Хасково - 21

• 83 783
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,нова съм тук. Моля да ми споделите мнение за генеколози в Хасково и Димитровград. Трябва ни такъв който да води бременност,надявам се да е добър и любезен,защото се отнася за момиче тинейджър. Благодаря предварително.

# 406
  • Димитровград
За Димитровград остана само една лекарка - Четалова, мненията са разнопосочни.

# 407
Не препроръчвам Четалова. По- груба е и не става, особено за тийн.
Памукова е вариант.
Ако имате възможност много силно препоръчвам Симона Велева в Стара Загора.

# 408
  • Mostly in my mind
Ани Велчева.

# 409
  • Англия
Да, много фин човек е.

# 410
Здравейте,
има ли в Хасково алтернатива на ДЯ?
Говоря за кооператив или нещо частно? Става дума за малко дете.

# 411
Др Добрев,Др Стоев и др Раим Хасково
Много съм доволна от тях
Здравейте,нова съм тук. Моля да ми споделите мнение за генеколози в Хасково и Димитровград. Трябва ни такъв който да води бременност,надявам се да е добър и любезен,защото се отнася за момиче тинейджър. Благодаря предварително.

# 412
Мнение за ЯМР в Хасково?

Ако все още не сте отишли, по- добре не го правете там. В Пловдив има клиника с 3Тесла- много по- ясно се вижда всичко. Друг вариант е Кърджали- там пък докторът който разчита е много добър.

# 413
  • Под люляка
Д-р Добрев, д-р Попиванов за проследяване на бременност са добър избор, внимателни и с добър подход към паиента. Д-р Памукова не я препоръчвам на две мои приятелки е объркавала диагнозата и двете стигнаха до усложнения , операции и лечение в Пловдив и София.

"Здравейте,
има ли в Хасково алтернатива на ДЯ?
Говоря за кооператив или нещо частно? Става дума за малко дете."   - Не се е чуло да има защото принципно няма проблем с приема в ДЯ

# 414
  • Mostly in my mind
Аз съм много доволна от Попиванов. Предпочитам го пред Петров.
Но предвид,че момичето е младо препоръчах жена. Може би би била по-спокойна.

# 415
Препоръчвам д-р Попиванов , само той ме прати на правилните изследвания и ме насочи . Изслуша ме , прегледаме ме и ме насочи ! Повечето на които съм попадала все бързат и пишат рецепти . Внимателен и разбран !

# 416
Моля за препоръка за индивидуален учител по английски език или евентуално школа с индивидуални уроци, от които сте били доволни в града.

# 417
Здравейте! Бихте ли препоръчал лаборатория която дава подробен резултат при изследване на вагинален секрет. До сега съм ходила винаги в Милаб понеже е точно до моето АГ, но в резултата освен изолира се еди какво си друго няма. Искам лаборатория в която ще отчетат и наличие на лактобацили, освен патогенни, а ако има и пояснение за количества на откритията още по-добре

# 418
Търся добър лекар УНГ в града.

# 419
Здравейте!

Скоро ни предстои да се преместим да живеем в Хасково и искам да помоля да ми споделите Ваши впечатления.
1. Педиатър, който има по-хомеопатично насочена практика (не изписва АБ веднага и т.н.) и, ако има такъв дали записва нови деца. Става дума за бебе на 8 м.
2. Детска ясла, в която има някакъв вариант да се класираме, тъй като няма да имаме уседналост от 3 год. (поне така беше в София). И да е частна, също е някаква опция.
3. Подходящ квартал за живот, разходки и пр.
Много Ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт