А има ли вендинг машина със някакви сухи неща, вода?
А има ли вендинг машина със някакви сухи неща, вода?
Ясно, че уж е за 'пазене' след коремна операция / естествено раждане, ама като дойдат на трети ден да те питат дали си ходил по голяма нужда - ако не си ял, и няма какво - пак ще те налеят с рициново масло, та да не може и да спиш после. Пък и кърма не се прави с пакет бисквити за денонощие.
На втория етаж са 'обикновените' стаи - по 4 и по 5 легла, като там се 'концентрират' повече и родилките от малцинствата, като там и леглата са гадни и стари - с пружини, докато на 5тия етаж са нови с механизми за вдигане и тн екстри. На gigi мога да кажа, че проблема с храната, който описах е, че след 2 дена на по 10 бисквити закуска, няма как да има какво да 'изкараш' по голяма нужда, на мен лично доктора ми каза да излъжа, че съм ходила, за да не ме тъпчат по протокол с масло - достатъчно е да 'пръцкаш' и да нямаш проблеми с корема. Естествено, че ако си затруднена може да го пиеш - но 'задължението' създава проблем на повече мами, т.к да ти докарат насилствено разстройство и болки в корема, и да тичаш нон стоп в тоалетната, с бебе на 3 дена също не е забавно. От храната не съм се оплаквала като вкус ( не е ресторантска естествено) а като количество, което помага на организма да се възстанови по-лесно и за да проимаш кърма навреме. Препоръчани теми