Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 5 част

• 38 047
  • 474
  •   1
Отговори
# 465
  • In transit
Бих искала си купя кухненски робот Кенууд ,но не съм поръчвала от немският Амазон надеждни ли са куриерските фирми??ще бъда благодарна за информация ако някой сподели.
Надеждни са, поръчвай спокойно. Доста уреди имам поръчани, някои доста скъпи.

# 466
Бих искала си купя кухненски робот Кенууд ,но не съм поръчвала от немският Амазон надеждни ли са куриерските фирми??ще бъда благодарна за информация ако някой сподели.
ня

Благодаря много защото искам да поръчам  този кухненски робот .Някой може ли да ми   
даде информация за този модел дали може да работи с по -тежки теста.
https://www.amazon.de/Kenwood-Titanium-Chef-Patissier-KWL90-034S … d_rd_i=B08FXW3BQV

# 467
    За тази цена би трябвало да получите от немския Амазон безплатна доставка до България без да ползвате куриерска фирма.

# 468
    • In transit
    kqtt, хубав е модела, няма да имаш проблем с тежки теста.
    Мама Ени е права, че не ти трябва посредник за доставката, ако това имаш предвид, поръчай го директно до България, ще имаш безплатна доставка и ще ти е по-сигурно за гаранцията после. Всички уреди съм поръчвала директно до вкъщи, дори когато имаше доставка за България.

# 469
    Много благодаря за информацията. Ще по сърфирам за изгодна оферта и тогава ще се спусна .

# 470
    Здравейте. Обмислям покупка на планетарен миксер и съм пред дилема. Насочила съм се към kitchenaid модел artisan. Моделите на smeg също ми допадат, но не знам до колко са издръжливи. Като цяло ще се използва за месене на малко тесто и то не повече от 1-2 пъти седмично. Какво бихте ме посъветали?

# 471
    # 472
    Някой има ли впечатления от сервиза им в България?
    И аз се оглеждам и ви чета. Доколкото разбирам, Kitchen aid-a не е особено подходящ за плътно, тежко тесто, докато за всичко останало е приличен и сравним с Kenwood при сходни функции.
    Не разбрах само какви са проблемите с мотора, за които се спомена по-рано. Нали уж този мотор е вечен и точно заради него се купува основно kitchen aid, или аз бъкам? 🙂
    Не ползвам fb и не съм чела в групата, описана в поста.

# 473
    • Балчик
    Бил е. В групата във фейсбук всеки втори пост е за проблеми с миксера. Американска е групата. Но там поне не струва толкова, както тук.

# 474
    И много вероятно да е само за новите произведени машинки.. Expressionless

A за този Smeg някой да има отзиви?

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 19:35 от Sis22

Общи условия

Активация на акаунт