Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Привет Hug и Честит празник!!

Диве Hug любима песен на Ажда П. и Тойгар!! Hearts
Фенче Kissing Heart Grinning
Скрит текст:
ами чакаме си Mr. Green

появиха се още стари снимки:))

Grinning

и нещо от мен Blush

изгледах серията на Нов живот, става все по-интересно!
Коте Hug айде идвай с коменатар: ))

..........
и Буура се впуска в различни роли!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 14:50 от Airra

# 241
Привет отново! Айре Heart Eyes благодаря! Много хубав колаж си спретнала, браво! Kiss
Laughing за това в спойлера! Е, надявам се, че все пак няма да чакаме толкова дълго, де Ill
Скрит текст:
Цитат
Появились слухи о том, что кинокомпания OGM Pictures планирует начать работу над новыми проектами для цифровой платформы. Один из них — сериал по книге писательницы Гюльсерен Будайджиоглу "Kral Kaybederse/Если король проиграет".
Может быть главную роль в этом проекте сыграет Кыванч Татлытуг? 🙏🏻

Цитат
Появиха се слухове, че филмовата компания OGM Pictures планира да започне работа над новите проекти за цифровата платформа. Един от тях е поредица по книгата на писателката Гюлсерен Будайчоулу „Kral Kaybederse" / " Ако кралят загуби“.
Може би Kъванч Taтлъту ще играе главната роля в този проект?
Айре, ти това ли искаше, че не помня Thinking Може и заради това да е тази дълга коса, а ? Оф, не издържам вече това мълчание
Цитат
Вот, что пишут турчанки:
«Абсолютно да, мы ожидаем, что «Если король проиграет» будет сериалом»
«Я думаю также Кыванч»
«По моему очень хорошо подойдет»
«Абсолютно»
«Читая книгу, я всегда приписывал эту роль Кыванчу Татлытугу»
Laughing
Цитат
Хотя бы эта информация подтвердилась!!! Может для этой роли Кивушка и зарастает растительностью😉Уже пришло время играть КОРОЛЯ!!! Но только наш КОРОЛЬ должен только выиграть, по другому и быть не может!!! С нетерпением жду официального подтверждения этой информации😊
Хади, бакалъм Thinking
Да, ще ми е интересно да видя Буура в такава роля! Ами ако иска да е търсен актьор, трябва да пробва всичко, не да си седи на едно място и да не се развива, истинските актьори така правят, браво на него.
И аз изгледах серията на Нов живот, става все по-интересно и непредсказуемо. Мисля, че Адем ще им разгони фамилията, Тимур още не знае какъв трън си сложи в з.....а с него Smile

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 18:52 от queen_fenka

# 242
.

Здравейте, здравейте и честит празник, макар и на заник слънце!

Това "Может быть" направо да си пребъде! Никакво може би!

Правилно ли разбирам от руския текст, че само техен, демек турски  крал може/трябва да изиграя. Никакъв друг!  Брех, да му се не види! Че той с тази визия може и марсиански крал да изиграе! Какво ще го застопоряват те! Но сериозно - май съвсем различна тематика ще е новият проект на Къванч. Т.е, поредната новост и разнообразие. Традицията продължава. Интересно като идея и намерение. Остава да е добре осъществено.

Приятно ми е и за Буура, защото е много добър актьор. Фина настройка на играта си има. Аз му се радвам, че игра и в една комедийка, която върви сега по Диема Фемили, май.

Та до утре.

И на мен това ми хареса!

# 243
Орси Hug дано! Образът ще е много интересен, нещо като на Бехлюл. Ето какво е написала Анна / превеждам с гугълчо Smile :
Цитат
Миналата година написах друг пост за това... и ще го направя отново сега... става въпрос за потенциална роля за Kivanc. Само спекулации на този етап, нищо не знаем. Но това е роля, която ако играеше за мен, щеше да е мечта 🙂 Това е проект на OGM за дигитална платформа, която е в творбите. Тя е базирана на книга на автор, написал редица различни книги, някои от които са адаптирани към телевизията. Едно от тях е Истанбул Гелин, което е едно от най-добрите ми предавания някога. Авторът на книгите има фициатрични фонове и всичко е за задълбаване в психики на характера, което е това, което абсолютно обичам. Истанбулският гелин беше много задълбочен в това отношение. Книгата / шоуто се казва Kral Kayberdese и това е грубо сюжетът ′′ Gülseren Budayıcıoğlu, който създава изключително мощни измислени произведения въз основа на професионалните си преживявания, успява да привлече читатели със своето майсторство на езика. Потапящият и задълбочен разказ, който се откроява във всички книги на автора, предлага на читателите си задъхано четене, както и стимулиране на терапията. Кралят губи, който разказва за мъж, който е много уверен за противоположния пол, ще ви привлече с историята, че всички читатели ще открият следи от него. Готови ли сте да бъдете практически прочистени от предразсъдъците си? Кралят губи романа въз основа на реални герои и изживяни събития; В него са описани условията, които оформят характера на един добър, нарцистичен и коравосърдечен мъж на име Кенан от детството му. Този мъж, с всички жени около себе си, намира егото си, което счита за неразрушимо, унищожено за миг. И отчаянието му го подтиква да се консултира с психиатър. Характерът на Кенан, който буди омраза от самото начало с неетичния си живот, всъщност има болезнени причини, залегнали в цялото му поведение. И когато всичко това е разкрито, няма как да не се чудиш колко грешно е да предразсъдъци. Докато главният герой е на терапия, ще влезете в сесия, в която ще придобиете ново осъзнаване на себе си и поведението си." Това според мен е толкова подходящо за him - той би могъл да покаже толкова много различни странични неща и е роля, в която той не е само добрият човек. Можем да го мразим, да го съжаляваме, да го обичаме и кой знае още какво... Може ли да се надявам? Този потенциален проект ми е в главата от 2019 г. хаха
Колкото до краля, подругата е имала предвид нашия крал Киво Smile
Цитат
Ето, че вече дойде време да играе Крал !!! Само, че нашият КРАЛ трябва само да печели, не може да бъде иначе !!!
Дано се окаже истина този слух! Киво ще изиграе брилянтно такъв образ! Да видим дали ще имаме късмет.
Ето го фрага на сериала на Буура Hands Plus1

Туба с дъщеричките и, много сладка снимка

В магазините МАВИ

Лекинка! Hug

Добро утро! Hug

Чаках, чаках някой да ме покрие, ама ...
Скрит текст:
Цитат
Согласно рапорту сайта Socipol, Кыванч Татлытуг показал лучший среднестатистический результат мирового рейтинга за всё время, в крупнейшей в мире базе данных о кинематографе IMDb. Также, он является самым запрашиваемым турецким актёром, который часто попадал в топ-5000 среди 11 млн разыскиваемых имён.
Цитат
Според доклад на уебсайта на Socipol, Kъванч Taтлъту е показал най-добрия средностатистически резултат в световния рейтинг за всички времена в най-голямата база данни за кино в света IMDb. Той е и най-търсеният турски актьор, който често попада в топ 5000 сред 11-те милиона търсени имена.

Изгледах 1 серия на сериала на Елчин ... не става, съжалявам. Все едно отново гледам наивната, глупава Дефне. Да не говорим, че участва и онази досадница Нергис , забравих как се казваше - Резене! Абсолютно същата, лигава и преиграваща. Не съм впечатлена и от останалите в каста. Не е моя сериал.След образа на Зейнеп изобщо не трябваше да се връща Елка към тези тъпи ролички, мое мнение.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 09:58 от queen_fenka

# 244
.

Здравейте, куклички!

О, сега разбрах за какво иде реч! Ако изиграе подобна роля ще е много добре. Доколкото усещам ще е сложен образ. Може би противоречив. Дамата Гюлсерен си знае работата. Все пак е психолог или психиатър. Все около психото, де. Истанбулска невеста на мен много ми хареса. Въпреки продължителността на сериала. Но сценарият беше ПО романа, а не едно към едно. Което беше много добро попадение. Не съм чела, но дочувах, че романът е с по-брутална действителност, май.

Но и истински крал да изиграя Къванч пак добре. Но в европейска продукция. Защото не съм сигурна във възможностите на съседите ни да направят филм или сериал на европейска историческа тематика.  Въпрос до народопсихология, манталитет.

А сега ви  пожелавам хубав ден!

До довечера!

# 245
Привет, Кивушки! Heart Eyes

Айре Heart , Фенче Heart ,Криси  Heart , Диве Heart ,
благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Аз още вчера щях да се разпиша, но постът постоянно ми изчезваше. Нещо се случваше с телефона ми и чашата на търпението ми преля. Та така и не направих пети опит за писане. Joy

Айре Heart Eyes ,
Къванч за Мави ти донесе вдъхновение, а? Спретнала си супер колаж, страхотна си! :*
А днес къде си? Виждам те в Мелек, а тук те няма, хмммм. Thinking

Фенче Heart Eyes ,
Ммм, че хубави новини си ни донесла! Браво на Къванч относно imdb, отново показа класата си и това , че от край време си е топа на топа, както обичам да казвам. Simple Smile)
А този проект, за който той се спряга, ми се струва адски интересен. Той не е участвал в такъв проект и ще бъде ми бъде супер любопитно и приятно да го видя в такава роля. Хайде вече да ни дадат малка подсказка, но тя да бъде сигурна и потвърдена!!! Hands Pray
Аз нямам време за проектите на Мелиса и Елчин. Този на Елчин дори не ме привлича, имам предвид сюжета. Не знам дали ще мога да продължавам и с Чукурова. Опитвам се, ама да видим как ще е.

