Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, дружки! Hug

Ооо, имаме и нова снимка! Благодаря, Айре Heart Eyes Kiss
Орси Hug да, този път класацията не е за красота, иначе Ердоган нямаше да е в нея , а и много други Smile Тази е за 20 - те най - уважавани мъже и жени в света.
Този откъс, който съм дала е от едно интервю, когато Киво говори защо се е отказал от баскетбола и е станал модел, а след това актьор. Целия текст беше горе- долу, че животът е непредвидим и може да ти поднесе всякакви неприятни изненади, и когато това се случи, трябва човек да се вземе в ръце и да пробва нещо друго, вместо да се отчайва.
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното, хареса ми! Flowers Hibiscus Е, аз бях запленена първо от красотата му, ама ми е простено, видях го в първия му сериал, а там все още не играеше така, както ти си го видяла. И въпреки това , не можах да повярвам, когато разбрах,че за пръв път застава пред камера. Щом ме е заинтригувал, значи се е справил много добре Smile
Е, както и очаквах, този път наградата отиде при Арас, най-много зрители явно са гласували за него. Поздравления, заслужи си я с неговия филм! Flowers Bouquet Той е най-добрият актьор за мен от по-младите, достойна конкуренция. Защото щях да се ядосам, ако бяха наградили някой, който не играе добре. С тези класации от зрители, а не от жури и това е възможно Laughing
Хубав ден! Hug

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 10:47 от queen_fenka

# 286
Хубава неделя! Hug

и аз много се зарадвах на снощната снмка /от РД на архитетката /
но е постната в ИГ на известен карикатурист:))

Фенче Kissing Heart да филма на Арас е спочелил доста награди, напълно заслужено!!
вкл. и  Мехмет Ада Йозтекин за реж-р!
Цитат
Той е най-добрият актьор за мен от по-младите, достойна конкуренция. Защото щях да се ядосам, ако бяха наградили някой, който не играе добре. С тези класации от зрители, а не от жури и това е възможно
Hands Plus1

Пепи Hug
ако снимаше филм, няма начин да не се чуе Wink
Цитат
Като си помисля откога си повтаряме, че чакаме някаква информация, чак не мога да повярвам колко сме търпеливи, но съм сигурна,че чакането ще си заслужава. 
ами чакаш, като някой ти е на сърце Heart

още една стара снимка Blush

и още 1

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 14:31 от Airra

# 287

Нарде е народа ? Аз отидох и се върнах от нашите, а само Айрето Heart Eyes се е разписала днес Laughing
Айре Heart Eyes така е, филма на Арас си заслужава повече от нашата комедия Hands Plus1
Като видях снимката на Киво с каската си дадох сметка, че много отдавна не са го засичали с мотор Thinking Не, че и с кола скоро са го виждали папараците, де Laughing
Попаднах на по-подробен превод, ооо, ама то си било сериозно това запитване, а аз го приех малко на шега Smile
Скрит текст:
Цитат
Британская международная интернет-компания YouGov, проводящая международные исследования и анализ данных, определила "20 самых уважаемых мужчин и женщин в мире". Исследование этого года является самым масштабным за всю историю опроса: для составления рейтинга было опрошено более 45 000 человек в 42 странах мира.
Согласно результатам опроса турецких респондентов, Кыванч Татлытуг занимает 4-е место среди самых уважаемых мужчин в Турции.
Цитат
Британската международна интернет компания YouGov, провеждаща международни изследвания и анализ на данни, определи „20 - те най-уважавани мъже и жени в света“. Тазгодишното изследване се явява най - мащабното в цялата история на проучването: над 45 000 души в 42 страни по света са анкетирани, за да съставят рейтинга.
Съгласно резултата от проучването на турските респонденти, Kъванч Taтлъту е класиран на 4-то място сред най-уважаваните мъже в Турция.
Рейтингът в съответствие с отговорите на жителите на Турция изглежда така :

Нови снимки на Берен от Атийе, пишат, че снимките продължават Thinking

# 288
Фенче Kissing Heart
народ йок, Къванч йок : ))
за превода Hands Plus1

Башак е постнала тая снимка в сторито си Wink

и тя

от мен приятна вечер!

# 289
.

Момичетааа.

Днес много окъснях с всичко но чак сега сколасах. Закъснението ми е поради много приятни емоции свързани с промяна на цифрата отпред на годинките ми!

Скрит текст:

Ще ви изчета по-късно!

# 290
.

Момичетааа.

Днес много окъснях с всичко но чак сега сколасах. Закъснението ми е поради много приятни емоции свързани с промяна на цифрата отпред на годинките ми!

Скрит текст:

Ще ви изчета по-късно!
Ооо мила, честита да си!! Kissing Heart
Много, много здраве и радости от деца и внуци ти пожелавам!!!

# 291
Орсич Hug ооо, джанъм, да си честита! Много здраве ти пожелавам най-вече и радост и щастие с любимите ти хора! Весел празник! Heart

Айре Heart Eyes Smile какво сладко момченце беше ... наистина израстна пред очите ни и стана още по-хубав Heart

А Башак е страхотна с тази коса, много и отива! Heart

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 20:49 от queen_fenka

# 292
  • AMS

Привет, дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Орси, здраве и добро настроение да не те напускат!!!

# 293
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра късна вечер!

Момичета едва сега успях да ви "прочета".

