Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 138
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 120
Къде учи синът на Иринито?

# 121
  • До морето
Спас и щерката учеха в Петър Берон, после Ирина шумно ги измести в държавно училище. Това дето тя била учила навремето. Пак толкова шумно обясняваше, че детето й се чувства зле в частното училище, а в държавното е супер.
Знам, че е Петър Берон, защото там учи и малкия Валери и от там беше прословутият репортаж на Папараци, че е на първия учебен ден със стари обувки. Тогава много се коментираше, че на 10 метра от Алисия и Валери са били Ирина и децата й, но те не присъстваха в репортажа на предаването на втория тати.

# 122
  • софия
Този Спас колко е голям? Изглежда ми голям. Петър Берон е до 7 клас.

# 123
Спас вероятно ще е в 7 клас, не е по-голям.

# 124
  • софия
Опаааа, Нова искала да купи Канал 3. Каква "изненада"!
https://www.mediapool.bg/nova-televiziya-kupuva-kanal-3-i-8-muzi … i-news311581.html

# 125
Спас вероятно ще е в 7 клас, не е по-голям.
По-скоро ще е в осми, щом сменя училище, което е до 7клас.

# 126
В момента едва ли Спас учи в "Петър Берон", нали Иринито се изпокара с ръководството на училището и премести детето, когато беше в трети клас. Сега явно Спас е в друго частно училище, никой ли не разпозна емблемата на униформата му!?

# 127
Обичам кучета и винаги съм била стопанин на такова, но коментарите на Нина Добрев в ИГ профила на кучето са адски лигави. Освен всичко, тази снимка си е направо гнусна:
Скрит текст:

# 128
  • До морето
В момента едва ли Спас учи в "Петър Берон", нали Иринито се изпокара с ръководството на училището и премести детето, когато беше в трети клас. Сега явно Спас е в друго частно училище, никой ли не разпозна емблемата на униформата му!?

Аз говоря за преди. Сега не знам къде е.

# 129
Благодаря за поредната прекрасна тема и интересния първи пост!

Аз идвам с възмущението си от едно от последните сторита на Джулиана, където снима Давидко, който и за мен е супер сладко детенце, та той се радва и очевидно гледа към една жена, а тя го пита "Защо още от сутринта заглеждаш каките? Ти коцкар ли си?"

# 130
Спас не е 8 клас сега със сигурност. Както казах, той учеше в Първа частна математическа заедно с едно от малките деца, което беше подготвителна група или първи клас. Сигурна съм, че не е 8 клас, защото синът ми е и би следвало да са били в един випуск, а не бяха.

# 131
Джулката си е просто душа, какво да й измисли главата друго?!

Много силен първи пост! Обожавам бижута, някои от показаните бяха наистина прелест. Изключвам зелените обеци на Джоли и шаренията на Вергара.

# 132
Защо някой очаква смислен коментар от Джула?! Simple Smile

# 133
В Петър Берон са децата на Теди Велинова, днес е първи учебен ден за детската градина. Тя само остави момиченцето си и тръгна какъвто е реда за всички.

# 134
Джулката е толкова семпла, милата, че се чудя как успява да върже 3 изречения. Много големи очаквания имате от нея.

Общи условия

Активация на акаунт