Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 455
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Янче, за празнуване си тази нова придобивка при вас. Ще поспива повечко сутрин детето.

buni, дано и с другите резултати е така.

# 286
Присъединявам се към чудесните пожелания, дано е спокойна и плодотворна новата учебна година! Book
"Ние" сме в нова сграда, много по - близо, утре ще са за пръв път там. Успех и здраве на всички пожелавам! Flowers Blossom

# 287
Къде ви преместиха ...?

# 288
На пазара, в старата сграда.

# 289
  • Разпиляна във въображението
Вики си получи програмата - ще учи История на немски Simple Smile Ох Simple Smile

# 290
Перличка, вие класици ли сте? Изпуснала съм това. Имах усещане, че само ние продължихме с още изпити /за НГДЕК/ миналата година.

# 291
Надявам се, Шарлот! Joy
С такова желание се записа, след това не показа голям ентусиазъм. Ще се радвам да е временно.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:02 от silver pearl

# 292
Трябва да я запознаем със съученичка, влюбена в НГДЕК. Толкова е възторжена, че запленява.

# 293
Две първи братовчедки завършиха, едната тази година. Прекрасни са и двете, те я запалиха. Не мога с друго, освен с възрастта да си обясня промяната и  сегашното и поведение. Остава ми да продължавам опитите си да възпитам търпение у себе си,  ама и моята възраст не е много подходяща за това. Тя иначе притежава много дарби, само трудолюбието май не е сред тях. Confused

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 09:56 от silver pearl

# 294
  • София
Да е честита новата учебна година! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Здрава,успешна и присъствена!

# 295
  • София
Здрава, присъствена и нормална учебна година на всички! Дано да не се случи това, което всички предричат и се изненадаме приятно.
Buni, радвам се, че и новите изследвания са ок и пожелавам всички останали да са така и повече да нямате никакво основание за притеснение.
При нас годината започна с умерен ентусиазъм. Ядосва се, че само техния клас са разпокъсали. Харесва си новата класна, но има и неприятни изненади сред учителския състав тази година. Опитваме се да подходим философски и  се молим, каквато и да е годината, само да е в училище.

# 296
Здрава, спокойна, успешна и ползотворна учебна година! И присъствена, че...

# 297
  • Sofia
Е, не, Сиси ♥♥, с глас се хиля на раниина Grin

Днес ще го пробвам набора сам да намери тетрадки, химикали и т.н. (жокер: в неговото бюро са Wink ).

# 298
  • Варна
Разговор от вчера, 21 ч.
- Можеш ли да ми вземеш някаква бележка, да не ходя сутрин 3 часа на училище, защото имам тренировки в 9?
- НЕ!
- Защо се нервираш сега..

# 299
  • София
Ох, момичета...с последните 3 поста ми оправихте настроението. Вие сте моите хора!

Ноември, не се нервирай така лесно Joy Laughing
А ти Ани, как успя така добре да ги скриеш тези тетрадки...на такова сложно място ...

Общи условия

Активация на акаунт