Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Айренце Heart Eyes благодаря ти от сърце!
Да, на новата снимка Киво не изглежда така слаб в лицето, сигурно от самата снимка., не е много удачна. А косата расте, което ме радва. Вече съм сигурна, че е за роля.
Сутринта бързах и забравих да почерпя за здравето на моята сестричка Heart
Скрит текст:

Цитат
Кыванч Татлытуг находится в тренде твиттера Турции.

# 346
Фенче Kissing Heart, да ти е жива и здрава, късмет на новото място!!! Flowers Bouquet
и според мен снимката не е удачна, но е в добра форма и с настроение, сред приятели.

а днес е Световен ден за защита на животните!

# 347
  • AMS

Дружки, благодаря ви много за споделеното!!!
За празнуващите и рождениците - здраве и късмет!!!
При Къванч май има нещо ново.
На масата или е скрил нещо, или се е отказал.

# 348
Привет, момичета! 🎊

Бъдете здрави и щастливи всички! ❤
Благодаря за всичките интересни неща, които сте споделили. 🌺
Скрит текст:
В моята глава бръмчат много бръмбари и ми липсва спокойствието, моментите, в които можех да оставам на саме със себе си, с мислите си. Това определено ми повлиява и напоследък не пиша често. Чак не мога да повярвам. Да свършва сесията по- бързо, че имам нужда от отдих. Оплаках се, ама трябваше да кажа защо липсвам. ☹

Еха, имаме нова снимка! Ама много сме готини. 😎🥰
Ами че те още ли летуват? При съседите явно още е подходящо за море. Аз сутринта излизам навлечена, а през деня се чудя къде да дянна връхните дрехи. 😂

Айре 🥰,
Благодаря за превода и цялата информация, която си донесла! 😘 Много номинации за награди, браво! Друго не съм ѝ очаквала.

Фенче 🥰,
Да ти е здрава, щастлива и честита сестричката! 🎊

Вижте какво намерих. 😂

Ама че класа!

Спокойна вечер! 💋

# 349
Айре, Диве, Ире Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви, милички!
Айре Heart Eyes важното е, че изглежда здрав и доволен, така е! Hands Plus1
Още снимки за Световния ден за защита на животните, Киво има много  Heart

Диве Kissing Heart Лелее, колко си наблюдателна ... може и да ги е отказал Thinking Благодаря за кивчетата! Flowers Hibiscus
Ирка Heart Eyes както казваше Кадир : " И това ще мине " Споко, ние сме тук, когато можеш, тогава Kiss Пък и нищо интересно няма за сега ... Благодаря ти за споделеното! Kiss
Сестра ми днес е ходила до плажа, 27 гр. е при нея, хората още си се къпят в морето. Каза, че ако не друго, поне ще си топне краката Smile Та, ако и при комшиите е толкова, защо да не си продължават почивката, и аз да съм и на мен няма да ми се прибира още в Истанбул. Но, Башак май има работа там Thinking
Лекинка, дружки! Hug

# 350
.

Добро утро, дружки!

Вчера минах набързо из моите си теми, но само до толкова.

И на мен не ми хареса много фотото от трапезата. Предполагам, че Къванч е от хората, които изглеждат много по-добре  в действителност. Колкото и добре да изглеждат на  фото или екран. Поне такива мнения съм чела не едно.

Ето една морска тематика.

Хубав понеделник!  С вас до довечера! А за сега - приятно кафе с рози от мен!

# 351
Добро утро, дружки! Hug

Орсич Hug благодаря за кафенцето и споделеното! Kiss Да, Къванч е от малкото щастливци, които изглеждат страхотно почти на всяка снимка, но и той е нормален човек, случва се да има и неудачни такива. А, че е още по-красив на живо го твърдят много хора, така е. И това се отнася за всеки човек мисля.
Днес е Международния празник на учителя

Честит празник Пепи Heart Eyes Кате Hug Бъдете здрави и успешни! Heart

Като видях тази снимка сутринта се сетих за желанието на Пепи преди време Киво да изиграе учител ... Много ще му отива наистина, не мислите ли ?

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 10:38 от queen_fenka

# 352
Привеет!! Hug

Ире Kissing Heart
Скрит текст:
успешна сесия, мила!! Kiss ще се справиш както винаги!!! Blush
Фенче Kissing Heart, охх и аз гледах на масата за 🚬  и помислих, че ги е скрил:))
но Дива има и друго предположение....Wink
аз си мисля, че стоят на морето и заради К-19, може би в Ист. е по-рисковано Thinking
Като е такъв празник днес-честито на празнуващите дружки!!
Орси Hug
Цитат
Предполагам, че Къванч е от хората, които изглеждат много по-добре  в действителност. Колкото и добре да изглеждат на  фото или екран. Поне такива мнения съм чела не едно.
и според мен, когато е излязал не много сполучливо на фото! хихи представям си на живо каква красота е!! Blush
.........................
Седеф храни бездомни котета!!
приятелите и те са животнолюбители!!

Успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 12:19 от Airra

# 353
  • София
Здравейте мили, виртуални приятелки! Чак сега намерих малко време да драсна няколко реда! Чета ви редовно, гледам снимките и клипчетата, но все не остава време да напиша няколко думи. За Къванч каквото и да кажа ще е малко. Както винаги и неотразим и недостижим. Абе, класа от където и да погледнеш. Започнах да гледам сериала на Мелиса. Много ми харесва,  въпреки, че не съм изгледала
и първият епизод още.  Обещаващо начало. Много различен и интересен сюжет. Като нашия  "Сблъсък"ме грабна още от първата серия. Ама, май ще го спират... Гледат ми се такива сериали!

Скрит текст:
Знае ли се, кога свършва захаросаната Сюрея? Като,  включа тв-то и я видя  изпадам в бяс. То, бива да ни мъчат с тази, ама вече май година ще стане с тази инквизиция.Имам чувсвтвото, че е на наркотици. Все се хили и зъби. Друг сериал го спират по няколко пъти, тази не.Мното държат да я намразим сериозно.

Лека от мен! Пак ще намина. Вече, ми е по рехаво след работа.  Бързам да се прибера,че рано се стъмва. Та си мисля, че ще мога по-редовно да прескачам.

# 354
Привет, дружки!

Айре 😍, Фенче 😍,
Благодаря ви за споделеното, дружки! 🌺
Гледам, че и Марки е наминала, явно и тя като мен е много заета, но и това ще мине.

Честити ни бъдете, мили учители! ❤Вие сте факела на знанието. Дано някой ден и аз празнувам този празник. 😊

А на мен Киво ми харесва на новата снимка. Видях още едно познато лице, ама не знам как се казва. Мисля, че участваше във Вратата за много кратко. 🤔
Радва ме активността на Башак, дано отново се смили над на и ни сподели някоя снимка на патрона или тяхна обща. Нямам търпение за дните, в които ще коментираме новия проект на Къванч, но търпение и вяра. 🙏♥
Искам вече да изгледам и “Атийе”, но освен   за Вратата нямам време за друго. И Чукурова не гледам, нещо не ми харесва как се развиват нещата там, разочарована съм. В някой хубав ден може да продължа от там, където спрях, но ще видим.

Спокойна вечер, момичета! 💋

# 355
Маркито Hug о радвам се, че си наминала, четеш ни и не си се отказала от скромната ни компания! BlushИдвай пак!!
Сериала на Мелиса и на мен много ми харесва, има някава надежда, че може да го продължат...Hands Pray
докато на Елчин дизито го финализират на 6 серия.....Neutral Face
Скрит текст:
Завинаги-остават още 10 оригинални турски серии, най-малко...

Ире Kissing Heart Hug
и аз не съм почнала да гледам Атийе......
но в темата на Берен има инициатива да се коментира 2-сезон, серия по серия.
Башак днес се е снимала в Румса, явно са вече в Ист....Thinking

лека вечер.

# 356
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Благодаря за поздравите по повод  международния Ден на учителя! Честито на всички духовни "кандила" и дерзайте! Без нас не може, нали знаете?

Спокойна нощ! Утре пак ще сме учители... вдругиден също и така до края...

# 357
Добро утро! Hug

Маркито Hug радвам се да те "видя " при нас отново и че не си ни забравила! Hands Plus1 Много хубав сериал е НЖ, дано го оставят, защото всяка следваща серия е все по-интересна.
Ире Heart Eyes Кате Hug Kiss
Ире Heart Eyes Вратата продължава да ми харесва, много са сладки Керо и Ханде, май са ми най-готината двойка този сезон.
Айре Heart Eyes на мен Атие много ми хареса, изгледах всички серии!
Съжалявам за сериала на Елчин, но се очакваше, дано следващия и е по-успешен.
Хубав ден! Hug

# 358
Привет и от мен! Hug

Фенче Kissing Heart Hug

няма нищо интересно за съжаление...Disappointed
но да оплакнем око Yum

и едно ново клипче от испанската фенка Mayka Román Rivera

..........................
поне Башак да поработи от семейството: )) Mr. Green
ново

много й харесвам чупливата коса!!

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 14:19 от Airra

# 359
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Хареса ми клипа на Mayka Román Rivera Hands Plus1 И Башачка Heart Eyes
Ма как пък няма нищооо ... до кога ще е тази суша се чудя  Thinking
Добре, че си имахме поне рекламата на МАВИ и док. филм, че ...

Ще ми се да го ловнат отново така, ама кога ли ще е възможно отново Thinking

Сигурно в Бодрум наистина има по-малко заразени, за това си стоят там. Според мен само Башак се е върнала в Истанбул , ако има работа Thinking
Вчера е била премиерата на КСШ в Молдова. А днес РД празнува Биркан Сокоулу, става на 35. Да е жив и здрав!

Ако някой иска да хвърли едно око на сериала на Буура, разбива рейтинга! Аз ще го прегледам, много ми е любопитно да видя Буура и в такава роля
https://ok.ru/video/1776898279993

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 18:53 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт