Делене на пари в домакинството

• 71 257
  • 2 786
  •   1
Отговори
# 2 415
Колкото и да е изтъркано, но мъжете наистина не умеят да четат мисли и оценяват искрените жени, които изразяват и вършат точно това, което и мислят.
Направо ме разсмя с тия искрени жени, защото такива няма - никоя не си казва всичко, нито на мъж, нито на приятелки, освен ако не е екстремно слабоумна.
А какво искат жените ще ти кажа, за да не се чудиш - да се вживеят в поредната роля и ако се гледат отстрани, филмът да им харесва. Докато животът не ги шамароса с някоя истинска и голяма гадост, тогава просто искат всичко да си бъде, както преди. А ако всичко е наред и липсва истинска драма, взимат една лупа и започват да се вглеждат в дреболии, така си осигуряват много материал за размисли и ядове. Приказката за златната рибка не са ли ти чели - там много добре е обяснено за женските желания.

# 2 416
  • Пловдив
Скрит текст:
Колкото и да е изтъркано, но мъжете наистина не умеят да четат мисли и оценяват искрените жени, които изразяват и вършат точно това, което и мислят.
Направо ме разсмя с тия искрени жени, защото такива няма - никоя не си казва всичко, нито на мъж, нито на приятелки, освен ако не е екстремно слабоумна.
А какво искат жените ще ти кажа, за да не се чудиш - да се вживеят в поредната роля и ако се гледат отстрани, филмът да им харесва. Докато животът не ги шамароса с някоя истинска и голяма гадост, тогава просто искат всичко да си бъде, както преди. А ако всичко е наред и липсва истинска драма, взимат една лупа и започват да се вглеждат в дреболии, така си осигуряват много материал за размисли и ядове. Приказката за златната рибка не са ли ти чели - там много добре е обяснено за женските желания.
Приказката за Златната рибка не я помня, но съм чел вица за магазина за мъже. По истински случаи е създаден. Simple Smile

Скрит текст:

Проблемът е, че някои мъже и когато са наясно какво искат от тях жените, пак нищо не правят по въпроса. И друг полезен ход, освен да го оставиш, няма.
Проблемът в такъв случай е породен от изначалния избор на жената, която е избрала да бъде с мъж непукист.

# 2 417
 Деленето не спомага за събирането, направо на мотиката стъпва. По секъв признак.
Хаха, най-сетне някой да вкара лафче нещо и забавно, стига само сериозно и стерилно.
От време на време е готино. Wink
И на мен ми идват лиготии, но ще е спам, и се въздържам. Simple Smile

Скрит текст:

Проблемът е, че някои мъже и когато са наясно какво искат от тях жените, пак нищо не правят по въпроса. И друг полезен ход, освен да го оставиш, няма.
Съгласен съм - това се нарича разминаване.
Лошото в случая би било, ако не направят всичко по себе си, за да се случи "въпросът", тогава, да, всеки има право да преустанови отношения.

И сега едно въпросче - ами, ако мъжът се старае, и пак не му се получава - разбирай, каквото от него зависи, прави, но има и външни обстоятелства, безброй, жената пак ли да го остави?

Rayna, ти в момента разконспирира 98% от жените, и това е една от причините умни мъже да не са обвързани.

# 2 418
Категорично съм против.Всичко което мисля и чувствам ги казвам на мъжът ми,тук подкрепям Жреб.Мъжете са устроени по различен начин от нас,и не искам да има недомлъвки и недоизказани неща,всичко си спиделям аз.Но само с него,приятелките ми не им е работа да знаят ядката на семейството ми.Ако се натрупат негативи става страшно,затова казвам на момента .Друг е въпроса,че като бях бременна имах два,три пикови епизода от типа-грозна съм,дебела съм,не ме обичаш.Но и тях си ги казах,нищо че той до последно ми обуваше чорапите.Там не бях права,но нося неговото дете,моята кожа се преразтяга,моите хормони с играят с мен,та влезе в положение и на тия ми размисли и страсти.

# 2 419
  • France
Тц, тц, тц, и сега какво - оказа се, че не съм жена. Толкова години да не знам, че съм джендърка някаква. И слабоумна на всичкото отгоре, защото всичко си казвам на ММ. Тюх Joy

Честно се питам, като правите такива глупави генерализации, вярвате ли си?

# 2 420
Явно масата около теб играе театри и не можеш да си представиш другия типаж жени, които са искрени, споделящи с мъжете си, разговарящи, отстояващи позицията си и не играят роли.
Животът е прекалено кратък за да го прекараш в лоша компания и да не бъдеш себе си.

Приказките нямат общо с реалният живот.

# 2 421
Ама ако с мъжа си не споделиш ,с кой?
Ако не му кажеш как се чувстваш,тогава на кой?Пази Боже да му пука на някой друг  повече за мен!Или ще я караме по изтъркания лаф -мъжа трябва да познава жена си от кръста надолу.Моя ме познава от корена на косата .

# 2 422
Повечето жени са филмарки, несигурни, със страхове, комплекси, хипохондрички има също сред тях много.
А има и такива, които вече толкова им се е насъбрало, че не виждат и чуват, че има други, те си знаят своето.
Във форума също има от този типаж.
Но никове няма да споменавам, че не ми се влиза в обяснителен режим, а преценката и интуицията, са ми повече от развити и точни.

Ако приемем, че вие сте от искрените, чудесно, но повечето въобще не са, и "маските" трудно падат.

А иначе, че съм "за" казването на всичко, твърдо.
В другата тема за "старата мома" с Кристина обсъждахме това, преди да си легне.

