Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 407
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София - Младост 1А
Къде са тези лични лекари с прекрасна организация, ако не е тайна? Може и на лични, че аз обмислям смяна. Не че ми е лоша сегашната, ама не знам и дали е добра.

Педиатърката ни е д-р Катя Иванова в 25 ДКЦ. Пак казвам, преди пандемията винаги се чакаше. Явно сега е създала добра организация. Поне през последните 3 пъти, когато съм ходила. Довечера ще ходя да ѝ оставя едни документи и ще видя как е без предварителна уговорка.
Между другото моята лична лекарка също е въвела сериозен контрол. Без предварително обаждане са само спешните случаи. През последните месеци ходих доста често и никога не е имало повече от 2-ма души. Преглежда болните в съседния кабинет, който е амбулатория, ако си само за някакъв документ или направление, чакаш навън. Тя е в 18 ДКЦ в Подуене, д-р Мариета Пушкарова.

# 511
  • Sofia
Аз моята навремето я избрах да ни е близо, за да ми е удобна за бележките. Иначе я знам, че не става, както и останалите три в околията, затова не разчитам на нея за лечение. Обаче каква полза да ми е удобна, като ходя по 4-5 пъти и се отказвам да чакам по 2 часа?! И да са малко хора, тя си лафи с този който е вътре - "ти къде беше на море това лято, а баба ти как е, децата какво учат..." , а отвън народът чака. И понеже чакалнята е 2х2м, всички чакат навън на ветрилника Rage
Личната на моите племеннички е в центъра - интелигентна жена, звъним предварително, казва кога да отидем и когато отидем, тя е приготвила всички документи. Направо ще я питам нея да ни приеме.

# 512
Почти се свърши, още малко и край със зора...по смяната на кухнята Grinning

# 513
Цецо, после покажеш!
Нашата ЛЛ е в 12 ДКЦ, в Люлин, д-р Христова, педиатър.

# 514
Нашата е в центъра, невероятна  симпатяга, да е жива и здрава! Има табела на вратата, че не приема нови пациенти, но ми предстои ходене при нея тия дни и ще я питам дали не прави изключения. Ще пиша какво е отговорила.

# 515
  • София
При нас темата за куче замря Hands Pray
И после един ден осъмваш с дете в 5ти клас и на втория урок по ТП, а именно: "Домашен любимец", второто продиктувано изречение от госпожата в тетрадката гласи : Отглеждането на домашен любимец може да бъде много полезно преживяване...
Добре че имат разногласия на тема куче/котка, та все още имам доводи за отказ.

Вкъщи изкарахме нещо с хрема всичките, та отминалата седмица беше тегава. Особено е с извиняването и обясненията с класните - едните искат мед. бележка, в другото у-ще приемат и бележка от родител. Здравните карти тепърва и аз ще ги взимам, ще видя има ли опашки. Поне ми каза, че предварително ще ми ги напише и само да мина за взимане.

На патеричка - честити да са момичетата на Alexandra и на silver pearl. Здрави, усмихнати, с късмет!

# 516
Преди време ожъсждахме варианти за немски, освен Гьоте. Някой може ли да ми припомни кои бяха хубави опции? Девойката се съгласи да ходи на курс и гледам, че започват към Октомври.

# 517
Те и за Гьоте не са много добри отъзивите, да не говорим за другите школи; с немския няма много варианти за школи, както с английски. Съжалявам, да не ви обезсърчавам, но направете хубаво проучване, за да не си давате излишно парите. Но на въпроса - освен Гьоте съм чувала за Престиж и Шилер ( няма нищо общо с училищата към “Шилер”). Ние си доучваме с частни уроци от време на време извун ученето в училище, но за начинаещи това е много скъп вариант.

# 518
И ние ще доучваме, но към втория език в училище. С тази учителка няма да научи много немски.

# 519
  • София
Да ви почерпя с торта импровизЕ по случай РД на набора.
Малко не ми издържан фона на снимката, ама ще ми простите Blush

# 520
Бис, да е жив и здрав и много да го слушате! Тортата изглежда вкусна, не бих ѝ простила, нищо че съм на диета Blush

# 521
Bis, честит да е! Здрав, щастлив, успешен и винаги усмихнат!

# 522
  • София
Честито пораснали момче, Bis! Да те радва с всичко,  което прави!
Галя, за немския отзивите, които получих за Престиж, са много добри

# 523
Bis, да е жив и здрав, много щастлив! Balloon
Отрежи ми едно парченце, много вкусна изглежда тортата, браво!

# 524
  • София
Бис, честит да е младежа! Здраве, щастие и много късмет🎉

Общи условия

Активация на акаунт