Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 284
  • 857
  •   1
Отговори
# 360
Двойните ВИП са с климатици. Не сме ги пускали, понеже беше юни, но предполагам че работят.
Все пак бих взела халат за всеки случай.
А топло ли е в двоен ВИП стаите, че аз съм малко зиморничава? Сега се подготвям с покупките за болницата и се чудя 2 нощници ще ми стигнат ли. С къс ръкав само ли да си взема и халат/жилетка?

# 361
Климатиците работят. Носете си дрехи за всеки ден, да е чистичко заради бебенцето все пак. На мен ми се наложи по-дълъг престой и си взех и тениски, клинове, каквото ми беше удобно, не е имало проблем.

# 362
  • София
Много благодаря! Със сигурност ще взема и други дрехи, но доколкото прочетох искат нощница. Ще взема 2, надявам се да са достатъчни.

# 363
Много благодаря! Със сигурност ще взема и други дрехи, но доколкото прочетох искат нощница. Ще взема 2, надявам се да са достатъчни.
Ще ти стигнат ако си носиш и други дрехи. При приемането си обличаш едната нощница и си с нея при раждането. Има шанс да не става за нищо след това, но може и да си е ок. Вземи си и  пижама или тениска с панталон, халат, каквото ти е удобно. Може и в последствие да ти донесат.

# 364
  • София
Здравейте!
Родих в АГ Света София, много съм доволна. Дали някоя от другите мами се е сетила да пита с какво мажат бебчетата: нас отдавна вече ни изписаха, но няма да забравя сладката миризма.. ❤

# 365
Здравейте!
Родих в АГ Света София, много съм доволна. Дали някоя от другите мами се е сетила да пита с какво мажат бебчетата: нас отдавна вече ни изписаха, но няма да забравя сладката миризма.. ❤
Почти съм сигурна, че е Hipp. Имах мостри вкъщи и те така миришеха, а и дават адаптираното им мляко.

# 366
Здравейте!
На мен много ми напомняше миризмата на едно бебешко олио Johnson's, което ползвах преди няколко години.

# 367
Здравейте!

Козметиката им е на Hipp, както и АМ, което дават. Мажат ги с олиото.

# 368
Здравейте!Интересува ме дали е позволено слизането до долу,до кафето или пред болницата?В доста болници можеш да слезнеш пред входа и да видиш таткото.

# 369
Миналата година - ноември не беше позволено да напускаме отделението. Предполагам, че при сегашната обстановка ще важат същите правила.

# 370
Здравейте!Интересува ме дали е позволено слизането до долу,до кафето или пред болницата?В доста болници можеш да слезнеш пред входа и да видиш таткото.
Здравейте родих преди месец там и не беше позволено въобще излизане от отделнието.

# 371
Както са казали - не е позволено. Но на 5-ти етаж в отделението има вендинг машина с вода, сок, вафли, кроасани и т.н. Има и кафе машина. Така че има възможност да си взимате от там без проблем.

# 372
  • София
Знаете ли дали в болницата има ли гимнастическа топка? Правят ли задължително клизма преди раждането?

# 373
Мога да кажа само за преди секцио: АГ ми изписа свещички. Сложих сутринта едната и след 30 мин другата. Те действат за 10-15 мин. След като и втората си свърши работата, тръгнах към болницата. Клизма не са ми правили.

# 374
Здравейте, Моля ви за информация има ли възможност за самостоятелна стая със самостоятелна баня в болницата? Много се колебая дали да раждам там или във Вита. Следя се по тази причина при две лекарки и не мога да взема решение.. имам повече доверие на моята АГ, която изражда в Тина Киркова, но много ме притесняват условията..

Аз също имах своите колебания между Вита и Първа АГ. Не съм раждала, но започнах да се следя в МЦ към Първа АГ и според мен откъм чистота не отстъпва по никакъв начин на частните клиники. Даже бих го сложила като една идея по-модерен от Вита сграда 1. Единствено, държавната система е малко по-тромава - няма онлайн резултати, много от нещата се попълват ръчно, но като цяло голяма част от жените, посещаващи МЦ (особено сутрин), са бременни и работата на екипите върви без усложнения.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 16:48 от elle.july

Общи условия

Активация на акаунт