Фило, на едно мнение сме повечето, но с думите на Райна съм съгласен, защото актрисите са страшно много - и там навън, и около нас, било познати, приятели, приятелки, бивши и т.н.
За късмет досега съм ги отбягвал.
А с всичките жени досега, когато не се е получавало, всичко е било зряло и точно, без драми, но за да не се получи филмиране, си има момент, в който да се казва дадено нещо, или не. Wink

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 00:45 от FragranceFanatic

# 2 423
  • France
С такова мнение за жените, не е учудващо, че си още ерген. Hands V

# 2 424
Не обобщавай така заключително.
Просто съм от хората с едно наум, не съм глупак, и не падам от Марс. Simple Smile
Не знам с какви хора общувате и в какъв свят живеете.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 01:20 от FragranceFanatic

# 2 425
"Актрисите" в живота обичайно си живеят повече от добре. Добрите "момичета" го отнасят. Така че Райна и подобни може би имат право. Защитна реакция. Вече като чуя, че един мъж иска и търси за себе си добра, искрена, мила и т.н. жена, неволно само се усмихвам.

# 2 426
Вярвате ли си на нещата които пишете. Добрите го отнасяли, да ама само в приказките. В живото правим своите избори и трябва да сме отговорни за тях.

# 2 427
  • Пловдив
Аз съм съгласен с ФФ, че много от жените вършат не това, което казват, и неслучайно бях писал в по-предишно мнение, че мъжете уважават тези от жените, които са искрени и чиито действия отговарят на думите им. Има такива жени от втория тип, но наистина са малък дял на фона на тези, които са със заблуждаващо поведение, постоянно гледащи само интереса си, пробващи се успоредно с поне двама мъже и отмятащи се от думата си. Но с такова женско поведение (съдържащо женски лъжи, номерца, прояви на несигурност и отчаяна нужда от вниманието на околните) се сблъскват мъжете, а не вие читателките тук, тъй като въпросните жени го прилагат към мъжете. Сит на гладен не вярва. По същия начин и ние мъжете не изпитваме върху себе си гадното отношение на част от мъжете, които са гадни и упражняват това единствено срещу жената насреща си.
 А и нека не забравяме, че тук пишещите жени са предимно обвързани/семейни жени, повечето от които и майки, и бидейки такива, те не се сблъскват челно с онова женско поведение на необвързаните жени, за разлика от необвързаните мъже (тук не намесвам възрасти - важи и за голяма част от ученичките, и за жени на всякакви други възрасти).

И най-важното, което много мъже научават е, че когато повечето жени заявят нещо или обещаят нещо, те го правят, защото така мислят на момента! И във всеки следващ ден те с лекота могат да се отметнат от думата си, като най-честото им оправдание е "Е, да, ама това го исках/мислех тогава, а не сега!". Случва се постоянно и много мъже го усещат от личен опит. Но в същото време тези жени имат избирателно мислене (т.е. мерят с двоен аршин) и отлично помнят мъжките обещания и отговорности и изискват те да важат завинаги!

Друга основна разлика в мисленето е тази, че много жени не изказват това, което мислят, очаквайки мъжете да имат дарбата да четат женски мисли. Или говорят едно и очакват мъжете да разгадаят съвсем другия, скрит смисъл в думите им. От друга страна, когато мъжете казват нещо, много жени постоянно търсят скрит смисъл в думите им и не могат да разберат, че мъжете сме по-първични и повечето казваме 1:1 това, което мислим (изключваме от бройката изпечените играчи с готин външен вид и умение да карат жената прибързано да се размечтае, с крайна цел да трупат бройки в леглото).

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 11:05 от Жребчe

# 2 428
Няма лошо в многото изисквания, но все пак не забравяйте, че тези покриващите ги, също имат свои изисквания, дори и в повече.
Това важи и за двата пола, така че когато искаш качествен човек до себе си, първо ти самият трябва да си такъв. Иначе не става в отговор на многобройните изисквания отсреща да има нещо дебелог*зо, с криви крака, с куп комплекси и дефицити, но с огромни претенции и очаквания като за принцеса.
Така че пак ще се повторя, но нещата са двупосочни, в много аспекти на живота и взаимоотношенията.

Аз не знам да има жена, все едно колко ѝ е дебел гъзът и колко са ѝ прави краката, която да има някакви претенции към мъже, с които няма нищо общо. Имаш претенции към хора, с които си във връзка. Значи има два варианта. Или си я харесва как изглежда, или нарочно е с нея, защото си мисли, че грозните не заслужават да имат претенции към човека отсреща и е готов да е с грозна, ама да не иска нищо, понеже е свидлив и/или некадърен и нищо не може да даде и осигури нито за нормално живеене с друг човек, когато всеки има някакви очаквания към другия, нито за евентуално семейство, където вече и деца са нанесени.

Аз лично се потресох колко невъзпитани хора има. Как се възприема за нещо нормално да питаш двойка още ли са заедно. Не, просто да ти се покажат на теб, да им завидиш, че твойте приятелки са само картинки с лоша резолюция в Тиндър, са отишли заедно на море.

# 2 429
Просто тук е прекалено скъпо и не плащат чак толкова много, че с една заплата да се издържа семейство както в Европа или САЩ.

Това не е вярно. Точно тук, в Канада плащат отлично и с една заплата спокойно може да се издържа цяло семейство. Примери около мен - бол, включително и аз самата.

Разбира се говорим за квалифицирана работа, а не да се чистят къщи на черно парт-тайм.

Общи условия

Активация на акаунт