Ооо, имаме и нова снимка! Благодаря, Айре

Орси
да, този път класацията не е за красота, иначе Ердоган нямаше да е в нея , а и много други
Тази е за 20 - те най - уважавани мъже и жени в света.Този откъс, който съм дала е от едно интервю, когато Киво говори защо се е отказал от баскетбола и е станал модел, а след това актьор. Целия текст беше горе- долу, че животът е непредвидим и може да ти поднесе всякакви неприятни изненади, и когато това се случи, трябва човек да се вземе в ръце и да пробва нещо друго, вместо да се отчайва.
Пепи
благодаря за споделеното, хареса ми!
Е, аз бях запленена първо от красотата му, ама ми е простено, видях го в първия му сериал, а там все още не играеше така, както ти си го видяла. И въпреки това , не можах да повярвам, когато разбрах,че за пръв път застава пред камера. Щом ме е заинтригувал, значи се е справил много добре 
Е, както и очаквах, този път наградата отиде при Арас, най-много зрители явно са гласували за него. Поздравления, заслужи си я с неговия филм!
Той е най-добрият актьор за мен от по-младите, достойна конкуренция. Защото щях да се ядосам, ако бяха наградили някой, който не играе добре. С тези класации от зрители, а не от жури и това е възможно 
Хубав ден!

да филма на Арас е спочелил доста награди, напълно заслужено!!

Не, че и с кола скоро са го виждали папараците, де