Делене на пари в домакинството

• 71 302
  • 2 786
  •   1
Отговори
# 1 920
Много черно-бяло се разсъждава. С хубава фигура и пари - значи е кофти, беден бездомен дебеланчо - къде-къде по-добър избор от първия.
Има си набор от характеристики, с които поне аз никога не съм правила компромис - като външност, самостоятелност, поддръжка и т.н., и досега не съм се набивала на криминален тип с отклонения. Обратното - като гледам разни познати с големите компромиси само и само да имат някого до себе си - не виждам да са особено доволни. Още разчитат след достатъчно усилия от жабата да стане принц, но вече някак по-обречено го раздават.

# 1 921
  • France
Между другото, Лори, като каза "гаден кариерист" се сетих веднага за един, който е точно такъв. Но пък жена му цъфти и си личи, че е щастлива. Така, че и това явно не е валидно за всички случаи.
Хм, замислих се какво ме привлича от пръв поглед в един мъж. Общото между всички мои гаджета е било, че са интелигентни, с образование и добро възпитание и с амбиции. Иначе физически нямат много общо. Явно това дали са блондини или мургави не ми е критерий.

# 1 922
  • София
Много черно-бяло се разсъждава. С хубава фигура и пари - значи е кофти, беден бездомен дебеланчо - къде-къде по-добър избор от първия.
Има си набор от характеристики, с които поне аз никога не съм правила компромис - като външност, самостоятелност, поддръжка и т.н., и досега не съм се набивала на криминален тип с отклонения. Обратното - като гледам разни познати с големите компромиси само и само да имат някого до себе си - не виждам да са особено доволни. Още разчитат след достатъчно усилия от жабата да стане принц, но вече някак по-обречено го раздават.

Подкрепям. А с привличането никога не правя компромис, за после мъжът ми да не реве из форумите как му отказвам секс.

# 1 923
Добро сравнение със сладкишите, но ако направим сравнение с ябълките - има прекрасни отвън и гнили отвътре. Често невзрачни на вид ябълки са много вкусни.
Доброто материално състояние може да идва от незаконни дейности например. Естествено може и чрез труд и способности.
Знаете може би вица:
- Искам да си взема книгата "Как да забогатея бързо".
- Добре, господине, продаваме я в комплект с Наказателния кодекс.

За колко добро материално състояние говорим, подходящо за семейство? Около  мен, ние включително, никой не разполага с милиони, но повечето имат семейства. Изглежда само на неугледните, превъзходни на вкус ябълки, липсата на няколко милиона им е попречило да ги предпочетат пред някой прилично изглеждащ, с желанието и възможността да издържа себе си и едно дете, да речем, в самостоятелно семейно жилище. Какви точно невидими качества, правещи го особено подходящ за родител, има някой на 30+, неизкарващ достатъчно пари да се изнесе от детската си стая неспособен да си вземе една кола и да я кара, и да създаде семейство? Може би е отговорен, работлив, организиран и справящ се с трудностите в живота? Надали. Не знам защо се представят за идеални нормалните работещи хора, можещи да си позволят жилище и семейство. Та това е един минимум за доказателство, че си зрял възрастен човек.

И между другото, свекър ми гледа ябълки. Третира ги срещу заболявания и червеи, почти всички изглеждат супер и са невероятни на вкус. Винаги прибира за дългосрочно съхранение през зимата само най-хубавите, едри, без червеи и натъртвания. Другите дават фира.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 12:17 от кукумицинка

# 1 924
С изключение на криминалните, от другите категории познавам доста и все са женени. Някоя ги е счела за хубави ябълки. За външността им хич няма да коментирам.

Не че съм против всичко да е идеално.

# 1 925
  • France
За всеки влак си има пътници. На мен може и да ми се вижда жаба, за друга е принц. Важното е да са щастливи хората

# 1 926
Няма лошо в многото изисквания, но все пак не забравяйте, че тези покриващите ги, също имат свои изисквания, дори и в повече.
Това важи и за двата пола, така че когато искаш качествен човек до себе си, първо ти самият трябва да си такъв. Иначе не става в отговор на многобройните изисквания отсреща да има нещо дебелог*зо, с криви крака, с куп комплекси и дефицити, но с огромни претенции и очаквания като за принцеса.
Така че пак ще се повторя, но нещата са двупосочни, в много аспекти на живота и взаимоотношенията.

# 1 927
Ако отсрещният си пада по дебелог@зи и с криви крака, всичко си пасва. Какво толкова?

# 1 928
Отговорих вече на въпроса парите са ни общи от първия ден, в който заживяхме заедно. Мъжа ми не е с много висок доход, не е от София, не е много красив. Може за някой  Д
Дори да е жаба. 6 години бяхме най- добри приятели, винаги един до друг. Преминахме през сериозна връзки с други хора и т.н. Един ден както се разхождахме осъмнахме,четрабво до сме заедно. Не съжалявам за избора си, въпреки че можех да съм с някой с много пари. Щастлива съм , имаме вече син и всеки ден съм благодарна, че го избрах, защото е прекрасен баща. Ако бях следвала първоначалните си изисквания нямаше да съм с него.

# 1 929
Ако отсрещният си пада по дебелог@зи и с криви крака, всичко си пасва. Какво толкова?

Според зависи. Някои си имат такива предпочитания, но не съм забелязал масовост.

# 1 930
  • France
След като си се влюбила, значи е имало причина. Чуждото мнение не би трябвало да те вълнува.

# 1 931

Според зависи. Някои си имат такива предпочитания, но не съм забелязал масовост.
Още си пазя изискванията, макар и омъжена. Ще видим, значи какви ще ги къдря, ако стана дебелог@за.

# 1 932
На мен визията и е последна грижа. Важното е аз да съм красива и да не се сбабичосам от грижи и проблеми покрай красавеца

# 1 933
  • София
Няма лошо в многото изисквания, но все пак не забравяйте, че тези покриващите ги, също имат свои изисквания, дори и в повече.
Това важи и за двата пола, така че когато искаш качествен човек до себе си, първо ти самият трябва да си такъв. Иначе не става в отговор на многобройните изисквания отсреща да има нещо дебелог*зо, с криви крака, с куп комплекси и дефицити, но с огромни претенции и очаквания като за принцеса.
Така че пак ще се повторя, но нещата са двупосочни, в много аспекти на живота и взаимоотношенията.

Е да де, аз затова имам, защото имам с какво да покрия Wink Съответно грам не ме притеснява, че някой има изисквания към мен. Напротив, радва ме, защото знам, че това, което съм развивала, ще бъде припознато като качествено.

А ако пък човека отсреща не търси точно това, което предлагам, явно не сме един за друг. Няма никаква драма в това. Изискванията са хубаво нещо.

# 1 934
  • France
Странно ми е това с изискванията. В съседна тема точно това се разисква. Не съм виждала да се подмята каталог за мъже. Един мъж или ти харесва, или не. При мен определено има тенденция това да са мъже с определено ниво. Не го правя нарочно, просто други не ме привличат. А кой може да има връзка с човек който не го привлича? !

Общи условия

Активация на акаунт