Орси, Честит Рожден Ден!

Здраве, щастие, любов (тук-там)!
Много радост и късмет голям!
Пълна къща с чуден берекет!
Купища успехи и голям късмет!

Скрит текст:

Лека!

# 294
Орси, честит рожден ден!!!🤗🤗🤗
Желая ти от сърце здраве и поводи за много усмивки ❤

Много хубава Башак 😍 и като гледам пак са някъде на морето. Пъпат му е хвърлен там на Къванч. Да взема да изиграе един морски капитан 😀😃

Лека,момичета 🤗🤗🤗

# 295
.

Благодаря, ви момичета! Кате за стихчето! Една виртуална приятелка рано сутринта ми беше изпратила много хубаво стихотворение, придружен с виртуален букет. Прочетох го преди тортата и получи аплодисменти,  оживление и още по-голямо  настроение! Защото аз така го обявих - стихче с виртуален букет от една виртуална приятелка - това са то съвременните бабички! Laughing

Фенче, благодаря за прекрасната наздравица! Тъкмо наближавахме ресторанта с колата и чухме прословутото "Нека шоуто да продължи"! И аз, и дъщеря ми, и голямата, и малката внучка запяхме кой както умее...! И с такъв летящ старт на настроение влетяхме в тържествената половинка на деня!

Пепи, това е много добра идея - Къванч да изиграе ролята на капитан.

Айрич, ако има начин би ли могла да пуснеш идеята някъде из комшийско? Имаше един много дълъг сериал с Еркан Петеккая - "Времето лети".Там той играеше ролята на капитан Али, но нямаше морски сцени. Независимо от това сериалът беше хубав, въпреки дължината си. Ако би се направил такъв сериал с Къванч нямам нищо против повече морски снимки. Може да са по-скъпи, знам ли?!

Хубава седмица!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 06:52 от ORS/KRISI

# 296
Добро утро! Hug

Орси Hug разсмя ме рано рано със съвременните бабички Smile Благодаря за още по-ранното кафенце от моето! Kiss Ти не спиш ли бе, жена ? Чакам с нетърпение да се пенсионирам, че ми писна това ранно ставане Smile
Диве Kissing Heart Kiss
Пепи Heart Eyes То, че пъпът му е хвърлен на Киво в морето е ясно, но какво стана с преподавателя и др. творчески професии ? Smile Все едно ми е вече какъв ще го играе да ви кажа, само да е интересно. Снощи изгледах всички преведени серии на Атийе, ами много ми харесва!
Хубав ден и успешна нова седмица ви пожелавам! Hug

# 297
Фен, преди малко се допълних с нещо за Фреди!

А за спане, не, не и не! Не мога да спя. И това е в основата на много ми невъзможности и проблеми, уви! Идея, като се пенсионираш, ше ходиш за по-дълго при сестра ти. Там ще спиш по- дълго и то на чист въздух, че може и да си докараш допълнително с твоята работа и енергия!

# 298
Привеет!! Flowers Cherry Blossom

Орси Hug за подобна роля/капитан/ би подхождал и исторически сюжет. не съм им фенка, освен ако не е филм.
Пепи Kissing Heart, да пак са на морето! Sweat Smile
ноу комент: ))
преди 3 години имаше слухове, че Къванч ще изграе в исторически филм/коопродукция/ от 1400 година, някаква пиратска история беше, но така си остана само като слух.
Фенче Kissing Heart аз не съм гледала още новите серии на Атие, но щом на теб ти е харесал, предполагам и на мен,,,,,
има превод на Нов живот Hands V
https://ok.ru/video/1964560222932
а Башак отива към блондинка;)))

интересен клип

ауу, чета в ТТ, че Али Сърмели са го оперирали от мозъчен кръвоизлив, но бил добре.....
дано се възстанови!!!

https://twitter.com/Medyanin50Tonu/status/1310367027660574720

успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

каква сладка снимка : )

.................

о последното Мави клипче Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:11 от Airra

# 299
Орси Hug Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Аз няколко дни няма да съм много на линия, че си имам гостенка, ама ще гледам да влизам, де Grinning
Айре Heart Eyes благодаря за линка на Нов живот, да видим кога ще го изгледам.
Днес се навършват 11 години, откакто се състоя премиерата на легендарния сериал Езел.
Цитат
Секиз, чийто образ Къванч Татлъту, въплъти на екрана в 4 епизода от сериала "Езел", е един от най-ярките и запомнящи се персонажи в турското кино. Талантливото изпълнение на актьора, изигравайки най-суровия характер, който някога е играл, също добави харизма към образа. Секиз, който под влиянието на Кенан Биркан се появява, за да убие дядо си Рамиз Караески, по същество е машина за смърт. Героят допринесе положително за динамиката на сериала от първия епизод, когато се появи в Haydarpashа, до смъртта си и също така успя да заеме специално място в сърцата на зрителите. В крайна сметка, осъзнавайки истината, но погубил се от чувство за дълг, той разплака мнозина заради смъртта си. Kъванч Taтлъту, който участва като гост-актьор в сериала "Ezel" в епизоди 34-37, се въплъти в ролята на герой, чието име той успя да запише сред легендите и да събере максималната оценка за работата си в ограничен брой епизоди.

От статия на журналиста Толга Ян Октай.

иска ми се да го видя отново в такава някаква роля, страхотен беше!
Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт