Хасково - 21

• 83 833
  • 751
  •   2
Отговори
# 450
Има ли магазин за детски дрехи на Веспрем?

# 451
  • Mostly in my mind
Има. Два едно до друго са .

# 452
Благодаря, къде по-точно да търся?

# 453
  • Mostly in my mind
Последното заведение, където е и после нали започва покрития пазар. Точно срещу заведението са.
Дано съм обяснила правилно. Simple Smile

# 454
Здравейте ! Искам да попитам относно д-р ИЛИЯ ТОДОРОВ зъболекар. Какво ви е мнението специално за вадене на мъдрец при него?

# 455
Здравейте! Др Стойков ендокринолог дали преглежда и деца, знаете ли ?
Или друг ендокринолог, който работи с деца в града? Детето ми е 7 год

# 456
Мисля,че д-р Караджова (2ра поликлиника)и д-рСимона Благоева(ул. Македония) се занимават с деца . Доволна съм и от двете като внимание и преглед.

# 457
Д-р Благоева и аз я препоръчвам - много мила  и човечна като отношение, а и ангажирана към проблемите на пациента. Но не зная дали работи с малки деца, трябва да се провери.

# 458
Здравейте. Преди доста години (6-7) в сградата на старата печатница имаше няколко фризьорски салона, един от тях работеше като фризьор Даниела. Някой запознат ли е дали все още е там или пък ако не е, дали знае в какъв салон се е преместила (име или адрес) или ако има телефон/фейсбук. Благодаря!

# 459
  • Хасково
Даниела все още е там - на първия етаж до салон Естир.

# 460
Здравейте, бихте ли споделили туристически маршрут или забележителности в района на Хасково. Нощувките ще с в града, а се търси вариант за разходки през деня(и пътуване с автомобил).

# 461
Д-р Стойков работи ли със здравната каса ?

# 462
  • Mostly in my mind
Здравейте, бихте ли споделили туристически маршрут или забележителности в района на Хасково. Нощувките ще с в града, а се търси вариант за разходки през деня(и пътуване с автомобил).
https://mob.pochivka.bg/haskovo-zabelezhitelnosti-g70

# 463
Д-р Стойков работи ли със здравната каса ?
Не, само на частно.Последно прегледа беше 50 лева.

# 464
Аз чух, че отново работи с касата.

Общи условия

Активация на акаунт