Хасково - 21

• 83 792
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Търся добър лекар УНГ в града.

Аз съм доволна от доктор Момчилова,само тя ми назначи правилни изследвания без просто да предпише поредния антибиотик(бях на антибиотик,после на инжекции.След като медикаментите се спираха симптомите се появяваха на следващия или по следващия ден)

# 421
Частна градина няма в града , лекар препоръчвам доктор Досева воена болница .

# 422
Здравейте!

Скоро ни предстои да се преместим да живеем в Хасково и искам да помоля да ми споделите Ваши впечатления.
1. Педиатър, който има по-хомеопатично насочена практика (не изписва АБ веднага и т.н.) и, ако има такъв дали записва нови деца. Става дума за бебе на 8 м.
2. Детска ясла, в която има някакъв вариант да се класираме, тъй като няма да имаме уседналост от 3 год. (поне така беше в София). И да е частна, също е някаква опция.
3. Подходящ квартал за живот, разходки и пр.
Много Ви благодаря!
1. Д-р Христов, но не знам дали приема нови пациенти;
2. Навсякъде ще се класирате, мисля Simple Smile
3. "Дружба" или кв. "Училищни" разгледайте. Има паркове, спокойно е, на пешеходно разстояние от центъра.

# 423
Има ли офис на ЕКОНТ близо до автогарата?

# 424
  • Mostly in my mind
Мисля, че не.

# 425
Аз препоръчвам Мария ГРОЗЕВА. Тя е и класически хомеопат, освен педиатър.
Лично на мен ми харесва и Любен Каравелов като Квартал, но там са къщи. Зависи дали търсите апартамент или къща.
Детска градина "весели очички" чувам, че е доста добра. Личен опит нямам.
За жалост в Хасково няма проблем с градините, тъй като няма мнгоо дечица. Ще успеете навсякъде.

# 426
Здравейте търся добър педиатър в града

# 427
Здравейте, добър невролог в града?Без Маринова...Благодаря предварително.

# 428
Здравейте, вече не знам къде да търся затова влизам тук с въпрос. Търся човек от Хасково,  който е живял във военния блок до Читалище Заря. Не живее там вече от поне 15 год. Ако има някой, който живее там или из района и има познати моля да ми пише на лично.

# 429
Здравейте,

Утре ще пътувам до Хасково да си търсим халки. Може ли да ми кажете къде има златарски магазини? Благодаря предварително!

# 430
  • БГ
Здравейте, Утре ще пътувам до Хасково да си търсим халки. Може ли да ми кажете къде има златарски магазини? Благодаря предварително!
Златарските ателиета са в центъра.
Потърсете Часовниковата кула, срещу нея има Търговски център Ташкент. Обиколете го отвън, от всички страни, в тунелчетата и от страната на паркинга също, 10-ина са ателиета там.

# 431
Здравейте , момичета. Има ли наскоро родили в нашето АГО? Чух , че условията вече били далеч по-добри, всичко било обновено? Предстои ми раждане след месец и половина.

# 432
Преди една година родих там второто си дете.Лично за мен условията не са лоши,(е зависи  какво очакваш) ,а и не ми е най-важното нещо в този момент.По-важно ми е професионализма на лекарите, отношението...Затова дойдох от друг град в Хасково ,да родя и двете си деца 😊
Здравейте , момичета. Има ли наскоро родили в нашето АГО? Чух , че условията вече били далеч по-добри, всичко било обновено? Предстои ми раждане след месец и половина.

# 433
В момента родилното е изцяло обновено/ от октомври месец 2022г./ Стаите са нови, чисти и комфортни, всяка със самостоятелна баня. Родих в началото на януари тази година при д- р Стоев, без предварителна уговорка. Срещнах страхотно отношение, бях се подготвила да очаквам неочакваното 😀 Д-р Добрев също е много добър, както и младите лекари, които работят в отделението.

# 434
Аз преди 6 години родих първото си дете тук в нашето АГО при д-р Кехайов , сега се очертава пак същата схема, просто ме интересуваше дали  вече има едни нормални условия за родилки.
Обстановката не беше никак приятна , такава , каквато я помня преди 6 години, но явно вече поне отвътре са се погрижили да е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт