Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 120
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 2 340
На мен Славена Вътова много ми харесва.
Дечицата и са супер сладички, приличат си на момичета изцяло, не знам къде видяхте момчешки черти, прически и т.н.
Виждала съм я на живо в един салон и искам да кажа, че видимо се открояваше от всички жени в салона- определяно е красавица.

# 2 341
Ма тя не е грозна. Но лично на мен ми писна да я гледам във всяко предаване. И пари има, ама зер да се бута навсякъде. Нещо като млада версия на Катето Евро.

# 2 342
Меган повече клони към моделите, една хубава роля няма, а как остави мъжа си заради тоя акъла ми не го побира.

# 2 343
Да, обаче бившата жена на мъжа на Меган онзи ден се изказа, че той не е много читав човек и че тя никога не го е обичала. Била опитала навремето да му помогне да преодолее травмите от детството си, но не успяла. И много се радвала за Мегън, че си живее живота. Тя беше казала, че са водили тежка битка за попечителство и в някакъв момент Браян не бил
виждал сина си пет години и момчето дори не се беше запознало с най-малкия си полу-брат. Преди година оправиха отношенията, но наскоро в един лайв питаха Браян защо не го е виждал пет години и той каза нещо много тъпо, че дълго време страдал от неврологични проблеми и не искал детето да го вижда така. Ванеса (бившата) каза, че била изумена като чула това оправдание.

# 2 344
Ами да се лекува. Тя и Меган не ми изглежда много нормална.

# 2 345
Гост в Търси се днес е Мила Робърт.
Имат ново студио, което е поне наполовина по-малко от предишното.

# 2 346
Колко да не го е обичала - отделила му е 10 -15 г от живота си и му е родила 3 деца Thinking

# 2 347
Колко да не го е обичала - отделила му е 10 -15 г от живота си и му е родила 3 деца Thinking

Не, това се отнасяше за Ванеса. Тя казва, че не го е обичала и го нарича “тъжен, ядосан човек”.

# 2 348
Плеймейтката с фокси очите и джуките прилича на хибрид между гладна лисица и прасе.

# 2 349
Деян Донков и Радина Кърджилова очакват второ детенце - момче.

# 2 350
Най-накрая признаха, то си личеше отдавна.

# 2 351
  • Балчик
Гост в Търси се днес е Мила Робърт.
Имат ново студио, което е поне наполовина по-малко от предишното.
Много приятно момиче, а и цялото и гостуване беше хубаво, не се звездее, а и личи че е пораснала бързо. Обичам такива отношения между родители и деца- да са и приятели, само баща и не ми направи добро впечатление, тя и го опроверга. Двете Опри си кудкудякаха както винаги, при тях нищо ново, дрехите им бяха потресаващи цветово, то синьо, то цветенца...пф. Едната Опра, както винаги разчиташе на ц.ците си но къде ли да ги скрие. Другата Опра май си е сменила цвета на косата.

# 2 352
Моля ви се, Опра и асистент. Опра е една. Joy
Браво на Радина! Kissing Face

# 2 353
Опра пак беше облечена от ремикса.

# 2 354
  • софия
Гледах и аз Мила Робърт. В Черешката на тортата не я харесах, но днес много ми хареса. Изглежда пораснала и в същото време е шестица.
Защо на Опра и асистентка така са им смалили студиото?

Общи условия

Активация на акаунт