Криси Hug ,
Съгласна съм!
Цитат
  Но и истински крал да изиграя Къванч пак добре. Но в европейска продукция. Защото не съм сигурна във възможностите на съседите ни да направят филм или сериал на европейска историческа тематика.  Въпрос до народопсихология, манталитет.

Диве Heart Eyes ,
Еха, дори не знаех, че същата Ажда изпълнява "Bir gunah gibi" с Тойгар. Аз я зная от Чукурова с тази песен, която много харесвам. Да ви кажа честно, много ми допада турската сериална музика. Този Айтекин Аташ ми е любимец...

Пожелавам ви щастлив остатък от деня! Heart

# 246
Фенче Kissing Heart, благодаря за всичко, което си донесла в темата!! Kiss Flowers Bouquet
за този проект се говори отдавна, но не се навивайте, всичко е на ниво слух....
и аз предположих, че няма да ти допадне новия сериал на Елчин....
хареса ми!!:
Според доклад на уебсайта на Socipol, Kъванч Taтлъту е показал най-добрия средностатистически резултат в световния рейтинг за всички времена в най-голямата база данни за кино в света IMDb. Той е и най-търсеният турски актьор, който често попада в топ 5000 сред 11-те милиона търсени имена.

Ире Kissing Heart
Скрит текст:
ами нещо нямах настроение за писане.....
а и ми писна от липсата на новини Expressionless
сега се сетих, че двама от твоите любимци ще са конкуренти в сряда, ще е голяма битка Wink
колажа  и аз си го харесвам, най вече заради съдържанието, като слънце ни е патрона Heart

Орси Wink
Цитат
Защото не съм сигурна във възможностите на съседите ни да направят филм или сериал на европейска историческа тематика.  Въпрос до народопсихология, манталитет.
а това няма как да стане Wink
имат си достатъчно паши и султани те:))
ето и Буура се е набутал в поредния им исторически проект...но пък е много добър актьор, съгласна съм!! е няма тълпа от фенки, които точат лиги по него Stuck Out Tongue, но изграе момчето супер!!! Hands V

.........................
ЧРД на Чачо, да е здрав и щастлив!!

от фотографа на АЯ

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 19:47 от Airra

# 247
Привет,момичета 🤗🤗🤗
А на мен ми се пише, ама време , йок/не знам какво означава, но ми звучи като НЕ🤣/
Три дни съм като Пепеляшка, падна ми се чистене, но пък после ще ми е хубаво.
Айра,не се навивам , но пък толкова ми харесва такъв сюжет. А че Къванч ще го изиграе превъзходно нямам съмнение.
Залагам, че това е тайнствения проект на Къванч. Вашите предположения???
Орси,Фени за 3 октомври,какво ще кажете за срещата ? Пишете ако искате на лични. Други момичета ако имат желание ще бъде супер 😍
Хубава вечер на всички 🤗

# 248
Привет! Hug
Орси, Ире, Айре благодаря ви за споделеното! Heart Eyes Hug
Айре Heart Eyes изобщо не се настройвам, че после ще ми е гадно ... вярвам, че Киво отново си е избрал такъв проект, в който ще разкрие актьорския си талант на макс, пък който ще да е, само сценария да е качествен.
ЧРД на Чаго! Да е жив и здрав и успешен! Flowers Bouquet
Скрит текст:
Сериал "Gümüş/Гюмюш" теперь доступен в США на телеканале Kanal D Drama, в пакете Comcast через Xfinity TV. Comcast является первым дистрибьютором, который будет представлять телеканал на американском рынке.
Kanal D Drama — первый и единственный в мире телеканал, который объединяет лучшие турецкие сериалы на испанском языке и ориентированный для испаноязычной аудитории Соединённых Штатов и Латинской Америки. Телеканал является продуктом партнёрства между компаниями THEMA, Canal + Group и Kanal D International, лидеров по экспорту турецких проектов на мировом уровне.
Цитат
Сериалът "Gümüş "/ " Гюмюш" вече е достъпен в САЩ по Kanal D Drama, в пакета Comcast чрез Xfinity TV. Comcast е първият дистрибутор, който представлява телевизионния канал на американския пазар.
Kanal D Drama е първият и единствен телевизионен канал в света, който обединява най-добрите турски драми на испански и е насочен към испанската аудитория в САЩ и Латинска Америка. Телевизионният канал е продукт на партньорство между THEMA, Canal + Group и Kanal D International, лидери в износа на турски проекти на световно ниво.

Скрит текст:
Цитат
Пакистанский сайт Mango Baaz составил список 19 турецких сериалов, которые рекомендует к просмотру.
В список вошли 3 сериала с участием Кыванча Татлытуга.

1. "Aşk-ı memnu/Запретная любовь".
Для первого просмотра красивых турецких сериалов, рекомендуем сериал “Запретная любовь".
История о запретной любви и страсти.
13. "Gümüş/Гюмюш".
Сериал рассказывает о жизни простой молодой девушки, которую выдают замуж за сына одного из богатых семей Стамбула.
19. "Menekşe ile Halil/Менекше и Халиль".
Душераздирающая история о том, как два влюбленных человека не могут быть вместе и должны пройти через трудности, чтобы сохранить свою любовь.

Список всех рекомендуемых турецких сериалов выглядит следующим образом:
1. "Запретная любовь"
2. "В чём вина Фатмагюль?"
3. "Месть"
4. "История одной любви”
5. "20 минут"
6. "Я назвала её Фериха"
7. "Аси"
8. "У меня всё ещё есть надежда”
9. "Тысяча и одна ночь"
10. "Возрождение: Эртугрул"
11. "Элиф"
12. "В дом упавшая молния"
13. "Гюмюш”
14. "Госпожа Гюлли"
15. "Иффет"
16. "Грязные деньги и любовь"
17. "Карадайи"
18. "Вишнёвый сезон"
19. "Менекше и Халиль"
Цитат
Пакистанският уебсайт Mango Baaz е съставил списък от 19 турски телевизионни сериала, които препоръчва да се гледат.
Списъкът включва 3 сериала с участието на Kъванч.

1. "Aşk-ı memnu / Забранена любов".
За първо гледане на красиви турски сериали препоръчваме сериала „Забранена любов“.
История за забранената любов и страст.
13.  "Gümüş "/„Гюмюш “.
Сериалът разказва за живота на обикновено младо момиче, което омъжват за сина на едно от богатите семейства в Истанбул.
19. „Menekşe ile Halil / " Менекше и Халил “.
Сърцераздирателна история за това как двама влюбени хора не могат да бъдат заедно и трябва да преминат през трудности, за да съхранят любовта си.

Пепи Heart Eyes аз не бих залагала, само се надявам да е този проект, защото изглежда интересен образът. Но, каквото и да е избрал, все ще ми хареса, той си подбира героите.
Ааа,  време винаги се намира, щом има желание Smile Аз и по време на ремонта си намирах време за тук, през почивките.
Скрит текст:
За 3-ти съм за, само кажете по кое време и къде, аз мисля да е някъде след обяд, какво ще кажете ? Ще се радвам, ако и други дружки поискат да се видим.
Цитат
Комментарий из твиттера:" Как тебе это удалось, брат? За два года он исполнил роли трёх разных персонажей радикально отличающихся внешним видом и характером, а также проявил творческий подход к каждому образу."
Коментар от Twitter: "Как правиш това, брат? В продължение на две години изигра ролята на трима различни герои с коренно различен външен вид и индивидуалност, а също така прояви творчески подход към всеки образ."

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 21:12 от queen_fenka

# 249
Фенче Kissing Heart, за споделеното!! Hands Plus1
и аз си бях харесала тоя колаж с трите роли! ами уникален ни е любимеца....освен външния вид си променя и играта коренно, че външния вид всеки може:)))

Пепи Hug като му се вижда края...спорна да ти е!!!!
за бъдещ проект, въобще не се наемам да коментирам....пък и съм суеверна Wink

е пак не сме на сухо Wink
промо на документалния филм.....
https://twitter.com/KT_KosovoX/status/1308849990719213570
снимано е май преди

явно тази от началото на лятото е от снимките

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 23:07 от Airra

# 250
  • AMS

Благодаря за споделеното, дружки!!!
Специален епизод на
Tarım Bizim Geleceğimiz/ Земеделието е нашето бъдеще
Документален филм с участие на Къванч.
KanalD  - сряда, 30 септември от 20:00ч.

# 251
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Явно по-рано е сниман този филм Thinking Да, в последно време не сме капо, много се радвам Smile
Цитат
ами уникален ни е любимеца....освен външния вид си променя и играта коренно, че външния вид всеки може:)))
Е, да, това е лесно, променят прическата,  пуснат си брада или мустаци, Киво го прави по няколко пъти само в един сериал Stuck Out Tongue Winking Eye Номера е да промениш наистина всичко - говор, походка, смях , движения , с нищо да не напомня на зрителите за стария си образ ...  Не се сещам за друг такъв актьор Thinking Ако някой знае, да каже, аз поне не съм виждала такъв от тези, които гледам.
Кралят на превъплащенията Heart

има и още Heart  
А сега ви пожелавам прекрасен ден! Hug

Диве Kissing Heart благодаря! Kiss

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 06:06 от queen_fenka

# 252
.

Добро утро!

Реших да си споделя с вас новото ми попълнение в склада. Ill

Та говорите за хамелеонските качества на Къванч. Дам, голям е хамелеон! И в основните и в нюансираните неща. Не всички модели стават актьори, камо ли звезди. Но определено работата на подиума, пред камерите помага. Поне като старт. А другото е хубава сплав от талант, характер, дисциплина, ум и разум. Каквито при Къванч ги има.

Хубав ден!

# 253
Хелоу! Blue Heart

Диве Flowers Hibiscus, Орси Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
и ти си бръкнала в някой склад за гифчета: ))
аз бях направила страхотни от новото видео, които не станаха Head Band
и това от ТТ

и превод от групата на Айдан>
Първият път, когато се появява, казва: Основните герои на привличащата вниманието история на Анатолия са фермерите, които дават живот на тази почва от хиляди години ....
За втори път той се появява и казва: Възможно ли е старата и мъдра природа да се опитва да ни каже нещо?
В края на видеото той се появява за трети път и казва: Земеделието е нашето бъдеще.

ами с много смислени неща се занимава!!! Hands Clap

# 254
Привет, дружки! Hug

Орси Hug благодаря! Kiss Значи пак понапълни склада, браво Hands Plus1
А бе да ти кажа, почти всичките им модели ги пробват за актьори, но рядко излиза някой от тях толкова талантлив, че да стане истинска звезда. И на ума ми идват веднага Кенан, Киво и Чаго, никой друг. И другите играят, ама ... Та моделството помага в началото, първо, за да ги забележат основно, и второ - те са свикнали с камерата, а и за тази професия си е нужен определен талант, не от всеки става модел. Но, пък за да станеш истински актьор, за това вече си трябва наистина дарба, освен много труд.
Определено!
Цитат
А другото е хубава сплав от талант, характер, дисциплина, ум и разум. Каквито при Къванч ги има.
Та в тази връзка да споделя нещо, което на времето ми направи впечатление

Цитат
Мениджърката по подбиране на актъори, Tümay Özokur : "Трябва да работите, за да бъдете успешни като Къванч Т.
Може би има имена, които са известни с участието си в конкурси за красота, но те не могат да бъдат толкова популярни.
Това не се отнася за Къванч Татлъту. Защото аз действително смятам, че той едновременно и достигаше височини и работеше страшно много. Той не стоеше на едно място. Всеки път създаваше нови образи. Имаме и други добри модели, които са тръгнали от тази позиция, но си стоят на едно и също място. Ние не ги помним и няма да ги помним. Сега има десетки младежи, които искат да станат като Къванч. Но изпитват големи разочарования.
Искам да им кажа, ако искате да се къпете в лъчите на славата, то трябва да заплатите необходимата цена за това. Трябва да се трудите упорито като Къванч. Трябва да положите усилия. Трябва да заплатите материалната и духовната цена за това."

Айре Heart Eyes благодаря за превода! Kiss Аз четох, че ще е водещ Thinking Ами занимава се нашия човек с неща, които го вълнуват, все стойностни неща.

Цитат
Обозреватель Cumhuriyet Бедри Байкам написал статью о том, кого бы он хотел видеть в Кабинете Министров, если бы он был Премьер-Министром.
Министр по Имиджу - Кыванч Татлытуг: "Впрочем, образ Кыванча, его походка и позы уже являются имиджем! Каждый кадр, каждая реклама, каждая успешная игра очаровывают миллионы."
Рецензента на Cumhuriyet Бедри Байкам написа статия за това, кого би искал да види в кабинета на министрите, ако той беше министър-председател.
Министър на имиджа - Kъванч Taтлъту: "Образът на Kъванч, неговата походка и поза вече се явяват имидж! Всеки кадър, всяка реклама, всяка успешна игра завладява милиони."

О, благодарение на няколко дружки тук и особено на Дивето Kissing Heart, склада ни е пълен до горе ! Hands Plus1 Ще си ги познаете Smile

Ай стига, че се отнесох Laughing

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 18:05 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт