Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 147
  • 857
  •   1
Отговори
# 540
gushka живот и здраве след 2-3 седмици ще имам отзиви. Ще съм секцио и дано всичко е наред и да имам време да споделя как е минало, какво е било и т.н. Blush

# 541
gushka живот и здраве след 2-3 седмици ще имам отзиви. Ще съм секцио и дано всичко е наред и да имам време да споделя как е минало, какво е било и т.н. Blush
Misha25, освен ако не сме заедно в болницата по това време, имам дата за секцио заради седалищно предлежание на 23ти, ако изкараме до тогава Simple Smile) Стискам палци, който финишира пръв, нека разкаже Simple Smile

# 542
Мойта АГ ми спомена за 20ти, но понеже съм с близнаци се надявам наистина да изчакат до тогава. Ще почивам една идея повече, за да съм при нея, че предната седмица няма да я има. Дано изкараме до датите Blush
Може и заедно да разказваме, да 😁
Misha25, освен ако не сме заедно в болницата по това време, имам дата за секцио заради седалищно предлежание на 23ти, ако изкараме до тогава Simple Smile) Стискам палци, който финишира пръв, нека разкаже Simple Smile

# 543
Момичета, преди да родите, ако се. налагало да ви прегледат в спешното, плащаши ли сте? Мен ме прегледаха след чакане 30 минути с болки, тотално разочарование, само жената, която ми издаде фактура беше адекватна, платих 90лв, въпреки че се следя в болницата..

# 544
ако не се налага прием в болницата и те върнат спешните прегледи се плащат, обикновено предупреждават

# 545
предложиха ми хоспитализация, но вече болката се повлияваше и отказах, защото живея наблизо, но с голяма изненада открих, че дори в спешен кабинет се плаща, а съм здравноосигурена. Имаше няколко ромски момчета и момичета, не съм убедена, че те плащаха…

# 546
предложиха ми хоспитализация, но вече болката се повлияваше и отказах, защото живея наблизо, но с голяма изненада открих, че дори в спешен кабинет се плаща, а съм здравноосигурена. Имаше няколко ромски момчета и момичета, не съм убедена, че те плащаха…

ами такова е правилото, ако влезете в болницата всичко е безплатно, разбира се. Иначе може би приемат, че случаят не е бил толкова спешен, щом не се налага хоспитализация. Неприятно е, глупаво че не са ви предупредили или поне да ви обяснят.

# 547
Здравейте. Изчетох цялата тема отначало докрай и никъде не видях мнение за доктор Ангелова? Живо ме интересува тъй като ми предстои проследяване и раждане в тази болница евентуално при нея? Много ще съм благодарна за някой друг отзив ☺

# 548
  • Шумен
Здравейте, някой да изкаже мнение за феталната при Стратиева в Тина Киркова (не в Оскар). Как мина прегледа,бърз ли беше, даде ли изчерпателна информация? Цена?

Отделно, някой да е запознат с новите цени на болницата, избор на екип и престой?

Благодаря Предварително!

# 549
Прегледът струваше 100 лв, но сега мисля че е 120. Доста време се наложи да чакам, защото имаше раждане. Може би час и половина чаках. Беше мила и  прегледът беше обсноен. Това ми е второ дете и съм минала 6 такива прегледа. Подробно огледа всичко за около 30-40 мин. Каза, че всичко е наред и нямам нужда от късна фетална. Действително беше права и всичко е наред. Все пак ходих на късна, защото съм паника. 😅
Като минус отчитам, че не обяснява много. Тя си гледа и казва някакви неща на сестрата която попълва данните. На мен не ми обясни почти нещо. Но аз си разчитах тя да си види каквото трябва.
Другото е че бебката беше заспала и не можеше да я види. Та ме прати да се разходя, да хапна нещо, да пия вода. Но бебата спи  и не й пука... 😅 Та за да я види доста ме натискаше - дискомфортво и чак болезнено. Целият ден ме наболяваше корема от това. Чувствах се като травмирана почти. Не бих повторила при нея заради това последното. Всички други прегледи ми бяха в Марковс и там, когато бебката спеше, докторката ми разправяше някакви супер забавни шеги и с толкова смях винаги я събуждах. Със сълзи съм се смяла.

# 550
ето тук е официалният ценоразпис на болницата, не ми е известно да има по-нови цени:

http://1agb.com/za-bolnicata/ceni-uslugi

А някой знае ли колко е записът на тонове, и дали мога да си отида директно в медицинския център да ми направят?

# 551
Записът на тонове вече е 25 лв. Това е NST от ценоразписа. (Non stress test).
Отиваш в медицинския център, казваш на регистратура че си за запис на тонове, плащаш си, влизаш с бележката, връзват те и накрая ти дават записа. И вече си го носиш/пращаш на АГ да го види.

# 552
Записът на тонове вече е 25 лв. Това е NST от ценоразписа. (Non stress test).
Отиваш в медицинския център, казваш на регистратура че си за запис на тонове, плащаш си, влизаш с бележката, връзват те и накрая ти дават записа. И вече си го носиш/пращаш на АГ да го види.

Да, ако твоят следящ не е на смяна и не могат да го намерят по телефона, го дават на дежурен, за да го разпише. Иначе не те пускат

# 553
Благодаря ви, днес отидох, доста е удобно, понеже съм при външен лекар го разписа лекар на смяна Simple Smile

# 554
Здравейте, някой да изкаже мнение за феталната при Стратиева в Тина Киркова (не в Оскар). Как мина прегледа,бърз ли беше, даде ли изчерпателна информация? Цена?

Отделно, някой да е запознат с новите цени на болницата, избор на екип и престой?

Благодаря Предварително!
    При Стратиева ходих миналата година - тогава беше 100. чаках почти два часа защото имаше раждане, половината фетална я направи стажантката? и после и я показа като дойде само - докторката се изказа доста грубичко за останалите чакащи докато беше вътре при мен и говореше с асистентката( аз бях първата записана) и ги прати на .... ако не им изнася да чакат, че имало и други чакащи 'горе', развика се защо следващата за час след мен я нямало отвън ( жената помоли момичето да и се обади като дойде лекарката и излезе отвън защото беше с малко дете и му ставаше лошо вътре с маската толкова време...) Всички я хвалят като най-добрия специалист, ама е ужасно устата и грубиянка малко :/
На втора фетална не ходих, защото след първата Даскалов каза, че е идеална и няма смисъл да се вътря излишно.

Общи условия

Активация на акаунт