромбофилиите 😢 Стискайте ми палци🍀

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:37 от Roxyrox

# 471
Одри, честита ви годишнина! Желая ви още много щастливи години заедно! Heart
Добре дошли на новите момичета и дано не се задържате дълго при нас!
+1 за меренето на БТ, този месец става точно година, откакто започнах да меря, уж на майтап... Е, не съм забременяла още, въпреки поне 9 месеца с много висока вероятност според графиката, но това си беше ясно от самото начало щом са намесени възраст + други неизяснени фактори. За мен е идеалното решение за опознаване на МЦ и понеже нямам възможност да пускам сама хормони или ходя често до АГ сама си диагностицирам Joy
Strawberry cream, мисля, че не са толкова притеснителни резултатите. ТСХ се влия от много неща, аз например винаги есента го вдигам, а да е под 2 за забременяване според моят ендо е само ако има установен проблем и има лечение с л тироксин или еутирокс.
Черешке, желая ти бързо психическо възстановяване и скоро с нови сили в борбата!
Рокси, спокойно, ще овладеете нещата с подходяща терапия, според мен не си закъсняла Flowers Four Leaf Clover
Отдавна не са писали в темата Rochellka, Wild boys mom, tinti1984, Tickles, sergeeva11, драснете по един ред как сте Grinning

# 472
Здравейте🤗 Аз също май не съм се записала в новата тема.Миналия месец бях с уж биохимична първа бременност,която за съжаление се оказа извънматочна.Запазиха всичките ми органи и съм благодарна,че всичко се откри навреме.Имаше едно момиче от предната тема,което много ми помогна и подкрепи,но тъй като стана нещо със съобщенията ми,немога да намеря името и незнам коя беше.Много благодаря за подкрепата,дано всичко при нея е добре и скоро да се случи чудото и.Записвам се в темата с най- позитивното си мислене след преживяното от мен.Зная че след извънматочна бременност вероятността за втора такава е по-голяма,но аз няма да се откажа,ще направя всички възможни изследвания и нямам търпение да опитаме отново🌞Желая много успех на всички и много безпроблемни бременности тук🌼

# 473
Одри, честито! Пожелавам за третата да сте трима.
Чери, съжалявам за развоя при теб. Дай боже следващата бременност да се случи бързо и до финал.
Малечка, аз стигнах почти 97 кг след аборт и спиране на цигарите. Бебе не се получаваше. С ММ минахме на кето + една шепа витамини.  Забременях на 90 кг, сега в 6-тия месец съм 84. При цикъл 50 дни бих започнала с тестовете на 31 ден. Но меренето на БТ наистина показва кога е имало О. Кофтито, е че го показва след като е минала.

# 474
Честито Одри! Още много години да се обичате и да вървите смело напред в семейните води и океани!

Доц. Русев ми беше казал че ако ТСХ е високо ФТ4 е ниско и обратното. Някаква такава зависимост имат. Честно казано при Strawberry Cream са сравнително ниски. Аз бях пуснала изследване преди да се видя с него и моите излязоха високи и двете. Той се усъмни и ми пусна второ изследване и излязоха както трябва. Може и да е грешка понякога. Успех!

# 475
  • София
Jessito, и на мен ми е странно, при Русев съм на 23.09, ще видим какво ще каже. Може и да ги повторя в друга лаборатория.

# 476
Дано се окаже нещо от лабораторията. Като знам на колко са им объркани реф стойности и всякакви такива нищо чудно. Аз първо се изследвах в МД и излезе така, после в Малинов и излязоха добре и от тогава всеки месец в бодимед и си излизат добре, като и в Адела имам един два пъти.

# 477
  • София
При мен витамини и хомоцистеин в норма,ft4 също, тсх 4. Направо ме застреляха. Щитовидната изглежда ок на ехо. В Малинов ги правих във вторник. Вече не зная какво ще ми открият, момичета. А даже ги пуснах ей така на своя глава 😢
На новите добре дошли и да сте закратко,на всички останали знаете колко ви желая успех ❤

# 478
Няма страшно Лира! Да знаеш че от бременност се вдига страшно бързо и после и пада много бавно. На мен ми отне 3 че и повече месеца да се оправи ТСХ. Все пак е хормон. Ако не, ще го вкараш в ред за 0 време с еутирокс. Two Hearts

# 479
Моето TSH малко след като съм забременяла беше 3.7 и доц. Русев каза, че първите 9 седмици изобщо не е вярно TSH, вдигало се до около 4 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт